Şimdi Ara

BUGÜN FALCIYA GİTTİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
4.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CrazyOsse

Fal bakanda baktıranda günahtır

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

Yıldız falı, kahve falı, el falı gibi her çeşit fal hurafedir. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
    (Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

(Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, kırk gün namazı kabul olmaz.) [Müslim]

Tıpkı dediğim gibi sağolsun arkadaşta dediğimi kaynak ile desteklemiş. Boş verin arkadaşlar falı falan bizim bayanlar çok sever hadi onlar baktırıyorlar da erkeklerimize ne oluyor..

• quote:

quote:

quote:

Yıldız falı, kahve falı, el falı gibi her çeşit fal hurafedir. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
    (Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

Tıpkı dediğim gibi sağolsun arkadaşta dediğimi kaynak ile desteklemiş. Boş verin arkadaşlar falı falan bizim bayanlar çok sever hadi onlar baktırıyorlar da erkeklerimize ne oluyor..

Böyle rakam verenlerede bayılıyorum ya. kırk gün neye dayanarak söylemiş bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

quote:

quote:

Böyle rakam verenlerede bayılıyorum ya. kırk gün neye dayanarak söylemiş bunu.

benım bildigim 40 gun hocam sayılı 40 gun değil bi hikmet yani internette araştır islamda 40 gun sırrı diye yani burada amaç 41. gun tamam sayılır namaz değil benım bildigim amaç büyüklüğünü gostermek

• Fala asla inanmam.
  • quote:

+1 Ne cahil milletimiz var.
  • up
  • ustA gecen gun fal bakan bı kafeye gırdım şansa baya ıyı geldı bı nevı hayat koclugu oldu soyledıgı %90 dogru bakırköydekı en ıyı falcıymıs megerse arzuhal cafe dıye bı yer tavsıye edıyorumhttp://arzuhalcafe.com/ sıtesıde bu
  • Falcılar dünyanın en salak insanlarıdır.Fala inananlar da.Bir ahtopotu,bir maçın sonucunu bildi diye kahin yaptılar mal insanlar.Hayvanın iradesi mi var arkadaşım ? Bunun arkasında da Alllah'ın olduğunu görmediler yine.
  • Valla ben inanmıyorum. En son marmara forumda kahve içerken fal bedavaydı baktıralım dedik baktı böyle garip tipli bir adam. Dedi sen çok tembelmişsin ailen olmasa okumazmışsın dedi. Hani başarılı bir öğrenciyimdir burdan kaybetti. Ailen seni okutuyor dedi kendi başına kalsa çoktan okulu bırakırmışsın dedi burda da yanıldı ailem asla git dersin başına otur demez. En sonunda da masa başı bir işte çalışacaksın muhasebeci falan dedi.
  • (Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani] 

(Büyücüye inanan kimse, Cennete giremez.) [İ.Hibban]

(Gaibden haber vermek maksadı ile yıldız ilmi ile uğraşan kimse, büyücü gibi günaha girer.) [İ.Mace]

(Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.) [Müslim]

(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.)

(Karı-kocayı birbirine düşüren Allahü teâlânın lanetine uğrar.) [El-Envar]

Maide Suresi, 90’ncı ayet:
    “Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz”

Daha çok var arayan bulur.
  • bugün falcaoya gittin sandım
  • Bende inanmazdim ama gecen sene gittigimde sok olmustum. Aklimdaki kizin ismini tereddutsuz soylemisti adam onla yasadiklarimi tek tek bilmisti hatta buraya konu acmistim bunlar ne ayak diye kisaca gecmisini biliyolar gelecek icinde olasi tahminlerde bulunuyolar ama yontem nedir kim bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirtav -- 15 Eylül 2012; 11:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

bugün falcaoya gittin sandım

Bende Falcao okudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatırlardıklarıma göre fal baktırmak ha şa allaha ortak koşmaktır vede ne sebeble olursa olsun fal baktıranlar dinden çıkar diye bir söz vardı yanı allah,siz bana inanmayipta kullaramı geleceğinize baktırıyorsunuz ona baktırıcagınız kadar elinizi açıp hayırlı bir ömür dileyin diye bi söz duymuştum :( :(
  • sevgilimle kadıköydeki çiçekçi ablalardan biri takıldı peşimize iyi dedik bak, ikimizede baktı sonuç evlenicekmişizde 2 erkek 1 kız çocuğumuz olacakmış çok mutlu olcakmışız, fala baktıktan 1 ay sonra bile olmadan ayrıldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

Almanya'dan gelen kuzenimi gezdirirken çingene kadının ısrarlarına dayanamayan kuzenim en sonunda fal baktırdı. Dediğine göre evlenecekmişiz

• Falın belli başlı kalıp cümleleri vardır. Mutlaka 1-2 tanesi tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

Almanya'dan gelen kuzenimi gezdirirken çingene kadının ısrarlarına dayanamayan kuzenim en sonunda fal baktırdı. Dediğine göre evlenecekmişiz

faldan sonra benim adım behlül buda bihter kuzen versiyonuyuz deseydin

kullanıcı adı&imza uyumsuzlugu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.