Şimdi Ara

BUGÜN BİR DUYUM ALDIM .... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seçimlerde görecez bakalım el mi yaman bey mi yaman.mesut yılmazda öle diyodu sandığa gödük.sıradaki gelsin
  • Sözüm sana değil ama burda çok duyumlar oluyor hocam

Birtanesinin babası duyum almıştı M.Denizli kesindi

Birtanesi cardozo ile ilgili imza fotosu var duyum aldım diyordu

Ayrıca Bencede yerine gelebilecek tek adam Ali Koç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazacaklarım Bu Kadar

Sözüm sana değil ama burda çok duyumlar oluyor hocam

Birtanesinin babası duyum almıştı M.Denizli kesindi

Birtanesi cardozo ile ilgili imza fotosu var duyum aldım diyordu

Ayrıca Bencede yerine gelebilecek tek adam Ali Koç

ben hiç bir zaman kesin demem zaten . ben ilgilendiğimizi söylerim geçerim isteyen inanır istemeyen inanmaz ki benim yazdıgım her isim medyada yer aldı ben yazdıktan sonra .benim %95 bitti dediğim 2 şey oldu birisi sezon bitmeden 1 ay önce kocamanın istifası ve kocaman istifa ettiği ertesi gününde ersun yanal'ın gelecegi idi .
  • Doğrudur pek takip edemedim Mayıs-Haziran dönemini foruma fazla girmedim

Peki yönetimde desteklemeyenler ne durumda ?

• Usta izin verirsen bu duyumları kullancağım kaynak belirtmek şartı ile.
  • Kimseye guveniyorum ne demek ya , sanki babanin ciftligi , ulan sanane kulupten , sen git yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadasin adi neymis dostum bir soylesene ?

• CSB beyler OKUMAYIN !
  • blok

• okadar dh yiz büyüğüz fln bitane aramızda genel kurul üyesi yok valla ya
  • Ulan o zaman Ali Koç'un dediği olsaydı,ertesi sene süper lige çıkardık,muhtemelen de bu sene en azından Türkiye Kupasını alıp,UEFA'ya katılırdık.

Ali Koç o zaman duygusallığa bağlamıştı olayı.Adam konuşurken gözleri doluyordu,yeter diyordu bu kadar insana acı çektirmeye ne hakkımız var diyordu.

Soruyorum şimdi Aziz Yıldırım'a.Daha mı iyi oldu?Mahkemelerde sürünüyor,her seferinde nereye başvursak "yav he he" diyor adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Usta izin verirsen bu duyumları kullancağım kaynak belirtmek şartı ile.

KULLANABİLİRSİN KARDEŞİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Ulan o zaman Ali Koç'un dediği olsaydı,ertesi sene süper lige çıkardık,muhtemelen de bu sene en azından Türkiye Kupasını alıp,UEFA'ya katılırdık.

Ali Koç o zaman duygusallığa bağlamıştı olayı.Adam konuşurken gözleri doluyordu,yeter diyordu bu kadar insana acı çektirmeye ne hakkımız var diyordu.

Soruyorum şimdi Aziz Yıldırım'a.Daha mı iyi oldu?Mahkemelerde sürünüyor,her seferinde nereye başvursak "yav he he" diyor adamlar.

BENDE AYNI ŞEYİ UZUNCA BİR SÜRE DÜŞÜNDÜM VE CİDDEN KAHROLDUM BUNU DUYUNCA SERTAÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Ulan o zaman Ali Koç'un dediği olsaydı,ertesi sene süper lige çıkardık,muhtemelen de bu sene en azından Türkiye Kupasını alıp,UEFA'ya katılırdık.

BENDE AYNI ŞEYİ UZUNCA BİR SÜRE DÜŞÜNDÜM VE CİDDEN KAHROLDUM BUNU DUYUNCA SERTAÇ

Gerçekten çok ağırıma gitti bu duyduklarım.Ben Aziz Yıldırım'ın bu kadar karaktersiz bir insan olacağını tahmin edemezdim.Yazıklar olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Usta izin verirsen bu duyumları kullancağım kaynak belirtmek şartı ile.

KULLANABİLİRSİN KARDEŞİM

Eyvallah kullandım

http://feneresevdali.blogspot.com/2013/08/ali-koc-baskan-fener-sampiyon.html

• Ya kusura bakmayında Ali koc tarzı zenginler ile olmaz, bu adamlar yapamıyor.Yıldırım Demiroren, Adnan Polat vs ornekleri var.Adamların tek avantajı babadan zengin olmaları belki sen ben gibi bir ana babadan doğsalar sıradan insanlar olacaklardı.

Farkını belli edenler bence 0'dan başlayıp yada belli bir noktadan başlayıp kendi beyin gücüyle biryerlere varmış insanlardır.

Saadettin Saran mesela bugunkü varlığını baba parasıyla değil, kendi kişisel yeteneği ve manevi birikimiyle sağlamıştır.

Bu tarz adamlarda daha fazla yoneticilik zekası vardır.
  • dün gece telegol'ün tekrarı yayınlandı saat 4 gibi . ali koç ile aziz yıldırımın neden ayrıldıklarını aynı benim yazdıgım gibi söylediler . hatta ali koç nihat özdemir tff ve uefa ile anlaşmıştı (-) 12 puan konusunda ama aziz izin vermedi diye . alın işte bana inanmöayanlara bir kanıt daha . evet bir çok konuda goy goy yaptıkları aşikar bunların ama bu konuda bir çok kişi bunu yazıyor
  • Vay vay vay paşama bak güveneceği birini bulsa bırakacakmış, sanki köşedeki tekel bayisini devrediyor 15 senedir ona güvendikte ne oldu yemediği nane kalmadı tez zamanda defolur gider inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.