Şimdi Ara

Bugün başıma gelen bir olay: (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

Bugün başıma gelen bir olay:

Bu resme kadar konuda ki yorumlara gülüyordum (s.çmak falan) bu resmi görünce ciddileştim. Halimizin ne olduğu tam olarak anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Bu resme kadar konuda ki yorumlara gülüyordum (s.çmak falan) bu resmi görünce ciddileştim. Halimizin ne olduğu tam olarak anlaşılıyor.

Vahşet her yerde ulu orta sergilenirken sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir dünyada yaşıyoruz.
  • Tebrik ederim kardeşim, destekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Vahşet her yerde ulu orta sergilenirken sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir dünyada yaşıyoruz.

Ben üstteki yorumdan başka yorumda bulunmayacağım. Beni eleştirmek için ciddi ciddi takip edenler var. O yüzden bıraktım hallerine bu ülkeden bi cacık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Özgürlük ile ahlak arasında fark var.
    Bir kere bu ülkede inanç var..
    Yapacaksan git başka yerde yap..

Anlamıyorlar işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden n ve ş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

quote:

Cahille tartışmaya girmek doğru değil bunlardan nasıl kurtulucaz bilmiyorum bu yüzden okyanus ötesine gidicem.

eğer sen küçük çocukların, karı- kocaların, anne bacıların aklına gelebilecek her türlü namus kavramının içinde bulunduğu otobüste böyle bir olayı tasvip edebiliyorsan kimseye cahil diytemezsin..

Sen ve senin gibiler insan olmanın anlamını unuttular,kim ki kendinden bir canavar yaratır işte o zaman kurtulur insan olmanın acısından.Seven insanlar kaldırım,otobüs,dağ yolu hiç farketmez doğal olarak öpüşürler bunda yanlış bir şey yok.Ayıp yada ahlaksızca değil,namussuzca hiç değil bu sevgi göstergesidir.Sevmek sevişmek ile aynı anlamı paylaşır sokak ortasında cinsel esrime halinde bulunmuyorlar tek yaptıkları dudak dudağa değdirmek ve bunun taşıdığı duygusal anlamı siz anlayamazsınız.Kız kardeşim de ilerde olacak kızım da belli yaşa geldiklerinde doğru erkekle öpüşebilirler ne var bunda yahu bunun nesi kötü?

selam kızınız büyünce pm alabilirmiyim

kızının pm ini bende isterim çok genişmişsin vesselam, heryerde serbest di dimi.

Ciddiye almıyorum çünkü ne demeye çalıştığımı biliyorsunuz aklınızı biraz imkansıza açtığınızda bunu iyi anlayacaksınız ama sizde o kapasite var mı bilmiyorum.Sizin hayalinizdeki aile yapısı,hayat düzeni ile benimkisi aynı değil belkide bu yüzden anlaşamıyoruz.

boşver yaa bunları ne diye muhatap alıyosunki sen sevgi diyosun adam kızınla tanışmak istiyo diyebileceğin tek şey var benim kızım hayvan sevmez yakında el ele gezenide taşlıcaz zaten bu ülkede az kaldı
  • Ototbüste öpüşmem , + olarak o tip adamlara saygıyla yaklaş ve saygıyla geri çevir , çok çalışmam lazım görüiemeyiz felan de
  • sizin ananız sizi sokakta mı doğurdu ne bu rahatlık, sokaklarda sevişelim yaşasın özgürlük nidaları filan.

• quote:

Bi sn arkadaşım o kurbanı adabınca kesmek sevap ulu orta değil temizce kesersin ikincisi burası Türkiye amerika değil amerikaya git istersen yolun ortasında ..... müslüman bir toplumun
    içinde senin düşüncelerin farklı olsa bile topluma ayak uydurmak zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Lymon*

quote:

Bi sn arkadaşım o kurbanı adabınca kesmek sevap ulu orta değil temizce kesersin ikincisi burası Türkiye amerika değil amerikaya git istersen yolun ortasında ..... müslüman bir toplumun

Hayır değilim.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır değilim.

Uydurma o zaman hadi kovuyom seni bir daha da geri gelme
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır değilim.

Kitapta yazan her şeyin mutlak gerçek olarak kabul edilmesi ve işin içindeki tüm insanların yanılma ihtimalinin görmezden gelinmesi gerektiğini söyleyen bir topluma ayak uyduramam. Topluma uyum sağlamak için kendilerini yontanlar en sonunda tükenip giderler.

Senden ve senin gibilerden tiksiniyorum, bence kadınları değil kendi gözlerinizi kapatmalısınız ki bunu zaten ruhsal olarak yapmışsınız, gerçekleri görmenizi engelleyen hayali bir duvar örmüşsünüz kendinize. Öpüşmenin kendisini geçtim, öpüşme kelimesine bile katlanamayan birine neden bunları anlatıyorsam...

Tanrının sevgisinden en çok bahsedenler, tarih boyunca insan özgürlüğüne ve mutluluğa en derin nefreti gösterdi. Gezegenimizde nüfusça fazla olabilirsiniz ama bu en sonunda gerçeklerin galip gelemeyeceği anlamına gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-ompLo

Seks otobüsü mü o, öpüşülür mü lan hiç!

+1

Yapmayacaksın düşün sap gibi yolculuk yapıyon 2 kişi yiyişiyor tam karşinda madem öyle insanları öpüşerek rahatsız etmeyecekler toplu taşımı yiyişmeye değil sadece ulaşım amaccıyla kullanacaklar
  • isteyen istediği yerde öpüşür rahatsız olan bakmasın bu kadar basit
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır değilim.

Kitapta yazan her şeyin mutlak gerçek olarak kabul edilmesi ve işin içindeki tüm insanların yanılma ihtimalinin görmezden gelinmesi gerektiğini söyleyen bir topluma ayak uyduramam. Topluma uyum sağlamak için kendilerini yontanlar en sonunda tükenip giderler.

Senden ve senin gibilerden tiksiniyorum, bence kadınları değil kendi gözlerinizi kapatmalısınız ki bunu zaten ruhsal olarak yapmışsınız, gerçekleri görmenizi engelleyen hayali bir duvar örmüşsünüz kendinize. Öpüşmenin kendisini geçtim, öpüşme kelimesine bile katlanamayan birine neden bunları anlatıyorsam...

Tanrının sevgisinden en çok bahsedenler, tarih boyunca insan özgürlüğüne ve mutluluğa en derin nefreti gösterdi. Gezegenimizde nüfusça fazla olabilirsiniz ama bu en sonunda gerçeklerin galip gelemeyeceği anlamına gelmez.

Aferin
    bu arada ne yazdığını kendin bile bilmiyorsun kadın ve kitaptan bahseden olmadı
    Tartışmak istemiyorum seninle burası tartışma yeri değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.