Şimdi Ara

Bugün babayı yedim beyler[edit geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamınaleyküm beyler bugün başıma kız yüzünden gelen olayı anlatacağım.Okumanızı tavsiye ederim.

Geçen seneden beri okuldan bir vatandaşı seviyordum ama açılamamıştım bu sene açılmaya karar verdim.Kızla hiç ortak arkadaşımız olmadığı için mecburen kendim gidip anlatacaktım derdimi.

Neyse efendim,planım şuydu.Dersin ortasında tuvalete gidiyorum diye çıkacaktım,kızın sınıfının kapısını tıklayıp 'Kızı A müdür yardımcısı çağırıyor' diyip kızı alacaktım,sonra kızla tanışıp numarasını alacaktım.Planım buydu ve herşey çokgüzel görünüyordu.

Bugün 3.ders felsefeciden izin aldım çıktım,kızın sınıfına gidip istedim,fakat hoca kızdan müdür yardımcısı kağıdı istemiş.Ben kıza 'seni kimse çağırmadı ben seni tanımak istiyordum diyince kız 'sen bittin' dedi.Niye? diye sordum ve kağıt istediğini söyledi.Bana 'sonra istersen tanışırız ama şuan bittin' dedi.Sınıfın önünde rezil olmayayım diye hocayı dışarı çağırdı.(Bir hoca da ancak bu kadar suratsız olabilirdi bu arada)

Herneyse hoca kapının önüne çıktı ve ben anlatmak zorunda kaldım.Bana teneffüste B müdür yardımcısının yanına gelmemi söyledi.(Kız benden bir yaş küçük ve ben onların müdür yardımcısını A hoca sanıyordum,halbuki B hocasıymış.Hoca bu yüzden kıllanıp kağıt istemiş)

Ben de mecburen B hocasının oraya gittim.(Bu arada B hocası okulun en azılı müdür yardımcısıdır,herkes yaka silkmiştir sayesinde) Kız ve derslerine giren hoca da bekliyor tabii.Hoca bana bağırıp çağırdı,oğlum sen gerizekalımısın,amacın neydi vs.vs.

Tabii ben birşey diyemedim ama asıl babayı bundan sonra yemeye başladım.Başıma toplanan hocaları sayıyorum;

1-Felsefeci(dersinden çıktığım)
    2-Kızın hocası(Edebiyatçı,kızın hocası)
    3-A müdür yardımcısı(kızın hocasına bu hocanın ismini vermişim,ondan bana dava açacağını falan söylüyordu)
    4-B müdür yardımcısı(Kızın asıl müdür yardımcısı)
    5-C müdür yardımcısı(benim müdür yardımcım)

Sonuç olarak kardeşlerim,bu 5'i kızın yanında bana tabir-i caizse tecavüz ettiler.Gerçekten malum bölgemde ağrı hissettim.Çok kötüydü,acaip kötüydü anlatılmaz yaşanır.Sonra kızı dışarı çıkardılar,biraz da öyle girdiler,kısacası yalama oldum.Kızın hocası dilekçeyi verdi,disipline gidiyorum.Kızı dışarı çıkarken ağlamış mı ne olmuş.Gülmüş de olabilir emin değilim.

Sonuç olarak hocaların gözünde x5 kombo çekerek bitmiş bulunmaktayım,kız bana nasıl muamele yapacak hiç bilmiyorum.Kıza ne yapsam şimdi akıl verin beyler.

Yarın son durumu güncellerim.Okuduğunuz için teşekkürler.

EDİT:Kısacası bitti beyler hiç yazasım yok

http://forum.donanimhaber.com/m_77949474/f_//tm.htm#78008383 Bu da kızla konuşmadan önce açtığım bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comey10 -- 18 Eylül 2013; 21:28:16 >

• abaza ergen liseli. OKUMAYIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

abaza ergen liseli. OKUMAYIN.

sağol kardeş sayende hayatımdan 3 dakika gitmemiş oldu
  • 5li olarak girmişler buna agriyi sonuna kadar hissetmis Kisaca OKUMAYIN!!!!!!!
  • Ovvv ofofof geçmiş olsun ama sende hata o yöntemle kızla tanışılırmı be arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: comey10

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    pardon hocam yan sınıfta aynı isimde biri var onu çağırıyormuş,yanlış geldim kusura bakmayın diyip tüyücektin
  • hâlâ kız diyosun. şu saatten sonra sen gitme, o gelirse gelir.

acıtasyon yap, sevdim hocam filan.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Terbiyesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayntenksendyu -- 18 Eylül 2013; 20:06:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

Terbiyesiz.

Pardon sen bana abaza ergen liseli deyip emek verdiğim konuya hakaret edince düzgün çocuk oluyorsun
  • Ahlaksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Erotizm

hâlâ kız diyosun. şu saatten sonra sen gitme, o gelirse gelir.

acıtasyon yap, sevdim hocam filan.
    tecavüzmü ettiler . kızı derste almakla hata yapmışsın zaten. piskopat gibi dersten alıp numarasını falan alamazsın kardeşim safmısınız
  • Kardeşim affedersin ama amele misin bu taktik ne boktan birşey gelip burada konu açıp sorsaydın
  • Arkadas hakikaten babayi yemis :)
  • Senin yaptigin plani ilkokul cocuklari yapmaz.
  • Teneffüsü beklemek çok mu zor
  • hocalarda amma insafsızmış , siz hiç aşık olmadınızmı deseydin keşke geçmiş olsun yapıcakbrşey yok son durumu güncellemeni bekliyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

hocalarda amma insafsızmış , siz hiç aşık olmadınızmı deseydin keşke geçmiş olsun yapıcakbrşey yok son durumu güncellemeni bekliyecem.
    böyle parlak fikir ancak dh'li liselilerin aklına gelirdi zaten o kadar ugraşıcagına tenefuste cagırsan daha agrısız olurdu senin için :D
  • Kızın verdıgı tepkı ne oyle ya :)
  • Ailene yazık.Okumak için gonderdikleri oğulları ne halde.Sevmene hoslanmana bişey demezler ama bu disiplin olayı üzer onları.
  • quote:

Selamınaleyküm beyler bugün başıma kız yüzünden gelen olayı anlatacağım.Okumanızı tavsiye ederim.

Geçen seneden beri okuldan bir vatandaşı seviyordum ama açılamamıştım bu sene açılmaya karar verdim.Kızla hiç ortak arkadaşımız olmadığı için mecburen kendim gidip anlatacaktım derdimi.

Neyse efendim,planım şuydu.Dersin ortasında tuvalete gidiyorum diye çıkacaktım,kızın sınıfının kapısını tıklayıp 'Kızı A müdür yardımcısı çağırıyor' diyip kızı alacaktım,sonra kızla tanışıp numarasını alacaktım.Planım buydu ve herşey çokgüzel görünüyordu.

Bugün 3.ders felsefeciden izin aldım çıktım,kızın sınıfına gidip istedim,fakat hoca kızdan müdür yardımcısı kağıdı istemiş.Ben kıza 'seni kimse çağırmadı ben seni tanımak istiyordum diyince kız 'sen bittin' dedi.Niye? diye sordum ve kağıt istediğini söyledi.Bana 'sonra istersen tanışırız ama şuan bittin' dedi.Sınıfın önünde rezil olmayayım diye hocayı dışarı çağırdı.(Bir hoca da ancak bu kadar suratsız olabilirdi bu arada)

Herneyse hoca kapının önüne çıktı ve ben anlatmak zorunda kaldım.Bana teneffüste B müdür yardımcısının yanına gelmemi söyledi.(Kız benden bir yaş küçük ve ben onların müdür yardımcısını A hoca sanıyordum,halbuki B hocasıymış.Hoca bu yüzden kıllanıp kağıt istemiş)

Ben de mecburen B hocasının oraya gittim.(Bu arada B hocası okulun en azılı müdür yardımcısıdır,herkes yaka silkmiştir sayesinde) Kız ve derslerine giren hoca da bekliyor tabii.Hoca bana bağırıp çağırdı,oğlum sen gerizekalımısın,amacın neydi vs.vs.

Tabii ben birşey diyemedim ama asıl babayı bundan sonra yemeye başladım.Başıma toplanan hocaları sayıyorum;

1-Felsefeci(dersinden çıktığım)
    2-Kızın hocası(Edebiyatçı,kızın hocası)
    3-A müdür yardımcısı(kızın hocasına bu hocanın ismini vermişim,ondan bana dava açacağını falan söylüyordu)
    4-B müdür yardımcısı(Kızın asıl müdür yardımcısı)
    5-C müdür yardımcısı(benim müdür yardımcım)

Sonuç olarak kardeşlerim,bu 5'i kızın yanında bana tabir-i caizse tecavüz ettiler.Gerçekten malum bölgemde ağrı hissettim.Çok kötüydü,acaip kötüydü anlatılmaz yaşanır.Sonra kızı dışarı çıkardılar,biraz da öyle girdiler,kısacası yalama oldum.Kızın hocası dilekçeyi verdi,disipline gidiyorum.Kızı dışarı çıkarken ağlamış mı ne olmuş.Gülmüş de olabilir emin değilim.

Sonuç olarak hocaların gözünde x5 kombo çekerek bitmiş bulunmaktayım,kız bana nasıl muamele yapacak hiç bilmiyorum.Kıza ne yapsam şimdi akıl verin beyler.

Yarın son durumu güncellerim.Okuduğunuz için teşekkürler.

Afedersin ama,

Ne salakça bi plan lan bu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.