Şimdi Ara

Bugün de lideriz anne. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
6
Favori
12.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

Bugün de lideriz anne.

Hayallerini resimlere yansıtabilirsin ama gerçekleşmesi imkansızdır.

Bugün de lideriz anne.

sağlam kapak yapmış arkadaş

Beyler eğer bu resmi imza boyutuna küçültürseniz harika olur. Ben şahsen imzamı değiştiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Bugün de lideriz anne.

Hayırlısı be gülüm

Başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez Milan lı kardeş.Size de dersini vermişti bu takım zamanında.

Konunun Milan'la ne alakası var

• Birkaç sezon önce Antalyaspor birinciydi yanlış hatırlamıyorsam ilk haftalarda, onlar bile bu kadar suyunu çıkarmamıştır sanırım. Bir de 3 büyük diye geçiniyorlar ülkede cidden 2 büyük var ben dün bunu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

Gs taraftarı kadar antipatik bi taraftar grubu var mı ya. Tamam kardeşim 2 senedir şampiyonsunuz tamam drogbanız varda yeter yav, anladık yeter

bir fenerbahçe taraftarının bunu demesi yüzsüzlüktür.
  • Beşinci hafta hesap kesim tarihi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bugün de lideriz anne.

Hayırlısı be gülüm

Başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez Milan lı kardeş.Size de dersini vermişti bu takım zamanında.

Profilin altındaki Pendikspor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün de lideriz anne.

Hayırlısı be gülüm

Profilin altındaki Pendikspor mu?

Yok kardeş Tromso

• Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

Orijinalden alıntı: MeloWayne15

Bahtınız dünyanız kararır inşallah.

Birde utanmadan beddua etmiş.2 yıldır ediyorsunuz 2 yıldır şampiyon oluyoruz biz 3 temmuz sürecinde 1 kere ettik beliniz bir daha doğrulmadı.Biz Beddua etmeyi de iyi biliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Abi nefret ediyorum bu adamlardan ya yemin diyorum gs li arkadaş edinmiyorum arkadaşlarımla konuşmuyorum artık gs li diye

Ailede GS'li yoktur İnşallah
  • quote:

Abi nefret ediyorum bu adamlardan ya yemin diyorum gs li arkadaş edinmiyorum arkadaşlarımla konuşmuyorum artık gs li diye

Gelip konuyu trolleyenler Beşiktaşlı kalkıp Gslilere laf ediyorsun. Beni burdaki beşiktaş taraftarı zerre ilgilendirmez ben Taksim'deki beşiktaş taraftarına bakarım ve beşiktaşın bu sene başarılı olmasını istiyorum.
  • quote:

3 sene önce aynı şeyleri Fener için yazıyordunuz..Sizin sevginizi de ,düşmalığınızı da ciddiye alan yok merak etme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

3 sene önce aynı şeyleri Fener için yazıyordunuz..Sizin sevginizi de ,düşmalığınızı da ciddiye alan yok merak etme..

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Bu bjkliler yine uçmaya başlamış. Geçen senede uyardım dinlemediler. Hayır neye güveniyorlar bu kadar anlamıyorum ki.

Müneccimmisin yoksa?
    İleriyi görme yeteneğin varmış.Siz neye güveniyorsanız bizde ona güveniyoruz.Şampiyonluk beklememiz kadar doğal birşey yok.bende sizi anlamıyorum mesela bir anlatta öğrenelim.Bu kadar net olabildiğinize göre ya şike yada başka birşey var işin içinde.Sene öncesi bu kadar net olamaz çünkü kimse

• gs taraftarı şöyle kibirli vs diye konular açıldı zamanında
    o zaman da dedim siz başka takımlarda bu trollükleri yapanların olmadığını mı sanıyorsunuz? onlar şu an pusuda gs başarılı olduğundan bizimkiler sahnede diye
    adamlar 2. haftada lider oldu diye bizim konumuzu uplıyorlar gerçekleri görün işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

gs taraftarı şöyle kibirli vs diye konular açıldı zamanında
    o zaman da dedim siz başka takımlarda bu trollükleri yapanların olmadığını mı sanıyorsunuz? onlar şu an pusuda gs başarılı olduğundan bizimkiler sahnede diye
    adamlar 2. haftada lider oldu diye bizim konumuzu uplıyorlar gerçekleri görün işte

http://forum.donanimhaber.com/m_65957029/mpage_3//tm.htm#80250066

Geçen sene de aynısı olmuştu. Konuyu hortlattım, BJK'liler çok gücenmiş ki konu kilitlendi.

• Bugünde liderler anne tıpkı 2 senedir olduğu gibi
  • Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 17 sa

Fikret liderlik koltuğunun neresinden ayarlandığını sordu, kendine göre ayarlamışsın bir türlü yerleşemedim diyor.

• Sevinsinler bir iki hafta
  • devaam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.