Şimdi Ara

Bugün Benim Doğum Günüm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimsenin umrunda olan bir hadise değil. Benim için bile artık bir değeri kalmıyor bugünün. Biraz bilgisayar başında takılırım ardından vurur kafayı yatarım. Uykuya dalarken bir kaç hayal kurarım. Aptal aptal gülümserken uykuya dalarım. Yarın sabah kalkıp nefret ettiğim işime devam ederim. İnsanlar benim doğum günüm olduğunu bilmez aynı tempoyla çalısırım hız kesmeden. Başkaları kadar şanslı değilim. Hiç bir zaman süpriz doğum günü partileri düzenlenmedi yada iyi bir şekilde kutlanmadı. En son doğum günü partim 12 yasında yaşadığım bir kenarmahallede olmustu. Harap evimizin yan bahçesinde en sevdiğim dostlarım gelmişti. Hala unutmam o günü pasta alacak paramız olmadığı için annemin yaptığı keklerden yemiştik ama çok samimiydi. Şimdi onlardan bile yoksunum. Yalnız başımayım içten bir şekilde kutlayan kimse yok. Başka insanların doğum günlerini gördüğümde onlarla aynı yeryüzünden yaşadığım gerçeğini göz önüne alıyorum. Adalet bu işte bazıları için güzel şeyler hiç olmaz yada nadir olur. Bu yeri işgal ettiğim için kusuruma bakmayın. Biraz içimi dökmek istedim..

• doğum günün kutlu olsun
  • hem sarhoşum hem yastayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutlu olsun kanka...

•  Bugün Benim Doğum Günüm.
  • Doğum günün kutlu olsun.

Hayat çok boktan.Yine sabah olacak, yine yeni bir gün başlayacak ve ben yine öleceğim.
  • Teşekkür ederim son 2 mesaj gerçekten anlamlıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyefendi

Teşekkür ederim son 2 mesaj gerçekten anlamlıydı

• doğm günümde pastamı üfleyemedim ki bende. annem trollük yaptı pastayı kesip dağıttı
  • Ölüme bir yıl daha yaklaştın kutlamak için iyi birşey olması gerekiyordu sanırım?
  • Herkese olur böyle şeyler , çok fazla takmamak gerekir. Hem böyle diğer insanlarda olan fakat biz de olmayan şeyleri kafamıza taktığımızda daha da çökmüyor muyuz sanki ? Boşver, hayat devam ediyor . !
  • DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...GÜLMEK İÇİN VİDEOYU İZLEYEBİLİRSİN...YAZDIKLARINI OKUYUNCA AKLIMA BU KISA FİLM GELDİ

http://www.youtube.com/watch?v=kJG8sXCUGHI
  • quote:

Adalet bu işte bazıları için güzel şeyler hiç olmaz yada nadir olur. Bu yeri işgal ettiğim için kusuruma bakmayın

lan olaya gel! Benim de doğum günüm bugün. Önce kendindeki bu ezikliği at, nedir bu! Yakışmıyor erkek adama. Toplan, diril.

Adalet; bir şeyi yerli yerine koymak demek. Sen kendini nereye koyuyorsan insanlar sana öyle muamele ederler. İnsanlara samimi davranır, hoşnut edersen onlar da senin bu yönünü tanirlar; bak mühim olan: tanimak. Baskalarindan bekleme, sen önce davran biraz. Biraz toparlan hocam gözünü seveyim.. Benimkini de ailecek kutladık. Yani biraz elindekilerin farkına var..

• 11 yıl sonra merhaba... Başlığı açtığımda 23 idim şimdi 34 oldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.