Şimdi Ara

BUGÜN ÇOK BALLIYIM :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün sabah 40 tane agaç itemi çıkardım bunları satmaya karar werdim ama sonra kırdırdım ilk önce ib sonra shell priest kafalık sonra glave sonra da shard çıktı bu itemelri beramusta piyasa degeri ne kadardır

• beklet cristmassdan sonra sat pahalanacak yine bence

bende +7 priest shell bastım hiçbişi kırmadan dümdüz ballıyım ama suanda 150 agac itemine verıom sadece bekletip satcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri590 -- 23 Aralık 2006; 10:12:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImacthlesI

bugün sabah 40 tane agaç itemi çıkardım bunları satmaya karar werdim ama sonra kırdırdım ilk önce ib sonra shell priest kafalık sonra glave sonra da shard çıktı bu itemelri beramusta piyasa degeri ne kadardır

bir kac gune kalmaz tahmini 100 m a fılan tezgahlarda hepsini gorucez aksama +6 raptor +6 dual shard +6 ib aldım +7 ye basıyım diye 350 şer milyondan hemde :) ha +7 ye bastım raptorlar yalan oldu shardlar ve ib +7 oldu,dün akşam up olayında bir gariplik vardı ama anlamadım ne bassan +7 ye çıkıyordu neredeyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dieforyou1 -- 23 Aralık 2006; 10:12:39 >
  • gerçekten şanslıymışsın ama benim kadar değil bu resimde inventorydeki dörtlü hepsi ard arda çıktı
    [img=http://img258.imageshack.us/img258/5852/adsz2gt9.th.jpg]
    2. edit ps diyen arkadaşları b1e beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 23 Aralık 2006; 10:17:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dieforyou1

quote:

bugün sabah 40 tane agaç itemi çıkardım bunları satmaya karar werdim ama sonra kırdırdım ilk önce ib sonra shell priest kafalık sonra glave sonra da shard çıktı bu itemelri beramusta piyasa degeri ne kadardır

bir kac gune kalmaz tahmini 100 m a fılan tezgahlarda hepsini gorucez aksama +6 raptor +6 dual shard +6 ib aldım +7 ye basıyım diye 350 şer milyondan hemde :) ha +7 ye bastım raptorlar yalan oldu shardlar ve ib +7 oldu,dün akşam up olayında bir gariplik vardı ama anlamadım ne bassan +7 ye çıkıyordu neredeyse..

noele özel up yüzdeleri arttı ama açıkça söylemiyorlar nedense

• sanslısın
  • ondan önceki günde 4 tane kırdırdım shell 2 tane boş çıktı :( 200m gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

gerçekten şanslıymışsın ama benim kadar değil bu resimde inventorydeki dörtlü hepsi ard arda çıktı
    [img=http://img258.imageshack.us/img258/5852/adsz2gt9.th.jpg]
    2. edit ps diyen arkadaşları b1e beklerim

gerçekten ballısın

• anaa raptor toto +3 240 milyon üff b1de fiyatlar baya düşmüş edenada 450 550 milyon arası hala düşsede iyice alsam
  • shel çıktı die seviniyo garibim sheller 20m e düşcek görüsürsün
    kırdırcağına git sat daha fazla paran olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: dieforyou1

quote:

çıktığı ilk gün çok pahalıydı şimdi adamlar gece uyuymuo çıkarıyo etrafta bollaştı iyice git gide ucuzluyo illa saklıcam diyorsanız
    yılbasından sonraya saklayın çok deli para etcek itemler ben öle yapcam

• ewet herkesde itemler artıyor.piyesayı düşürüyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.