Şimdi Ara

Bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.614
Cevap
53
Favori
137.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ofisteyim gizli gizli izliyorum , Dh için neler yapıyoruz . Şunu izlediğimi biri görürse 1 senelik makara malzemesi veririz milletin eline
  • mavilinin adi ne beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La şu konuşan karı ne zaman defolup gidecek,Allah'ın pörsüğü.
  • yarım saattir konuşuyo bi gitmedi
  • Ulan ne bitmez konuymuş bi bitiremedi kevser
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

Ofisteyim gizli gizli izliyorum , Dh için neler yapıyoruz . Şunu izlediğimi biri görürse 1 senelik makara malzemesi veririz milletin eline

+1
  • Bi bitmedin kevser. Koca istiyosan vurucam masaya yeter sus

• bi bitmedi konuşması valla balkondan atlayasım geldi. bi de 169 kişi var şu an konuda rekor kaç :D
  • Evet gitti sonunda kadın.

Edit : Şimdi de 2 kişi geldi
    Edit 2 :Cemile Abla geldi.Haydaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbook -- 26 Haziran 2012; 16:52:33 >
  • kevser gitti inş adnan gelmez
  • şüküüüüüürrr
  • O değilde arkadaş çıkmazsa yılın sazan.avi 'si olacak
  • sonunda gitti
  • Oh sonunda sustu.
  • 113 kayıtlı üye, 55 misafir

Beklemedeyiz.
  • Bekliyoruz
  • Atv bugün reytingte iddialı

Bu konudaki kullanıcılar: |Mustafa|, Oppsional, nativist, mnf.trb, profurio, StoryLine, tylerdurden10, Duman7, Okaliptys, ## ReckLeSs ##, Kubilay S., nieaufgabe, Mahsun Süpertitiz, Aczmendi, enduluslucoban, TheEdgeOfGlory, Rüya Gören Adam, Pastafaryanizm, ŞahinAbi, ahmetemrah, MrLukky, LKLC, edepar, gs-okan, hR~, CeCeKa, FosterTheMago, mummy_07, Aequitas13, Orod-Dain, Batwoone, Glinz, UnnRated, Ruathym, pcprofferhat, Caped Crusader, lagalugadh, kovadogs, sMaa, WithinTemptation, vlkn216, rzcyle, AtesliPanda, PSI, JustKneel, Genç Düşünür, the psikopat, KURSAD., FOR-MEN, bystander1907, L0cKeD, CAVUSm, yavuz1928, 1tiger1, Zi one, SerbestKasli, Kronik10,5, Turkiye34BJK, r.quaresma7, Wurunkatte, MBB-1907, PaulCrewe, yib, faruk26faruk, Edeb'i Muamma, 06sefa1910, Mr.Hadoken, Ortaşekerli, by_rappe, ssatiliknick, Bluepower, Traue, mrt__gl, durgun_cocuk, V, savageness, ~Performance~~Tiger~, ismail_5110, blackshow, djsansa, karneos, WhiteFlash, mehmet__666, macır, Sir ALex, Barney Stinson 31, eist, [ILKER], akyuzcagatay, sarrr, İsveç Köftesi, Crash47, Setunfayks, messwinchester, crcrcr54, LastFreedom, 0RK, AMRAAM.GÜDÜMLÜ, Crawlin', Shuttlea, emrahkaraman1, MusanınAsası, G.F.B 1907, Nockh, unfortunate_hero, poseidon_TR, MysticDesign, Sportsx90, street_cops
    124 kayıtlı üye, 64 misafir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 26 Haziran 2012; 16:50:25 >

• Karı bi susmadı, ne özeli varsa anlattı ya, Diego çık aradan işler karışık

• artık intihar edecem dizi bile izlemeyen ben esra erol ile izdivaç izliyorum
    nerdesin doğukan reyiz !!!

• Yılın eb büyük sazan.avi sine hoşgeldiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.