Şimdi Ara

Bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.614
Cevap
53
Favori
137.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kız seni nasıl reddetti açıklasana ne söyledin kıza telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

O kız seni nasıl reddetti açıklasana ne söyledin kıza telefonda

kız maça gidicem demiş oda bişey dememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

O kız seni nasıl reddetti açıklasana ne söyledin kıza telefonda

kız maça gidicem demiş oda bişey dememiş

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

Benim merak ettiğim programdan para alıyo musunuz ya da para veriyo musunuz katılmak,orda kalmak için.

quote:

Orijinalden alıntı: feaser

Bayanlardan herkes evlenmeyemi gidiyor yoksa eğlenmeye gelende varmı?

quote:

Orijinalden alıntı: DMX33

Hocam siz o programa katılıyorsunuz anlamadığım birşey var işi gücü nasıl ayarlıyorsunuz bakıyorum orada aylardır oturanlar var hiç işleri güçleri yok mu bunların,Size para mı veriyorlar kalacak yer falan ??? İş yerinden izin nasıl alıyorlar kendi işi olan adam nasıl bırakıp gidiyor birtürlü anlamış değilim hadi kızlar belli zaten klasik türk kızı koca bekliyor işleri falan yok ama erkekleri anlayamadım ben...

Herkesin işini filan bıraktığını biliyorum fakat, bundan dolayı maddi bir şey alıyorlar mı hiçbir şey bilmiyorum. tek bildiğim evlenenlere küçük bir çeyiz veriyorlar sanırım. bu konuda bildiğim bu.

ben gerçekten evlenmeyi istiyorum, orda evlenmeyi istiyorum. diğerlerinin de bunun için geldiğini düşünüyorum ve kamera arkasında herkes ciddi haller sergiliyor. yani kimse kimseyi tembihlemiyor şöyle yapın böyle yapın diye.
    yayına giriyorlar ve program başlıyor.

evet, kız maç'a gitti beni orda bıraktı bunu hiç unutmayacam

• İlk kural kadınlar ısrar eden erkeğe bayılırlar sen baştan kaybetmişsin ısrar edicektin ama hayırlısı olmuş
  • Takipteyim. Umarım istediğinize kavuşur, kavuşunca da sonuna kadar gidersiniz.
  • Zamanını boşa harcıyosun orda.Ne zaman baksam salak salak tiplerden başka birşey yok,hemen değişiyorum kanalı görünce.
  • Hocam oradaki kızlardan pardon kadınlardan hayır gelmez bence.Paralı biri gelse de parasını yesek diyorlardır.

Bu arada Adana'nın neresinde oturuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk kural kadınlar ısrar eden erkeğe bayılırlar sen baştan kaybetmişsin ısrar edicektin ama hayırlısı olmuş

sen de Esra Erol'da nişanlandım felan birşeyler diyordun hocam bir zamanlar.Ciddi miydin yoksa dalga mı geçiyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

quote:

İlk kural kadınlar ısrar eden erkeğe bayılırlar sen baştan kaybetmişsin ısrar edicektin ama hayırlısı olmuş

sen de Esra Erol'da nişanlandım felan birşeyler diyordun hocam bir zamanlar.Ciddi miydin yoksa dalga mı geçiyordun?

• reyiz yeni sezonda tekrar arkandayız
  • Benim merak ettiğim birşey var. Videoyu izledim anladığım kadarıyla maddi durumun kötü değil, elin ayağında düzgün yani ortalamanın üzerindesin niye bu tür programlara başvurdugunu anlamadım? Ailen çevresinden hiç mi bulamadı da son çare buraya katıldın? Ve arkadaşların dalga falan geçmiyor mu buraya katıldığın için?
  • (7.9.2012) Önemli Not: Konu Dışı'ndan bazı arkadaşların çirkin ve çocuksu davranışlarından dolayı ve hakaret içerikli sözlerinden dolayı bir müddet aranızdan ayrılıyorum. (kendimi uzaklaştırıyorum)
    Bundan dolayı beni önemseyen arkadaşlardan özür dilerim.
  • Dostum, yaratan kalbindeki temizliğe göre kısmetini açar ve isabet bir atışla seni sevdiğini kavuşturur. Tipin gerçekten iyi. Ek olarak gerek buradaki mesajların, gerekse program sürecindeki konuşmandaki samimiyet ve hareketlerindeki gerçek saf tavırların, hakikaten yerinde ve çok hoş. Buradaki yazılanları ne kafana takıyorsun, yorumları oku göz gezdir. Elbet herkes bir değil ki istediğin mesajları yazsınlar. Kimse nesnel yaklaşamaz olaya. Bizim için bir jest bile yapmışsın -konu dışı dostların olarak-. Sağ olasın. Devam et, tam gaz devam.
  • Nerelerdesin reyiz
  • reyiz çıkıyomusun bugün?

• up
  • bi bitmediniz ha.
  • Yeşilli 911 sonunda :D

• Bol sanslar o_O

• Doğukan Reyiz
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.