Şimdi Ara

Bugün Hyundai Assan Fabrikasındaydım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
15.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni i20 nin fiyatları hakkında birşey söyledilermi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 yazında Hyundai Assan'da 1 ay staj yapmıştım. O zamanlar eski i20'nin makyajsız kasası ve accent era üretiliyordu. Body bölümünde işin büyük çoğunluğunu insanlar yapıyordu. Ama artık komple otomasyona geçilmiş. Ben stajımı body bölümünde yapmıştım. 2 vardiya çalışılıyordu. Bildiğim kadarıyla 3 vardiyaya geçilip tam otomasyondan dolayı işsiz kalan arkadaşları başka bölümlere aktardılar. Bir sürü Türk mühendis var ancak hiç bir söz hakları yok. Bütün olaylar korelilerde. Bizimkiler sadece office programlarını kullanarak sunum, rapor falan hazırlıyorlardı.
  • Koreli'nin deger vermemesi normal.

Yerli ureticiler bile boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Düzeltme için sağolun. O an söylenenlerin hepsini not alamadığım için o kısımda karışıklık olmuş.

• Is maksatli her carsamba gunu hyundai izmitteyim...i20 full paket dizel 55.000 civarinda olacakmis.Öte yandan araca bindim kurcaladim ve clio rakibi asla olamaz.Bayilerde gorunce bana hak vereceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgrsrgn

Is maksatli her carsamba gunu hyundai izmitteyim...i20 full paket dizel 55.000 civarinda olacakmis.Öte yandan araca bindim kurcaladim ve clio rakibi asla olamaz.Bayilerde gorunce bana hak vereceksiniz.

İş nedir acaba? Tedarikçi misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Türkiyede sadece bu kadar temel montaj olmadığını biliyorum, 15 sene evvel tandığımızın çalıştığı fabrikada hyundai motor pistonlarını üretiyorlardı mesela.

yurt dışına gidiyor, motor yapılıp buraya geliyor, sonra burada o motor monte ediliyor diye biliyorum, konya'dan da avrupa'ya bir sürü motor parçası gider, yan sanayi gayet gelişmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

quote:

Orijinalden alıntı: ozgrsrgn

Is maksatli her carsamba gunu hyundai izmitteyim...i20 full paket dizel 55.000 civarinda olacakmis.Öte yandan araca bindim kurcaladim ve clio rakibi asla olamaz.Bayilerde gorunce bana hak vereceksiniz.

İş nedir acaba? Tedarikçi misiniz?

Bankaciyim.Hyundai maas musterimiz, bu yuzden calisanlarini her carsamba ziyaret ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.