Şimdi Ara

Bugün ben de sizden oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, aylardır araç aradım, "şunu mu alsam bunu mu alsam, yok o kötü, yok ona para yetmiyor" derken, bugün hızlı bir kararla ben de 2009 model benzinli Getz'ime kavuştum. Düşük devirlerde çok güzel çekiyor kerata. Beni yıllarca üzmeyeceğine inanıyorum. Bu hafta ilk işim sigortadan sonra LPG taktırmak olacak, Ankara'da Hyundai Neziroğlu'na yaptırayım diyorum, bir fikir verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantico -- 7 Eylül 2012; 23:04:35 >

• Hayırlı olsun arabanız benim eski arabamda getz'di 5 yıl boyunca 76.000 km yol yaptım ve hiçbir sorun çıkarmamıştı gerçekten sorunsuz bir arabadır, keyifle kullanın.
  • Teşekkür ediyorum, arabamı hergün kullandıkça daha çok seviyorum. Tam aradığım özelliklerde bir araç. Düşük devirklerde canlı ve ekonomik motor, darbe emişi sorunsuz süspansiyonlar, insan şehir içinde daha ne ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantico -- 17 Eylül 2012; 11:43:07 >
  • abi hayırlı olsun öncelikle bizde geçen yıl aldık 46.743 kmde şimdi 55.950 kmde 2005 model 1.3 gls hiç üzmedi kerata tabi senin aldığın daha üsütün bizimkinden bizimkinin abisi biz arabımızı seviyoz muaneye girerken bile masraf yapmadık alldığımızda orjinal lastikleri üzürindeydi arabımzı çok seviyoz orada burda saçma saçma yazı yazanlar var ama çoğusu getze binmeden konuşuyor nse tekrardan hayırlı olsun :)) güle güle kullan allah tekerini düz bastırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.