quote:Orijinalden alıntı: hyprosoftyemeği çok kaçırdım maden suyu zıkkımlanıorumdüşünüyom ama tek başınada tadı çıkmıyoki
quote:Orijinalden alıntı: hyprosoftyemeği çok kaçırdım maden suyu zıkkımlanıorumAkşama soğuk iyi gider
quote:Orijinalden alıntı: sessizsilahAkşama soğuk iyi giderAlıntıları Göster Zorla korn dinlemek zorunda bırakılıyorum bu strese daha fazla dayanamazsam sızana kadar içicem
quote:Orijinalden alıntı: TroopeRZorla korn dinlemek zorunda bırakılıyorum bu strese daha fazla dayanamazsam sızana kadar içicem Alıntıları Göster Tek başına tadı çıksa...
quote:Orijinalden alıntı: TroopeRdurun ya bakkal 1 dk bile degil gidip bir kac tane alıp geliyimFIÇI VEYA KIRMIZ SEVERİM
quote:Orijinalden alıntı: TroopeRdurun ya bakkal 1 dk bile degil gidip bir kac tane alıp geliyim4 tane aldım
quote:Orijinalden alıntı: TroopeR4 tane aldım Alıntıları Göster AKŞAM BİR FİLM KOYAYIM BALKONADA SEHPA KOYAYIM BİRAMIDA ALAYIM, TABİ TUZLU YER FISTIĞI VE BEYAZ LEBLEBİ...
quote:Orijinalden alıntı: TroopeR4 tane aldım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TroopeR 4 tane aldım Silüet çekmişsin hacu...
quote:Orijinalden alıntı: PimpMyGunsquote:Orjinalden alıntı: TroopeR 4 tane aldım Silüet çekmişsin hacu... Alıntıları Göster bugün kutularca içtim akşama da 2 tane bıraktım, onları da içip sızmayı planlıyorum...
quote:Orijinalden alıntı: TroopeR4 tane aldım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TroopeR 4 tane aldım 1 Tane neyine yetmiyo aç insan Ben de en son geçen hafta içtim ark. la o gün bugündür içmedim ama bu hafta sonu bi daha içeriz
quote:Orijinalden alıntı: Peiz!quote:Orjinalden alıntı: TroopeR 4 tane aldım 1 Tane neyine yetmiyo aç insan Ben de en son geçen hafta içtim ark. la o gün bugündür içmedim ama bu hafta sonu bi daha içeriz Alıntıları Göster bira mı iğrençsiniz hepniz!!
quote:Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9bira mı iğrençsiniz hepniz!!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Cyber_Mage bira mı /> iğrençsiniz hepniz!! +1 />/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>
quote:Orijinalden alıntı: misblayquote:Orjinalden alıntı: Cyber_Mage bira mı /> iğrençsiniz hepniz!! +1 />/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: PeçitoZıkkım İçmem ! İçki Kötülüklerin Babasıdır Alıntıları Göster Bira değil ikia içtim
quote:Orijinalden alıntı: King_WolfBira değil ikia içtim Alıntıları Göster 3 tane kırmızı salladım az önce
quote:Orijinalden alıntı: PeçitoZıkkım İçmem ! İçki Kötülüklerin Babasıdır Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Peçito Zıkkım İçmem ! İçki Kötülüklerin Babasıdır Ben gerçeği tüpçüymüş diye duyduydum ama?