Şimdi Ara

BUGÜN DOĞUM GÜNÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutlamak için açmadım yazmadım bunları. Açıkçası kutlamaya değer bir doğum günü olduğunu da düşünmüyorum. Neden mi:

Bugün doğum günüm ama geriye bakınca boş bir hayat geçirdiğimi ancak anlayabiliyorum. Bu saatten sonra da yapabilecek birşey olmadığını anlayınca üzüntü katlanıyor.
    Bazıları "İyi bir işin, iyi bir aile hayatın var, daha ne istersin" diyor ama hatırlıyorum da üniversiteden mezun olmadan geleceğe dair ne kariyer hedeflerim vardı ama şimdi ne oldu. Aklımın ucundan bile geçmeyecek üstelik nefret ettiğim bir işi mecburiyetten ve her yıl ağırlaşan şartlar altında yapmak zorundayım. Üstelik emeklilik benim için uzak (65 yaş) bir hayal. Emekli olsan ne fayda. Alacağın maaş şimdi aldığının yarısı bile olmayacak.
    3 ay önce vefat eden babamı düşündüm. O da memur emeklisiydi ama ömrünün son yıllarında maddi anlamda kimseye ve çocuklarına muhtaç olmadan yaşayabildi, hatta çocuğu aile kurduğu halde hala O' nun eline bakıyordu. Ben bunu bile başaramayacağımı düşünüyorum. Ömründen geriye ne kaldıysa onu da başkalarına ihtiyaç duyarak ve horlanarak geçirmek bende yeni bir korku oldu.

İşte ben böyle yaşlanıyorum...

• Yabirak usta hayattan zevk almaya bak gitsin.iyi bir ailen ve isin var gerisi teferruat dogum gunun kutlu olsun bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey icin geç değil. Ayrıca ne işle meşgulsunuz?

• Şükret kardeşim..

Senden daha iyisini düşünerek, iyi olamazsın..
  • Allah kimseye altindan kalkamayacagi yuk vermezmis kardes. Şükret senden kötü durumda olanlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 10 Nisan 2013; 8:51:53 >
  • Bazen aklıma takılıyor ya filistin,afganistan,ırak gibı yerlerde doğmuş olsaydım diye kıymetini bil hayatının mutlu yıllar.

• Bugün benimde doğum günüm. 21 oldum. Hafta sonu cebimde sadece 100dolar ile kumarhaneye gideceğim(Daha fazla ile gidersem kendimi tutamayabilirim.). Artık yasal olarak alkol tüketebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Doğum günüm
    5 yıl önce açıldı
    Bugün Benim Doğum Günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

çocuklarına muhtaç olmadan yaşayabildi, hatta çocuğu aile kurduğu halde hala O' nun eline bakıyordu.

İşte ben böyle yaşlanıyorum...

O çocuk sen misin hocam ? Sen isen ayıp sana, sıcak fırsatlarda ne görsen ucuz alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Hiçbir şey icin geç değil. Ayrıca ne işle meşgulsunuz?

İlk cümle +1

• "Tuvnera" yı görünce okumadım.
    Biri bahsetsin beyler beyaz ırktan, iç dünyasından, otel odasında çektiği videolardan veya kaybettiği birisinden bahsediyor mu?
    Özet geçin
  • Hayırlı, güzel evlatlar yetiştirdikten sonra ne hor görülürsün, ne de başkalarına muhtaç kalırsın.

Annemi babamı düşünüyorum, aslan gibi iki oğlu bi kızları var. Annem çoğu zaman, 50 senelik ömrümde yaptığım en hayırlı iş sizleri yetiştirmek oldu, der. Hayattan bir beklentisi yok zaten ne ev ister ne araba, kendi halinde namazını kılar, yemeğini pişirir, evi düzenler. Ama memlekete dönüp ona sarıldığımda gözlerinin içi parlar, tek mutluluğu bizler olmuşuz. Ne kadar güzel.

Neredeyse 2 aydır da görmüyorum, baya özledim. Duygu patlaması yaşıyorum galiba, gözlerim doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 10 Nisan 2013; 9:21:21 >
  • salla gitsin abi kimin hayatı 4 4'lük ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.