Şimdi Ara

BUGUN DAVUL ÇALAMADIM NİYE:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar buradan benım gıbı davulcu baterist arkadaslarıma sormak istiyorum en son kasdav liselerarası müzik yarışması finalinde çalıp okuldan mezun oldktan sonraki nısandaydı bu yarışma bugun dershandekı arkadaslarımla studyo yaptık aslında kafamda cogu sey olmasına ragmen davulda hayata gecıremedım elım atak yapmaya gıdemedı twın basamadım..kıcke vururken bıle ayaklarım titriyordu..ve arkadaslarımdan ozur dıledım..cok utandım..

repertuar şoyleydı:1-enter sandman(metallica)
    2-sad but true (metallica)
    3-bir (pentagram)
    4-pencere(ogün sanlısoy)

**ki pencerede kasdavda caldıgımız ve benım oradakı jurıden davula kattıgım farklı yorumla 5 uzerınden 4.5 puan aldıgım bır parcadır

davulcu arkadaslara veya aramızda varsa hocalara soruyorum sebeb ne olabılır??
    benım gorusum:1-spor yapmıyorum
    2-studyoya gıtmıyorum kendıme bu konuda zaman ayırmıyorum.ve bu sebebtende hamlanıp unutuyorum

tavsıyelerı alalım..tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can89 -- 16 Kasım 2007; 16:46:53 >

• ben çok pro çalmasamda normal riritmleri tutarım aslında hocam olay şudur tüm müzik aletlerinde olduğu gibi en son ne zaman prova yaptın bu aletleti 1 hafta bırak olnar 2 ay bırakır seni çalışma eksikliği olabilir 1.si 2.si ise motivasyon biz stüdyoya gireriz elemanlardan biri tekledimi komple çöküşe geçer olay o yüzden kafanın rahat olması gerek 3.bir etkende soğuktan ellerin üşümesi bu olay gitarda çok olumsuz etkiliyor parmaklar kitleniyor benim görüşüm bu 3 ünden biri yada bir kaçı
  • hocam vıdeomu atsam ızlermısın yorum yaparmısın ya genel gorusun olarakhttp://www.youtube.com/watch?v=DmnqmwVbFiI
  • anaama sen bizim lisedesin ya
  • lısedeydım ısım ne
  • Tolga sen düz bölümdemiydin anadolumu süpermi okulda masallah her telden calıo
  • super
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görsem kesinlikle tanırımda su anda cıkaramadım.
  • vallahı ben okulda baya bır tanınıyodum davuldan+kasdav dan dolayı bole bı yarısamyı eger bu sene mezun olupta duymaman ılgınc geldı butun sınıfları 5 er kere en az dolasmısımdır
  • Ben hala okuldayım Ben kaldım 1 sene 5 senede yawas yawas okuyorum

İsimden cıkaramadım
  • CAN ben
  • isminin can oldugunu anadım

Ama isimden simayı cıkaramadım MSN wersene özelden ordan konusalım daha rahat hem davulla ilgili bi seyşler sorucam bende istyrmda gitmek..

Tamm ya diğer performansı izleyince yüzünü gördüm :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herscher -- 16 Kasım 2007; 17:13:35 >
  • Solistinizde iş yokmuş.Seste bulanık bu arada.Zillere çok abanıon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Solistinizde iş yokmuş.Seste bulanık bu arada.Zillere çok abanıon.

paraca geregıortam geregı
  • Bırak şimdi kızlara artistik olsun diye...

Ama harbiden solistinizde iş yokmuş.
  • kızla alakası yok hocam bu işin
  • quote:

Orjinalden alıntı: can89

kızla alakası yok hocam bu işin

Can sıkıntısından ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

kızla alakası yok hocam bu işin

Can sıkıntısından ..

biralardan dıyelım..
  • quote:

biralardan dıyelım..

Bırak şimdi...
  • saka maka parca onu ıstedıgı ıcin o sekıldeydı aralarda sert gecısler vardı oyuzden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.