Şimdi Ara

Bugün hiç ders çalışmak istemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler tavsiye için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bişey

Aynen. Şu an çalışman yükünü hafifletir, belki de sonradan yapacağın stresi azaltır. Bomboş geçirsen bile yüksek netler yapılabiliyor, bunu bil strese sokma kendini. Ama yıl içerisinde bazen ulan yazın biraz çalışsaydım dediğim de olmadı değil.
    Anladım çok sağolun tavsiyeler için
  • Bence yardır gitsin, sonra pişman olursun. Sınav yaklaştıkça bırakma durumu da kişiye bağlı. Korono çıkmasa ben salmazdım hayatta, ders çalışmaktan sıkılan birisi değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciliusBagus

Bence yardır gitsin, sonra pişman olursun. Sınav yaklaştıkça bırakma durumu da kişiye bağlı. Korono çıkmasa ben salmazdım hayatta, ders çalışmaktan sıkılan birisi değilim.
    Aslında bende değilim ama ara ara böyle isteksizlikler doğabiliyor. Elimde olan bir şey değil yani
  • Fazla kasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lti
    Limit türev integral demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD6BD9CFF

Hocam lti
    Limit türev integral demek
    Haaa 12 konularına hiç bakmadığım için bir an garip geldi lti derken sanki "It'i" gibi anladım

• Haa pardon hocam ben 12.sınıf calısıyorsunuz sanmıştım

• Sıkıldığınız zaman bırakın hocam. Bıkmış şekilde ders çalışmak nedense hiçbir işime yaramıyormuş gibime geliyordu. Cuma akşamları ve pazar günleri ders çalışmazdım ben.

Şu zamanlarda sürekliliği sağlamaya çalışın. Çok çalışırsanız piliniz biter. Şubat ayından itibaren full deneme gittim (kısmen sb ve konu tekrarı). Enerjimin bitmeyeceğini zannediyordum ama sınavdan önceki 2 hafta çözdüğüm deneme sayısı tek elin parmaklarını geçmez. Şu zamanlarda yavaş tempo gidin. Yeni yıl veya aralıktan itibaren arttırırsınız hızınızı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.