Şimdi Ara

Bugün sınavda başıma gelen olay!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah 4.ders Biyoloji sınavımız vardı.Müzik hocası geldi kağıtları dağıttı.Hemen çözmeye başladım iste ilk soruyu yaptım arkayı çevirdim arkası boş . Hocaya söyledim oda diğer bizim dersimize girmeyen biyoloji hocasına söyledi. Oda geliyorum demiş muzikciye. Daha sonra hoca 5 dk oldu gelmedi ben gittim onun yanına söyledim böyle böyle "tamam hemen gelicem" dedi . Sonra herneyse geldim kendi sınıfıma o ön sayfadaki soruları yapayım dedim bitirdim.Hala gelmiyo hoca sınav baslayali 25 dk oldu hala yok hoca. Herkes bisiler yazıyı kağıda ben balığım öyle sinirim bozuldu ki .Sonra gittim tekrar hocanın yanına verdi kağıdı bana bu sefer 11.Sinif yazılı kağıdını ben diyorum 10.sinif diye anlamiyo.Daha sonra yine verdi bana yine arkası olmayan kağıdı . Sonunda bi tane buldu zar zor onu verdi .Kaldı 8 dk. Yazdım bisiler hoca bana süre verdi .Sonra zilden sonra 5-10 dk bende verdim.Sizce ne yapmalıyım?Bugün sınavdan sonra hiç dersimize giren Biyoloji hocasını görmedim.

Not:Bazı yerleri atladım.

• Yaslan arkana dinlen biraz.
  • Eğer kendine güveniyorsan, hocaya durumu izah et ve sınıfta sözlüye kaldırmasını iste. Bu teklifi kabul edecektir.
  • ona HAYIR diyemeyeceği bir teklif yap !
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap789

ona HAYIR diyemeyeceği bir teklif yap !

ona küçük sürprizler yap diyosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Bu sabah 4.ders Biyoloji sınavımız vardı.Müzik hocası geldi kağıtları dağıttı.Hemen çözmeye başladım iste ilk soruyu yaptım arkayı çevirdim arkası boş . Hocaya söyledim oda diğer bizim dersimize girmeyen biyoloji hocasına söyledi. Oda geliyorum demiş muzikciye. Daha sonra hoca 5 dk oldu gelmedi ben gittim onun yanına söyledim böyle böyle "tamam hemen gelicem" dedi . Sonra herneyse geldim kendi sınıfıma o ön sayfadaki soruları yapayım dedim bitirdim.Hala gelmiyo hoca sınav baslayali 25 dk oldu hala yok hoca. Herkes bisiler yazıyı kağıda ben balığım öyle sinirim bozuldu ki .Sonra gittim tekrar hocanın yanına verdi kağıdı bana bu sefer 11.Sinif yazılı kağıdını ben diyorum 10.sinif diye anlamiyo.Daha sonra yine verdi bana yine arkası olmayan kağıdı . Sonunda bi tane buldu zar zor onu verdi .Kaldı 8 dk. Yazdım bisiler hoca bana süre verdi .Sonra zilden sonra 5-10 dk bende verdim.Sizce ne yapmalıyım?Bugün sınavdan sonra hiç dersimize giren Biyoloji hocasını görmedim.

Beni dinle rocker boy, sen balık değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Bu sabah 4.ders Biyoloji sınavımız vardı.Müzik hocası geldi kağıtları dağıttı.Hemen çözmeye başladım iste ilk soruyu yaptım arkayı çevirdim arkası boş . Hocaya söyledim oda diğer bizim dersimize girmeyen biyoloji hocasına söyledi. Oda geliyorum demiş muzikciye. Daha sonra hoca 5 dk oldu gelmedi ben gittim onun yanına söyledim böyle böyle "tamam hemen gelicem" dedi . Sonra herneyse geldim kendi sınıfıma o ön sayfadaki soruları yapayım dedim bitirdim.Hala gelmiyo hoca sınav baslayali 25 dk oldu hala yok hoca. Herkes bisiler yazıyı kağıda ben balığım öyle sinirim bozuldu ki .Sonra gittim tekrar hocanın yanına verdi kağıdı bana bu sefer 11.Sinif yazılı kağıdını ben diyorum 10.sinif diye anlamiyo.Daha sonra yine verdi bana yine arkası olmayan kağıdı . Sonunda bi tane buldu zar zor onu verdi .Kaldı 8 dk. Yazdım bisiler hoca bana süre verdi .Sonra zilden sonra 5-10 dk bende verdim.Sizce ne yapmalıyım?Bugün sınavdan sonra hiç dersimize giren Biyoloji hocasını görmedim.

Ya iphonedan yazmıştım "bakıyom" kelimesini "balığım" olarak değiştirmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yumruğunla öldür
  • Up

• hakkını araman zor. normal olarak bu olay moralini de bozduğu için sınavın geri kalanını istediğin gibi yapamamışsındır.

zaten şöyle bi durum var. insan robot değildir. sıradan 1 2 3 4... diye 10 soru çözülmez. önce bi çözersin, çözemediğin varsa tekrar dönersin, ikinci bakışında hemen bulursun çözüm yolunu. yani senin sınav kesinlikle tekrarlanmalı NŞA da.

ama bizim iş ahlakı olmayan hocalarla hakkını araman zor. orta okul ve lisede haksızlığın daniskası yapılır öğrencilere, aynen senin başına gelenler gibi. bide erkeksen o sözlü notu denen şeye ve senin olay gibi başına gelen saçmalıklara hiç takmayacaksın yoksa kafayı yersin.

kısacası benim tavsiyem bu olayı kafaya takma, unut. çünkü tek değilsin, senin gibi haksızlığı uğramış ve uğrayan bisürü insan var. inşallah bidahaki sefere iş ahlakı daha iyi bi öğretmen çıkar karşına

• önce kendi ders hocanla konuş baktın sorun çözülmüyormu,ilçe milli eğitime git olayı anlat onlar sorunu çözer(tecrübeyle sabit)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Ya iphonedan yazmıştım "bakıyom" kelimesini "balığım" olarak değiştirmiş

Anladık ayfonun var

• Hocana iphone un oldugunu söyle belki kıyak gecer.
  • Geç bunları elizabet devam. Asıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpzz -- 7 Aralık 2010; 23:49:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpzz

Geç bunları elizabet devam. Asıl.

• Hiç birşey anlamadım desem
  • Sana verilen sınav kağıdı üzerindeki bütün soruları yaptıysan ona soru eklemek için koşuşturmak senin işin değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22
    Sana verilen sınav kağıdı üzerindeki bütün soruları yaptıysan ona soru eklemek için koşuşturmak senin işin değil.

Adama yetmemis anlasilan o kadar soru kasinmis soru pesinde kosmus simdide gelmis buraya yaziyor kasinan sensin herkese verip sana vermeseydi hakli olabilirdin ama kimseye vermediyse kafanda sorun var demektir. Hatta tek sana verilmeseydi sen o kagidi gidip verseydin bir hak savunabilirdin simdi gidip hak aramaya calis cevap su olacaktir ben sana ek zaman verdim baska birsey yapamam" kafana takma gerizekali lise hocalari az hakkimizi yemedi diger yazili duzeltirsin.
  • Hocayla konuştum sınavım düşük gelirse bir daha sınav yapacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.