< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün doğum günüm. 30 yaşım doldu.
-
-
Senden adam olmaz sonun kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah yok. %100 eminim. Kur'an sahtekarlıkla dolu bir kitap. Sübyancılığı bile meşru gören bir ayete sahip. Kafa kesmekten, kol bacak kopartmaktan bahsetmiyorum bile. (Evet, böyle ayetler var)quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatSenden adam olmaz sonun kötü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ateşin bol olsun , azabın çok acı olsun
Böyle şeylere düşük IQlu çocuklar bile inanmaz. Sen benim arkamdan kanlı kaynar su çıkacağını sanıyorsun, aletimin yanıp kül olup tekrar oluşacağını sanıyorsun ama bunlar birer fantezi. Allah kesin olarak yok. Allah'ın varlığının bu dünyada 1 kanıtı bile yok. Kur'an hasta zihniyetlere hitap eden bir kitap.quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatAteşin bol olsun , azabın çok acı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az kaldı benim de burdan gitmeme,duygulandim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 13ünde pediatri ile döneme başlıyorum. Tavsiyeniz varsa çok ihtiyacım var. 4. sınıfa geçiyorum daha bir kez bile uygulama yapmadım. Pandemi çıkmadan mesleki beceri dersinde makete damar yolu açtırmışlardı o kadar. Şimdi pediatri stajında yapmanız gereken 50 uygulama diye liste paylaşmışlar listeyle bakışıyoruz. Bir şeylere geç kalmaktan baya korkuyorum sizin o duyguyu iyi anlayacağınızı düşünüyorum tavsiyelere açığım hatta açım
-
Hocam bir şey bilsem yardımcı olmak isterdim ama 1.siniftayim daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dgko kayra
-
Dünyanı yaktın ahiretini bari yakmasaydın Kayra.
Ben de okuyorum ciddi ciddi, bu sefer farklı girmişsin konuya tanıyamadım başta
Bol şans hocam yaptığım ufak hesaba göre 2026-2027de mezun oluyorsunuz. Yurtdışına gidebilirsem o zamana sizin elinizden tutarım ben isimi ayarlayinca sizide kurtaricam sabredin arkadaslar ben obur gurbetciler gibi nankor olmam - Gemiye saklanıp norveçe kaçan türk
-
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044
Dünyanı yaktın ahiretini bari yakmasaydın Kayra.Bunların hepsi 72 huri, sütten baldan ırmaklar, devasa köşkler içinde altından tahtlar, sınırsız ömre sahip meyve bahçeleri, ipekten elbiseler için mi? Senin Allah'ının yargılarını kabul etmiyorum. Cennet insan fantezisidir. Uyan artık, dünya hayatında tamamen başarısız oldun, bari burayı kurtar.
-
hashhahhahahazn kesin olarak yok :d görürsün gözleri kapayınca naneyi :d
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: generation z
hashhahhahahazn kesin olarak yok :d görürsün gözleri kapayınca naneyi :dBeynin katı bir şekilde yıkanmış.
-
aynen usta yıkandı bizim beyinler
quote:
Orijinalden alıntı: Doğum Günü BeyiBunların hepsi 72 huri, sütten baldan ırmaklar, devasa köşkler içinde altından tahtlar, sınırsız ömre sahip meyve bahçeleri, ipekten elbiseler için mi? Senin Allah'ının yargılarını kabul etmiyorum. Cennet insan fantezisidir. Uyan artık, dünya hayatında tamamen başarısız oldun, bari burayı kurtar.
Alıntıları GösterMesele cennet cehennemden ziyade bizi yaratanı bulmak ve onun isteklerine itaat etmek. Sonuç olarak cennete koyarsa o onun yüceliğidir ama tamamen karşılıksız verdiği tüm nimetler için ona borçluyuz. (Can, vücut vb)
Dünyamı kurtarmak istiyorum ama burası bir oyun ve eğlence yeri ben gta 1992 oynuyor gibiyim. Ama asıl yer âhiret yurdu, herkesin varacağı yer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120205044 -- 9 Eylül 2021; 1:27:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
anlamadığın şey yaşadığın hayatın aslında tamamen sahte olduğu geçici olduğu sadece zamanı geçiştirmek imtihanın yanına sıkıştırılan küçük bi uğraş bu hayat genelde senin gibi düşünenlerin asıl sebebi bu yaşadığımız fani hayata fazla anlam yüklemeye çalışmak bunu denedikçe de asıl taraf saçma geliyor boşluğa düşüp sonsuz cenneti saçma bulman tamamen bundan bunun en büyük kanıtı da herkesin eninde sonunda ölüyo olması padişahın da ayakkabıcının da ama bunu anlamak, imtihanda burdaya işte :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 9 Eylül 2021; 1:32:27 >
O zamanları görmeden bu Dünyadan uçup gitmeyi düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Böyle şeylere düşük IQlu çocuklar bile inanmaz. Sen benim arkamdan kanlı kaynar su çıkacağını sanıyorsun, aletimin yanıp kül olup tekrar oluşacağını sanıyorsun ama bunlar birer fantezi. Allah kesin olarak yok. Allah'ın varlığının bu dünyada 1 kanıtı bile yok. Kur'an hasta zihniyetlere hitap eden bir kitap.
|
Benzer içerikler
- gss diş tedavisini karşılıyor mu
- yerde altın buldum ne yapmalıyım
- narkozdan sonra neden saçmalanır
- en iyi cips
- 9. sınıfım okula gitmek istemiyorum
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X