Şimdi Ara

Bugün başıma gelen bir olay:

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün otobüste başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.

Otobüste giderken biri ses geldi. Ben ne olduğunu anlamadım. Sonra durağa gelince indim. Arkamdan bir adam geldi. Selamün aleyküm dedi. Tanımıyorum adamı sadece baktım. Gerisinde şöyle bir diyalog yaşandı:

ş --> o adam.
    n --> ben.

ş: Otobüsteydin değil mi?
    n: Evet
    ş: İnsanlarda artık böyle olaylara hiç tepki vermiyor.
    n: Ne oldu bilmiyorum. Biri bir şey dedi, onunla mı alakalı?
    ş: Onu diyen bendim aslında. İki kişi otobüste öpüşüyordu. Onlara söylendim.
    n: Yani bilmiyorum. Ahlak bekçiliği yapmak ne kadar doğru. Özgür bir yerde yaşıyoruz.
    ş: Hayır, ahlak bekçiliği değil. Onlar yabancıydı, nerede olduklarını bilmeleri lazım.
    n: Ben öyle düşünmüyorum. İnsanlara karışamazsın. Kimse kimseden sorumlu değildir.
    ş: Olur mu öyle şey. Böyle yapılmaması gerekir.
    n: Neyse, bilmiyorum artık. Bence karışılmaması gerekir.

(Bu arada eve doğru gidiyorum, bir sokağa giriyorum. O da girdi.)

ş: Sen okuyor musun?
    n: Evet.
    ş: Ne okuyorsun?
    n: (suratımda anlamsız ve bana neden soruyor bunu bakışı var. Bir şey demedim.)
    ş: Yani ben bu sene işletmeyi bitirdim de.
    n: Hmm, ne güzel.
    ş: Nerelisin peki?
    n: (artık sıkılmış ve bunları neden sorduğunu düşünerek) Malatya.
    ş: Hmm, çok fazla kayısı yemişsin. Her şeyin akılla olacağını düşünüyorsun.
    n: (yine garip ve ne diyeceğimi bilmediğim bir bakış. Bu arada apartmanın önüne gelmiş bulunmaktayım. Baktım adam da durdu.)
    ş: Ben bu apartmana giricem.
    n: Ben de buradayım.
    ş: Mustafa abiyi biliyor musun?
    n: Evet, ev sahibinin torunu.

(Bu arada apartmana girdik. Merdivenlerden çıkıyoruz)

ş: Biz Mustafa Abi ile çay içiyoruz arada. Sen de gelsene.
    n: (Suratımda bi gülümseme) Yok teşekkür ederim. Ben tokum, size afiyet olsun.

(Adam 1. katta durdu. Ben de 2. kata çıkıyorum ve bana arkadan bağırmaya başlıyor)

ş: Her şeyi akılla çözebileceğini düşünüyorsun ama olmaz.
    n: Valla ben halimden memnunum. Ben çözebiliyorum. Sen de bi dene.
    ş: Hayır olmaz öyle. Çözemediğin şeyler de var. bla bla bla
    n: tabi tabi (Derken eve girdim.)

Yani bu insanlar artık nasıl kendilerinde bu güveni buluyorlar anlamadım. Hayatımda görmediğim bir insan kendisi. Hemen beni kendi saflarına çekmeye çalışıyor. Nasıl bir özgüvendir bu.
  • Seks otobüsü mü o, öpüşülür mü lan hiç!
  • ben mustafa abi o cocuga hic güvenme
  • Hata sende.180 derece dönüp yolunu değiştirecektin.1 dakika geç giderdin eve.
  • sdam hzklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandes®

Hata sende.180 derece dönüp yolunu değiştirecektin.1 dakika geç giderdin eve.
    Hep sex bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

sdam hzklı
    adam gaydır kesin sana yazılmış aslında eve falan çağırmış çayına ilaç atacaktı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandes®

Hata sende.180 derece dönüp yolunu değiştirecektin.1 dakika geç giderdin eve.

Belki de hata bende gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-ompLo

Seks otobüsü mü o, öpüşülür mü lan hiç!

Anlayan anladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

quote:

Orijinalden alıntı: K-ompLo

Seks otobüsü mü o, öpüşülür mü lan hiç!

Anlayan anladı

Alıntıları Göster
    Cahille tartışmaya girmek doğru değil bunlardan nasıl kurtulucaz bilmiyorum bu yüzden okyanus ötesine gidicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

Cahille tartışmaya girmek doğru değil bunlardan nasıl kurtulucaz bilmiyorum bu yüzden okyanus ötesine gidicem.

eğer sen küçük çocukların, karı- kocaların, anne bacıların aklına gelebilecek her türlü namus kavramının içinde bulunduğu otobüste böyle bir olayı tasvip edebiliyorsan kimseye cahil diytemezsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

quote:

eğer sen küçük çocukların, karı- kocaların, anne bacıların aklına gelebilecek her türlü namus kavramının içinde bulunduğu otobüste böyle bir olayı tasvip edebiliyorsan kimseye cahil diytemezsin..

Alıntıları Göster
    Bende Malatyalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

quote:

Sen ve senin gibiler insan olmanın anlamını unuttular,kim ki kendinden bir canavar yaratır işte o zaman kurtulur insan olmanın acısından.Seven insanlar kaldırım,otobüs,dağ yolu hiç farketmez doğal olarak öpüşürler bunda yanlış bir şey yok.Ayıp yada ahlaksızca değil,namussuzca hiç değil bu sevgi göstergesidir.Sevmek sevişmek ile aynı anlamı paylaşır sokak ortasında cinsel esrime halinde bulunmuyorlar tek yaptıkları dudak dudağa değdirmek ve bunun taşıdığı duygusal anlamı siz anlayamazsınız.Kız kardeşim de ilerde olacak kızım da belli yaşa geldiklerinde doğru erkekle öpüşebilirler ne var bunda yahu bunun nesi kötü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

Bende Malatyalıyım

:D biz akıllıyız demekki :D
  • safa çekmeye çalışmıyor ameliyathaneye atmanın yolunu gözlüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkv.

quote:

quote:

Sen ve senin gibiler insan olmanın anlamını unuttular,kim ki kendinden bir canavar yaratır işte o zaman kurtulur insan olmanın acısından.Seven insanlar kaldırım,otobüs,dağ yolu hiç farketmez doğal olarak öpüşürler bunda yanlış bir şey yok.Ayıp yada ahlaksızca değil,namussuzca hiç değil bu sevgi göstergesidir.Sevmek sevişmek ile aynı anlamı paylaşır sokak ortasında cinsel esrime halinde bulunmuyorlar tek yaptıkları dudak dudağa değdirmek ve bunun taşıdığı duygusal anlamı siz anlayamazsınız.Kız kardeşim de ilerde olacak kızım da belli yaşa geldiklerinde doğru erkekle öpüşebilirler ne var bunda yahu bunun nesi kötü?

Alıntıları Göster
    Keçiören spor tesisinde çalışıyordum kafeteryası vardı aile yeriydi ve öpüşenleri dövüyorduk valla, bir de çevrede bira içenleri döverdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 1 Ekim 2012; 0:55:38 >
  • True Story Bro
  • bir an korktum apartmana girdik kapıyı sertçe kapadı ve üstüme saldırdı diyecen diye oh rahatladım gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickipedia

adam gaydır kesin sana yazılmış aslında eve falan çağırmış çayına ilaç atacaktı kesin

mesaj avatar imza T-bag uyumu
  • quote:

quote:

quote:

selam kızınız büyünce pm alabilirmiyim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.