Şimdi Ara

Bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.614
Cevap
53
Favori
137.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • program kaçta başlıyacak beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Properties

ben sana talibim gitme oralara

• Einstein mod: on

Konunun adı bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) olmalı

Einstein mod: off
  • Kız kabul etmezse studyoyu basarız kardeşim sen kafanı yorma
  • Dayı donanımhaber bence reklam falan olmaz.Orda adamlar açık açık facebook twitter falan dıyolar bızım onlardan eksik yanımız neBirde hacı oraya kadar gitmişken şu esra erolun yardımcısı sarı bi kız var bi soruversen taliplerini arıyormuymuşHa birde hatırlatma yapıyım orda böyle 3-5 tane antika amcalar teyzeler var kendini genç göstermeye çalışan falan baktın artislik yapıyolar yamuk yorumlar yapıyolar lafını esirgeme sakın seni kahraman ilan ederiz burda.Birde yorum yaparken büyük ihtimal beğenmedilerse gözdeyi tanıyorum beğeneceği tip değil falan derlerse talipsen sıra al de bak nasıl ünlü oluyonKardeş dediğimi unutma yamuk yorum falan yapan olursa çıkar vur paravana yola getir hepsini hadi sana tekrardan bol şanslar.

• harun kolçağın powerpoint terk klibindeki gibi dans et valla bütün kızlar tav olur
    http://inciswf.com/1286838086.swf
  • Bak kızı tavlamak için girdiğinde eğer sormuyorlarsa direk

yatım katım 4x4 üm villam trilyonlarım var de eğer kız boynuna atlamassa ahan bende burda kendimi vurucam arkadaş kız milletinin her haltını bilirim ben çoğu paragöz oraya katılanların hepsi paragöz ulan baktım mavi göz sarı saç dh standardında adam geldi break dance okulunda eğitmenmiş maddi geliri düşük diye kız elektrik alamadım dedi biz ailecek çekirdeği tükürdük böle şok olduk öbürsü gün 24 yaşında kıza 42 yaşında herif geldi 3 katlı kendime ait dairem var maddi durumum çok iyi isviçrede elektrik mühendisiyim dedi bi çay içelim kendisinden etkilendim dedi herif 42 yaşında 1 tutam saç yok göbek yapmış boy 1.70 anca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • el salla el salla
  • Atv yayın akışından baktım şimdi,15.45'te başlayacakmış
  • bizim eleman saat kaçta çıkacak acaba, kayıt yapabilen varsa kaydedip yüklese iyi olur :)
  • Hadi hayrlisi kismet bu isler..kismeti de kovalamak lazim tabiki..

• DONANIMHABERE SELAM SÖYLEMEYİ UNUTMA !!

İnşallah sazan.avi değildir.
  • program başladı beyler
  • dh esra erol ablanız başladı...

sabırsızlıkla bekliyoruz
  • İzliyoruz hocam sazan.avi değildir inşallah
  • arkadaş ne reklammış yaa
  • Durmadan reklam...
  • Saldır koç ! Halimeye talip ol

• Bence halimeyi programdan sonra mik

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.