Şimdi Ara

Bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.614
Cevap
53
Favori
137.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit,arkadaş gözdeye talipmiş pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fan of Canada -- 26 Haziran 2012; 16:59:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

O değilde arkadaş çıkmazsa yılın sazan.avi 'si olacak

aynen içimden bir ses sazan.avi diyor got olacağız

Adam studyoda resim paylasti az biraz on sayfalara bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş çıkınca bana mesaj aarmısıınız
  • Kamera Gözde'yi gösterdi sonunda, acayip derecede asık suratlı duruyor şu an
  • O değil de çoğu kişi mobil, televizyonun karşısından bildiriyor herkes

black eyes peas çalıyo yürü be

• Bu günleri de mi görecektik be bütün dh izdivaç izliyoruz :D

• İzliyok

• adnanı sona saklarlar bomba ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 26 Haziran 2012; 16:57:34 >
  • nerde ya
  • şirkette taktım kulaklığı diğer sekmede atv var izliyorum
  • Şarapçı tipi var yaşlı amcada
  • Bu konudaki kullanıcılar: Counte_of_MonteKristo, nativist, legen.(WFI).dary, SarımsaklıMilkShake, The_R, Setunfayks, ## ReckLeSs ##, CeCeKa, ssatiliknick, memo95, r.quaresma7, jack_fear, Bloodie*, Bass Guitarist, tomb.raider, Darthblast, uğurpolat, eeggeehhaann, by_rappe, Dark Territory, Kubilay S., şanışer, Genç Düşünür, toLga_uA, trocktro, WithinTemptation, G.F.B 1907, ahmetemrah, Rammer, karneos, el_nino_09, abdomin25, S R T, Fatkork, erfc20, Aczmendi, _MeMeNto_, goncerivoo, rzcyle, mrt__gl, Rüya Gören Adam, Nockh, edepar, o_sahan, Wurunkatte, Pastafaryanizm, CAVUSm, AtesliPanda, 1tiger1, 53Muco, DreamGod, Akustik34, TheEdgeOfGlory, Pozitron~, cakal41234, enduluslucoban, SerbestKasli, faruk26faruk, durgun_cocuk, yokedici_destroyer, drtagg, o şahıs, burak993, juu ichi ban tai taichou, StoryLine, Zloty, aydu34, kovadogs, PiqenRole, Blue Mountain State, 0RK, mummy_07, Xloft, Ali Sami Yen, yavuz1928, MorVampir, Sportsx90, Mr.Hadoken, HanRa, fetok12, The Unforgiven, Oppsional, Kronik10,5, blackshow, Nabossa, lagalugadh, TelefonManyağı, hammerdown, FOR-MEN, Batwoone, Chen Che, PSI, Aequitas13, Bluepower, Ortaşekerli, Twilight Darkness, djsansa, KURSAD., aimar, tugayadıgüzel, F1 Alonso, Heroofutopia, dabelebedyu, UnnRated, manisabk, Edeb'i Muamma, tt7n4, Okaliptys, Orod-Dain, Caped Crusader, Zi one, Turkiye34BJK, yib, Traue, V, savageness, ~Performance~~Tiger~
    131 kayıtlı üye, 59 misafir

• doğukan çıkmadın mı.abi işim var.t.v. yi pc yi kapatıcam hadi...sahi kime talip..mutlaka HALİME dir....
  • safiye hanıma talibim

• arkadaşlar her çağrılan orada çıkamıyor yayına maalesef. yetişmezse sonraki günlere erteliyorlar.
  • Çık artık hadi
  • Vatandan 5 tl'ye dirt 3 almaya gittim kaçırdım programı diye üzülüyordum ama heralde sırada daha 50 kişi var...
  • safiye çok zenginmiş talip patlaması yaşar
  • gözdeye talip beyler bekliyoruz heyecanla :D
  • BAHATTİN NE DİYOR BEYLER
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.