Arkadaşlar herkese hayırlı geceler..bugun kız arkadaşımın doğum günü sabah erkenden kalkıp ona hediye almam evde sürpriz bişeler ayarlamam gerekiyor lütfen yardımcı olun ne yapabilirim ? nasıl bi hediye ve evde güzel bi doğum günü kutlaması yapabilirim fikirler için teşekkürler bu arada yaşımız 23..
Nefes al
quote:
Orijinalden alıntı: y u do dis
Nefes al
hocam yardımcı olmanızı istiyorum..fikirlerinizi bekliyorum burada iyi fikirleri olan arkadaşlarımız var o yüzden yazdım
quote:
Orijinalden alıntı: taggest
quote:
Orijinalden alıntı: y u do dis
Nefes al
hocam yardımcı olmanızı istiyorum..fikirlerinizi bekliyorum burada iyi fikirleri olan arkadaşlarımız var o yüzden yazdım
Alıntıları Göster
Hiç anlamam ama romantik bir şey mi yoksa eğlenceli bir şey mi isterseniz ona karar verin. Romantikse mum ışığı eğlenmelik bir kutlamaysa konfeti filan alın
quote:
Orijinalden alıntı: Skillet
Hiç anlamam ama romantik bir şey mi yoksa eğlenceli bir şey mi isterseniz ona karar verin. Romantikse mum ışığı eğlenmelik bir kutlamaysa konfeti filan alın
Alıntıları Göster
valla akşam değil gün içinde kutluycaz öğle saatlerinde,sadece ikimiz olucaz..konfeti değilde gül yapraklarıyla bişeler mi yapsam hediye ne alsam pek bilemedim
quote:
valla akşam değil gün içinde kutluycaz öğle saatlerinde,sadece ikimiz olucaz..konfeti değilde gül yapraklarıyla bişeler mi yapsam hediye ne alsam pek bilemedim
Alıntıları Göster
up acil beyler
Aklıma bişey gelmedi uplıyalım bari
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
eyw kardeşim
quote:
quote:
eyw kardeşim
Alıntıları Göster
up
quote:
quote:
eyw kardeşim
Alıntıları Göster
bebek sever mi
Sabah 7 gibi bi kahvalti olayina gi, soyle guzel olan bu yerde istanbuldaydan emirgan da sari kosk efsane Oraya erkenden git 3-5 sus al masayi rezerve yap 70-80 neyse verirsin En son tatli tarzi bi sey yerken mum tak pastayi gonder Kitap al cikart hediye niyetine ver yuzu bi dussun sonra guzel bi kolye cikar, ucunda osmanli alfabesityle kizin ismini falan yazdir
quote:
Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR
bebek sever mi
Alıntıları Göster
oyuncak bebek mı hocam?
quote:
oyuncak bebek mı hocam?
Alıntıları Göster
Kısa video yap ya da oyuncak ayı falan
quote:
Orijinalden alıntı: Acheron XII
Sabah 7 gibi bi kahvalti olayina gi, soyle guzel olan bu yerde istanbuldaydan emirgan da sari kosk efsane Oraya erkenden git 3-5 sus al masayi rezerve yap 70-80 neyse verirsin En son tatli tarzi bi sey yerken mum tak pastayi gonder Kitap al cikart hediye niyetine ver yuzu bi dussun sonra guzel bi kolye cikar, ucunda osmanli alfabesityle kizin ismini falan yazdir
:) erzurumdayım maalesef..erkenden kalıkıp evde bişeyler hazırlamak pasta ve hediye almak için çıkıcam evden fakat hediye ve evde ne yapabilirim mutlu olacağı onu bulamadım..
taggest
kullanıcısına yanıt
Nefes varsa full balon ama oyle boyle degil 100-200 tane Borekciden 2 simit borek vs seyler al, simitlerin arasina kasar erit ustlerine mum yak tepside gotur Basit ama tatli olur biraz daha aksiyon olsun istiyosan tavsan yada hamster satin al
quote:
Orijinalden alıntı: oktaygcl
video yetişmez hocam ama oyuncak ayıfikri güzel bence beğenirde..bi oyuncak ayı alsam büyükçe kucağınada yaşı kadar gül koysam nasıl olur? her yıla bir gül :)
quote:
Orijinalden alıntı: Acheron XII
Nefes varsa full balon ama oyle boyle degil 100-200 tane Borekciden 2 simit borek vs seyler al, simitlerin arasina kasar erit ustlerine mum yak tepside gotur Basit ama tatli olur biraz daha aksiyon olsun istiyosan tavsan yada hamster satin al
börek olayını çok samimi buldum ama börek değilde pasta alalım yine hocam :) ona mum takar yakarım artık..balon da güzel fikir etrafta olsa fena olmaz aslında..bu arada civciv çok sever kendisi acaba alsam mı ? ama evde nasıl beslicek nasıl götürücek felan ?
quote:
quote:
video yetişmez hocam ama oyuncak ayıfikri güzel bence beğenirde..bi oyuncak ayı alsam büyükçe kucağınada yaşı kadar gül koysam nasıl olur? her yıla bir gül :)
Mantıklı :D
quote:
quote:
quote:
Mantıklı :D
parfüm,kolye bu tarz hediyedense bu daha mantıklı gibi
taggest
kullanıcısına yanıt
Civciv olmaz. Ne kadar iyi bakarsan bak, 1-2 haftaya olur. Heves eder, aglar gerek yok yani Simit olayi gayet tatli olur cunku sabah kahvaltisinda pasta cok klise kacar. Hani hersey standarr hesabi olur. Sen beni dinle, simitle devam et. Illa pasta istiyosan yemek ustu bi ufak tek dilim pasta alirsin satiliyor oyle