Şimdi Ara

Bugün doğum günüm. 30 yaşım doldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 Eylül 1991 doğumluyum. Artık 31 yaşıma girdim. Hayatımda hiçbir gerçek amacım ve hedefim de olmadı ama bunun o kadar da anormal olmadığını, hatta böyle bir gezegen için görece normal olduğunu düşünüyorum. Bitirdiğim bölüm benden uzak olan bir bölümdü, mühendislik kabiliyetim yoktu, mesela kodlamadan gerçek anlamda nefret ederdim ama bilmediğim için, genç, hatta çocuk olduğum için seçtim. 19 yaşım dolmadan önce bırakma kararı aldım ama artık ailem tehdit ediyordu. Bir süre sonra ailemle irtibatım koptu. Ben de yanmasın diye bölümü bitirdim ama bu mesleği yapmayacağım, zaten bu saatten sonra yapamam da. Keşke İstanbul Üni Eczacılık fakültesinde okusaydım. Muhtemelen en azından anladığım bir mesleğim olurdu. Belki psikolojim bu kadar bozulmazdı da. 19 yaşımda bırakabilseydim ve sadece 1 sene hazırlanıp 20 yaşımda Eczacılık okusaydım, bugün farklı bir hayatım vardı muhtemelen. Kaderi sorguluyorum ama inanmıyorum da.

YemekSepeti hesabımı açılmayacak şekilde sildim. Evden yapıp yiyeceğim %90 oranında. Hiç malzeme yoksa evde, Getir kullanırım ama ona fazla ağırlık vermeyeceğim. 125 kiloyum. İlk hedef için 15 kg var, ikinci hedef için 20 kg var. Sonra işim bitiyor. Düzenli olarak kardiyo yapıyor, ağırlık çalışıyor, çok zorlansam da boks yapıyorum. Tekniğim o kadar da kötü değil aslında. Maksat video 240p ve 5 fps olmasın. Evet, fu fu fu. :) Pekçok yere aylık ödeme yapıyorum. Mide ameliyatı asla olmam. Manuel Uribe bile 560 kg haliyle 50'sine yaklaşmış. Maksat kaliteli beslenmek.

18 saat sonra doğuyorum. :) Silinmezsem, ki yetkililere ricam var, pasta üflerken de foto atıp, Donanım Haber defterini kapatacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle şeylere düşük IQlu çocuklar bile inanmaz. Sen benim arkamdan kanlı kaynar su çıkacağını sanıyorsun, aletimin yanıp kül olup tekrar oluşacağını sanıyorsun ama bunlar birer fantezi. Allah kesin olarak yok. Allah'ın varlığının bu dünyada 1 kanıtı bile yok. Kur'an hasta zihniyetlere hitap eden bir kitap.
  • Senden adam olmaz sonun kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

Senden adam olmaz sonun kötü

Allah yok. %100 eminim. Kur'an sahtekarlıkla dolu bir kitap. Sübyancılığı bile meşru gören bir ayete sahip. Kafa kesmekten, kol bacak kopartmaktan bahsetmiyorum bile. (Evet, böyle ayetler var)

• Doğum Günü Beyi D kullanıcısına yanıt

Ateşin bol olsun , azabın çok acı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

Ateşin bol olsun , azabın çok acı olsun

Böyle şeylere düşük IQlu çocuklar bile inanmaz. Sen benim arkamdan kanlı kaynar su çıkacağını sanıyorsun, aletimin yanıp kül olup tekrar oluşacağını sanıyorsun ama bunlar birer fantezi. Allah kesin olarak yok. Allah'ın varlığının bu dünyada 1 kanıtı bile yok. Kur'an hasta zihniyetlere hitap eden bir kitap.

• Az kaldı benim de burdan gitmeme,duygulandim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam 13ünde pediatri ile döneme başlıyorum. Tavsiyeniz varsa çok ihtiyacım var. 4. sınıfa geçiyorum daha bir kez bile uygulama yapmadım. Pandemi çıkmadan mesleki beceri dersinde makete damar yolu açtırmışlardı o kadar. Şimdi pediatri stajında yapmanız gereken 50 uygulama diye liste paylaşmışlar listeyle bakışıyoruz. Bir şeylere geç kalmaktan baya korkuyorum sizin o duyguyu iyi anlayacağınızı düşünüyorum tavsiyelere açığım hatta açım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Bugün Benim Doğum Günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pykecan Cımbızoğlu kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şey bilsem yardımcı olmak isterdim ama 1.siniftayim daha

• dgko kayra

• Dünyanı yaktın ahiretini bari yakmasaydın Kayra.

• Ben de okuyorum ciddi ciddi, bu sefer farklı girmişsin konuya tanıyamadım başta

• Bol şans hocam yaptığım ufak hesaba göre 2026-2027de mezun oluyorsunuz. Yurtdışına gidebilirsem o zamana sizin elinizden tutarım ben isimi ayarlayinca sizide kurtaricam sabredin arkadaslar ben obur gurbetciler gibi nankor olmam - Gemiye saklanıp norveçe kaçan türk

• quote:

Orijinalden alıntı: 120205044

Dünyanı yaktın ahiretini bari yakmasaydın Kayra.

Bunların hepsi 72 huri, sütten baldan ırmaklar, devasa köşkler içinde altından tahtlar, sınırsız ömre sahip meyve bahçeleri, ipekten elbiseler için mi? Senin Allah'ının yargılarını kabul etmiyorum. Cennet insan fantezisidir. Uyan artık, dünya hayatında tamamen başarısız oldun, bari burayı kurtar.

hashhahhahahazn kesin olarak yok :d görürsün gözleri kapayınca naneyi :d

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: generation z

hashhahhahahazn kesin olarak yok :d görürsün gözleri kapayınca naneyi :d

Beynin katı bir şekilde yıkanmış.

aynen usta yıkandı bizim beyinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğum Günü Beyi

Bunların hepsi 72 huri, sütten baldan ırmaklar, devasa köşkler içinde altından tahtlar, sınırsız ömre sahip meyve bahçeleri, ipekten elbiseler için mi? Senin Allah'ının yargılarını kabul etmiyorum. Cennet insan fantezisidir. Uyan artık, dünya hayatında tamamen başarısız oldun, bari burayı kurtar.

Alıntıları Göster

Mesele cennet cehennemden ziyade bizi yaratanı bulmak ve onun isteklerine itaat etmek. Sonuç olarak cennete koyarsa o onun yüceliğidir ama tamamen karşılıksız verdiği tüm nimetler için ona borçluyuz. (Can, vücut vb)

Dünyamı kurtarmak istiyorum ama burası bir oyun ve eğlence yeri ben gta 1992 oynuyor gibiyim. Ama asıl yer âhiret yurdu, herkesin varacağı yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120205044 -- 9 Eylül 2021; 1:27:27 >

• anlamadığın şey yaşadığın hayatın aslında tamamen sahte olduğu geçici olduğu sadece zamanı geçiştirmek imtihanın yanına sıkıştırılan küçük bi uğraş bu hayat genelde senin gibi düşünenlerin asıl sebebi bu yaşadığımız fani hayata fazla anlam yüklemeye çalışmak bunu denedikçe de asıl taraf saçma geliyor boşluğa düşüp sonsuz cenneti saçma bulman tamamen bundan bunun en büyük kanıtı da herkesin eninde sonunda ölüyo olması padişahın da ayakkabıcının da ama bunu anlamak, imtihanda burdaya işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 9 Eylül 2021; 1:32:27 >
  • Pykecan Cımbızoğlu kullanıcısına yanıt
    O zamanları görmeden bu Dünyadan uçup gitmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.