Şimdi Ara

Bugün de lideriz anne. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
6
Favori
12.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

Umarım tartışma konusuna dönmez ve mizah seviyesi yüksek mesajlar gelmeye devam eder.

Siz yapınca mizah, biz yapınca troll oluyor beyler.. Lafım buraya girip sevincini yaşayanlardan değil, iki gün sonra tek bunları yapanlar GS'liymiş gibi sağda solda şikayet edenlere..
    Liderliğiniz hayırlı olsun.
  • BJK 137 hafta sonra lidermiş.
  •  Bugün de lideriz anne.

Bugün de lideriz anne.

• quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

quote:

Umarım tartışma konusuna dönmez ve mizah seviyesi yüksek mesajlar gelmeye devam eder.

Siz yapınca mizah, biz yapınca troll oluyor beyler.. Lafım buraya girip sevincini yaşayanlardan değil, iki gün sonra tek bunları yapanlar GS'liymiş gibi sağda solda şikayet edenlere..
    Liderliğiniz hayırlı olsun.

Ben bizim mesajlar için dememiştim, bizimkilerden sonra gelen Gs'li arkadaşların mesajları çok güzeldi, onları örnek göstermek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

Bugün de lideriz anne.

Bu hareketten 5 dakika sonra Bilic o eli sokacak yer bulamamıştı. Zira Semih golü yazmıştı

reyiz sen nereyi kazandın ya üniversite olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeloWayne15

Hep yav he he diyonuz ama sene sonunda gülen eylenen yine biz oluyoz.Nasıl olcak bu iş ?

Çocuksun işte o kadar abartıyorsun ki övünmeyi ? Hayırdır kuyrun acın mı var senin bu kadar gerildin ?

Ayrıca sezon bitmeden daha hiçbirşey bitmemiştir.Sizin kadar kibirli tipleri bu millet başka yerde görmedi.

Bahtınız dünyanız kararır inşallah.
  • yazık be hemen de uplamışlar konumuzu
    137 haftalık hasret tabii adamlara hak verin
  • @Essayon yalan oldu galiba şimdi baktım da mesajlar komple onayda, gece mesai var
  • Oha 137 hafta çokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık lan adamlar yememiş içmemiş bugünü beklemişler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: MeloWayne15

Hep yav he he diyonuz ama sene sonunda gülen eylenen yine biz oluyoz.Nasıl olcak bu iş ?

Çocuksun işte o kadar abartıyorsun ki övünmeyi ? Hayırdır kuyrun acın mı var senin bu kadar gerildin ?

Ayrıca sezon bitmeden daha hiçbirşey bitmemiştir.Sizin kadar kibirli tipleri bu millet başka yerde görmedi.

Bahtınız dünyanız kararır inşallah.

Kibir mi? Yeni üye de değilsin ama Q7, Guti transferlerinden sonraki Beşiktaş taraftarının halini hatırlamıyorsun sanırım. Emin ol başarısız ama 2 transfere tav olmuş Beşiktaş taraftarının kibiri, 2 sene üst üste şampiyon olmuş GS taraftarının kibirinden kat kat fazlaydı.

• quote:

@Essayon yalan oldu galiba şimdi baktım da mesajlar komple onayda, gece mesai var

Farkettim hocam.
  • emanete iyi bakın 1 hafta yokuz kendinize iyi bakın.
  • Beşiktaş'lılar gün ışığı görmüş sonunda. Gidin bi traş olun şimdi hadi bakim.

• hemen uplanmis

• Ne biçim konuşuyosun birader dünyanız kararır falan,çocuk musun da Galatasaray'a bela okuyorsun?Gücünüz yetmeyince inşallah şöyle olur böyle olur.Çıkın yenin anadolu takımlarını,2 senedir bak biz nası yapmışız da şampiyon olmuşuz.Kibirmiş,arkadaş açıkladı gerçi Guti,Q7 günleriniz unutulmadı.Umarım elersiniz Tromso'yu

• quote:

Orijinalden alıntı: David Tennant

Ulan Beşiktaşlılar alay ediyor bizle ya Beşiktaşlılar asdadsadsad köy takımı beşiktaş asdasdasd

O G B M A Y AV P
    8.GALATASARAY A.Ş. 34 14 4 16 41 46 -5 46

şu durumu ne kadar çabuk unuttunuz anlamıyorum? inan merak ediyorum süper lig tarihinde 3 büyüklerde bir sezonda 16 mağlubiyet alan veya sadece 41 gol atabilen var mı. futbolda herşey çok çabuk değişebilir artık şu kibirden arının biz de rahatlayalım siz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmpes

quote:

Ulan Beşiktaşlılar alay ediyor bizle ya Beşiktaşlılar asdadsadsad köy takımı beşiktaş asdasdasd

O G B M A Y AV P

şu durumu ne kadar çabuk unuttunuz anlamıyorum? inan merak ediyorum süper lig tarihinde 3 büyüklerde bir sezonda 16 mağlubiyet alan veya sadece 41 gol atabilen var mı. futbolda herşey çok çabuk değişebilir artık şu kibirden arının biz de rahatlayalım siz de

kardeş öyle diyorsun şimdi
    ee peki ŞL tarihinde hangi türk takımı 8 yedi ?
    bunu napıcaz ?
    dalga geçtiginiz trömsö'ye geçen hafta kaybettiniz ?
    napıcaz şimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

quote:

Orijinalden alıntı: fmpes

quote:

O G B M A Y AV P

kardeş öyle diyorsun şimdi
    ee peki ŞL tarihinde hangi türk takımı 8 yedi ?
    bunu napıcaz ?
    dalga geçtiginiz trömsö'ye geçen hafta kaybettiniz ?
    napıcaz şimdi ?

tamam kardeş ben ne demişim? şu kibirden arının artık evet bizim de var sizin de var kötü zamanlarımız benim anlatmak istediğim buydu.
    ayrıca trömsö örneği biraz hatalı olmamış mı ben sana liverpooldan 4 yediniz desem gülersin dur bakalım biz daha elenmedik

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.