Şimdi Ara

Bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.614
Cevap
53
Favori
137.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: mekremod

Rahmetli mi

Trafik kazası geçirdi durumu stabil ama ağır :/ otobüs takla atmış hatta haberide var bakarsın

Kaynak/link ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam banlandı sanırım ondan bahsediyolar
  • merhaba,

öncelikle bayramınızı kutluyorum. iyi bir bayram geçirmenizi dilerim.

şunun için rahatsız ettim: "konu dışı"ndan hiçbir şekilde nedenini bilmediğim bir sebepden dolayı 1 Eylül tarihine kadar uzaklaştırıldım.
    o yüzden ne cevap yazabiliyorum ne de konu açabiliyorum. bunu o konuya aktarabilirseniz çok memnun olurum.

sevgiler,
    Doğukan

söylememi istedi
  • Aynen dediğim gibi uzaklaştırılmış.Bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJoNuRr

Şimdi sahte hesaplarla çakma Doğukanlar dolar taşar buraya eski hesabıma yok şöyle oldu yok böyle oldu diyip onla bunla konuşma çabası ve anlamsız sadece ego tatmini şeyler işte adamın adını kullanmaya çalışmasın kimse !

Adamım adam banlanmadı 1 eylüle kadar bölümden uzaklaştırıldı bas git çakma falan tövbe ya
  • bana mesaj gönderdi eylülde programda olacak. fake hesap açmayacakmis. yeni konularla dönüş yapacak eylülü bekleyin

• helal moruk :) konusdısından selam yolluyorlar diyor :)
  • HAcı adamın dibisin selamı yollamışsın eyvallah.Hediye paketinin içinde ne vardı lae
  • bu konudanmı devam edeceksin
  • Kehanetin bol olsun ahahah:Dhttp://forum.donanimhaber.com/m_65435011/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65435011 bu adam dalavereci diye arayıp söylesin biri:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre123

Kehanetin bol olsun ahahah:Dhttp://forum.donanimhaber.com/m_65435011/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65435011 bu adam dalavereci diye arayıp söylesin biri:D

işte ATV'nin Esra Erol'da Evlen Benimle Programının Telefonu sevgili kardeşim, haydi ara...

0212 300 12 12

0212 552 66 44

ara ve içinden gelenleri, aklından geçenleri her şeyi söyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 911

quote:

Kehanetin bol olsun ahahah:Dhttp://forum.donanimhaber.com/m_65435011/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65435011 bu adam dalavereci diye arayıp söylesin biri:D

işte ATV'nin Esra Erol'da Evlen Benimle Programının Telefonu sevgili kardeşim, haydi ara...

0212 300 12 12

0212 552 66 44

hocam merhaba yarışmaydamısın hala devam ediyomusunuz ne zaman başlıyacak yeni sezon

• DH konu dışı hala arkanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orijinalden alıntı: 911

quote:

0212 300 12 12

0212 552 66 44

hocam merhaba yarışmaydamısın hala devam ediyomusunuz ne zaman başlıyacak yeni sezon

merhaba,

Evet, geçen gün aradılar ve 17 Eylül'de gelmemi istiyorlar, çağırdılar.
    Bu P.tesi değil diğer P.tesi inşaallah programda olacam.
    Loca'da oturup, taliplerimi bekliyor olacağım.

dualarınızı eksik etmeyin!

• bol şanslar :)
  • Hocam siz o programa katılıyorsunuz anlamadığım birşey var işi gücü nasıl ayarlıyorsunuz bakıyorum orada aylardır oturanlar var hiç işleri güçleri yok mu bunların,Size para mı veriyorlar kalacak yer falan ??? İş yerinden izin nasıl alıyorlar kendi işi olan adam nasıl bırakıp gidiyor birtürlü anlamış değilim hadi kızlar belli zaten klasik türk kızı koca bekliyor işleri falan yok ama erkekleri anlayamadım ben...
  • belki biraz bayat olacak ama
    "Merhaba ben Mesut Çevik bu videomuzda..."

hehe he ehe

• Benim merak ettiğim programdan para alıyo musunuz ya da para veriyo musunuz katılmak,orda kalmak için.
  • Bayanlardan herkes evlenmeyemi gidiyor yoksa eğlenmeye gelende varmı?
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.