Civciv olmaz. Ne kadar iyi bakarsan bak, 1-2 haftaya olur. Heves eder, aglar gerek yok yani Simit olayi gayet tatli olur cunku sabah kahvaltisinda pasta cok klise kacar. Hani hersey standarr hesabi olur. Sen beni dinle, simitle devam et. Illa pasta istiyosan yemek ustu bi ufak tek dilim pasta alirsin satiliyor oyle
sabah görüşmiycez hocam ben sabah kalkıp hazırlık yapıcam hediyesi için felan evi hazırlıycam kimse olmıycak ikimiz öğlen 1 2 gibi görüşücez benim evde..
taggest
kullanıcısına yanıt
Anladiim.. Eger oglen saatiyse yine disariya cikartmayi dusun. Eger butce yoksa bosver. Eger oglen olacaksa yine balonlari sisir eve koy hamster/tavsan almayi dusun evi havalandir pasta alma baska bi tatli al standart olmasin karsim ondan Ne bileyim ekler al profiterol al guzel muzikler koy eski pop gerisi sende artik Her zaman en kolayini yapmayin daha fazlasi olsun diyosaniz illa biraz ugras ve farklilik gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Acheron XII
Anladiim.. Eger oglen saatiyse yine disariya cikartmayi dusun. Eger butce yoksa bosver. Eger oglen olacaksa yine balonlari sisir eve koy hamster/tavsan almayi dusun evi havalandir pasta alma baska bi tatli al standart olmasin karsim ondan Ne bileyim ekler al profiterol al guzel muzikler koy eski pop gerisi sende artik Her zaman en kolayini yapmayin daha fazlasi olsun diyosaniz illa biraz ugras ve farklilik gerek.
haklısın hocam balon olayını yapabilirim..bide ekstralar katmalıyım diye düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme