Şimdi Ara

Bugün Gezdiğin Sokakları, Yaşadığın Yeri Bir De Kıyamet Vakti'nde Gör!(İstanbul Kıyamet Vakti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn24

emeğine sağlık

Tşk
  •  Bugün Gezdiğin Sokakları, Yaşadığın Yeri Bir De Kıyamet Vakti'nde Gör!(İstanbul  Kıyamet Vakti)

Bugün Gezdiğin Sokakları, Yaşadığın Yeri Bir De Kıyamet Vakti'nde Gör!(İstanbul  Kıyamet Vakti)

Bugün Gezdiğin Sokakları, Yaşadığın Yeri Bir De Kıyamet Vakti'nde Gör!(İstanbul  Kıyamet Vakti)

• + Öldüğümüzde Exp (Tecrübe Puanı) gitmemekte ; fakat seviyenize göre para gitmekte ve eşyalarınız zarar görmektedir !
  • Bilgiler için teşekkürler.
  • bilgi için saol

15 dakika içinde silinenler mezarlığına gönderdim onasıl bir kontrol onasıl bir kasmadır fareyi arkama dönüp kesene kadar zıpladı tepeme

gerçekten bu işler flur efekti vermekle olmuyor
  • merak ettim güzele benziyo indireyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

bilgi için saol

15 dakika içinde silinenler mezarlığına gönderdim onasıl bir kontrol onasıl bir kasmadır fareyi arkama dönüp kesene kadar zıpladı tepeme

sana katılıyorum Ares dediklerin tamamen doğru
  • quote:

bilgi için saol

Kabiliyet Düşmanı
  • quote:

Oyunda iki tane de cinsiyet bulunmaktadır:
    1-Erkek
    2-Kadın

yapma ya . çok şaşırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

quote:

Oyunda iki tane de cinsiyet bulunmaktadır:
    1-Erkek
    2-Kadın

yapma ya . çok şaşırdım

Belirtmek istedim çünkü; bu tip oyunlarda genellikle cinsiyet önemli değildir.Karakterine göre eşyalar felan giyilir.Ama bu oyunda karakter kadar cinsiyet de önemlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vampireboy42

quote:

bilgi için saol

Kabiliyet Düşmanı

valla oyun yapıyorum deyip daha bi sağtuşa adam gibi kamera açısı ayarlaması koyamıyorsan

hiç kimse Türk oyunlarina destek köstek demesin ben bu malı alıp oynayacak kişiyim bu oyunu NCSOFT onüme koysun alın oynayın diye önce lineage2 ye küfrederim sizmi yaptınız bunuda diye sonra NCSOFTA küfrederim

• ya herşeyi geçtim oyun oyun değil plus paket çıkartıp satıcaz diye uğraşıyorlar. item mall yap ordan paranı kazanmaya çalış onca oyun dururken kat kat daha iyi niye versin adam buna para.... türk yapımı eyvallah lafım yok ama para olayına girdikleri zaman benim gözümde ulusal değil uluslararası olursun keklenmeyede niyetim yok açıkcası....
  • oyunu oynamadım acıkcası suan oynadıımız oyunlarla kıyaslamayı da cok sacma goruyorum turkler oyun dunyasına daha yeni giriyor hangi ulke daa bismillah ilk oyun denebilcek 3d online oyununu piyasadaki en iyi oyunlardan iyi yaptı?acıkcası grafiklere bakınca aazzım acık kaldım we gururlandım bu arada hukumran senfoni diye bir oyun cıkacaktı ondan bi haberi olan var mı?
  • arkadaşlar ya ben indirdim galiba benim ekran kartı 3D'ye uyumlu değil oyüzden çalıştırmıyo
    her şey çıkıyor serverı seçiyorum şifremi giriyorum tam girirken ekran kartınız 3D özelliğine veya Driverı(Sürücüsü)yüklü değildir diyor bu konuda yardımcı olabilecek varmı yei ekran kartımı almam lazım özelliklerine baktım min.. bana oluyor her şeyiyle
    ama sadece 3D buna bir çözüm varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
  • Yaa lütfen Direct3d 9 için indirme linki verin lütfennnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: YU-Gİ-OH-MO-TO

arkadaşlar ya ben indirdim galiba benim ekran kartı 3D'ye uyumlu değil oyüzden çalıştırmıyo
    her şey çıkıyor serverı seçiyorum şifremi giriyorum tam girirken ekran kartınız 3D özelliğine veya Driverı(Sürücüsü)yüklü değildir diyor bu konuda yardımcı olabilecek varmı yei ekran kartımı almam lazım özelliklerine baktım min.. bana oluyor her şeyiyle
    ama sadece 3D buna bir çözüm varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

sendeki problem pixel shader benim tamire giden pcde nvidia fx5200 vardı pixel shader desteklemediği için oynayamıyordum yani sorun ekran kartında ve bana göre istanbul kıyamet vakti için bir ekran kartı parasını boşa verirsin.
  • İstanbul Kıyamet Vaktini silip Knightı veya Silkroadı indirsem mi acaba
  • oyunu mynette görmüştüm indirdim oyunu oynamadım
    inceledim
  • (i)ğrenç (k)ötü (v)asat
    (i)stanbul (k)ıyamet (v)akti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.