Şimdi Ara

Kargo almak için 18 yaşında mı olmak gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
23.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.hepsiburada.com dan gelen kargomu almak için aras kargonun şubesine gittim. Ürünü alırken bana yaşımı sordu. Ben de "16 yaşındayım." diye cevap verdim. Orda ki görevli ise normal de 18 yaşından küçüklere kargo teslimi yapılmıyor dedi.. Ben de çıngar çıkarıdım. Mecburen ürünü vermek zorunda kaldılar. Size sormak istediğim şu: Kargo almak için 18 yaşında mı olmak gerekiyor? Daha önce hiç problem yaşamamıştım.

İlginiz için teşekkür ederim. İyi forumlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

18 Yaş Altı Kargo Teslim Alabilir mi?

Kargo teslim almak için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmez. Türkiye'nin önde gelen kargo şirketlerinden bazıları 18 yaşından küçüklerin de kargo teslim almasına izin verir. Ancak, bazı istisnalar ve kısıtlamalar olabilir.

Mng Kargo:

• Mng Kargo, 18 yaşından küçüklerin şubeden kargo teslim almasına izin verir. Ancak, kargo bedeli peşin olarak ödenmiş olmalıdır.

Aras Kargo:

• Aras Kargo, 18 yaşından küçüklerin velisi veya vasisi eşliğinde şubeden kargo teslim almasına izin verir.

Diğer Kargo Şirketleri:

• Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo ve PTT Kargo gibi diğer kargo şirketleri de benzer politikalara sahiptir. 18 yaşından küçükler, velisi veya vasisi eşliğinde şubeden kargo teslim alabilir.

Önemli Hususlar:

• Kargo şirketleri, yaş sınırı politikalarını değiştirebilir.
    • Bazı durumlarda, kargo şirketleri yaş doğrulaması için kimlik isteyebilir.
    • 18 yaşından küçüklerin online alışverişlerde kargo teslim almak için ebeveynlerinin veya velilerinin izni gerekebilir.

Bu nedenle, kargo teslim almak için 18 yaşından küçük iseniz, lütfen ilgili kargo şirketinin politikalarını kontrol edin veya doğrudan müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

Merhaba arkadaşlar;

www.hepsiburada.com dan gelen kargomu almak için aras kargonun şubesine gittim. Ürünü alırken bana yaşımı sordu. Ben de "16 yaşındayım." diye cevap verdim. Orda ki görevli ise normal de 18 yaşından küçüklere kargo teslimi yapılmıyor dedi.. Ben de çıngar çıkarıdım. Mecburen ürünü vermek zorunda kaldılar. Size sormak istediğim şu: Kargo almak için 18 yaşında mı olmak gerekiyor? Daha önce hiç problem yaşamamıştım.

İlginiz için teşekkür ederim. İyi forumlar

Ne gibi biraz açarmısın ?

• tabikide hayır ben 14 yaşındayım kimliğimle aras kargo şubesinden almıştım kargoyu
  • @Emre654

Ben oraya kargomu almaya gittiğim de adamlar bana "Kargonuzu almak için 18 yaşında olmanız gerekiyor" dedi. Ben de biraz tartıştım. Siz bana nasıl kargomu vermezsiniz. Bir daha bu sizin kargo hizmetini kullanmayacağım dedim. Onlarda tamam kargonuzu vereceğiz dediler.

@uur1

Bana niye böyle bir şey yaptılar anlamadım. Bir daha aras kargo kullanmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 16 Ekim 2008; 15:49:31 >
  • ben aldım sorun olmadı ups kargoya gittim kimlik bile istemedi tek adımı sordu o kadar rezil bir yer anlıyacagın üstelik kargo benim ismime bile gelmemişti
    ama sonra mng kargo ile geldi orda kimlik şarttı 18 yaşından kücüklere de veriyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

@Emre654

Ben oraya kargomu almaya gittiğim de adamlar bana "Kargonuzu almak için 18 yaşında olmanız gerekiyor" dedi. Ben de biraz tartıştım. Siz bana nasıl kargomu vermezsiniz. Bir daha bu sizin kargo hizmetini kullanmayacağım dedim. Onlarda tamam kargonuzu vereceğiz dediler.

@uur1

Bana niye böyle bir şey yaptılar anlamadım. Bir daha aras kargo kullanmayacağım.

Şekerde verdiler mi ?
  • Gerekmiyor

İnternetten ettiğim siparişlerden birinin eve gelmesi bekleyemedim,

MNG kargonun şubesine gittim kargo babamın üzerineydi kimliğimi gösterdim aldım,

Sizin ordaki adam saçmalamış biraz,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @aLTuu

Sen devam et böyle.

Diğer arkadaşlar yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Saygılar.
  • ben aras ı bilmiyom ama msn ile çok kargo geldi bana.Yaş:16.Çok iyi davrandılar bana hep.Kimliğimi istiyorlar sonrada kargomu veriyorlar.İlk defa senden duydum böyle bişi
  • kargo uyuzluk yapmış
  • dostum PM bakarsan sevinirim
  • Yok ben 26 yaşındayım veriyorlar bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Yok ben 26 yaşındayım veriyorlar bana...

Vermezlerse bir daha onlarla çalışmayacağını söyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

ben aldım sorun olmadı ups kargoya gittim kimlik bile istemedi tek adımı sordu o kadar rezil bir yer anlıyacagın üstelik kargo benim ismime bile gelmemişti
    ama sonra mng kargo ile geldi orda kimlik şarttı 18 yaşından kücüklere de veriyorlar..

Kargo senin adına yada alternatif alıcı bölümünde olduğun sürece istersen 8 yaşında ol kimliğinle teslim alırsın. Kimlik bile sormayan UPS kargoyu rahatlıklada şikayet edebilirsin. Kargo bu internet sektöründe kanayan bir yara onlara mecburuz mecbur olduğumuzu bildiklerinden her şeyin b...unu çıkarıyolar.
  • quote:

verirler .
  • Yurtiçi Kargo'dan 18 yaşından küçük olmama rağmen aldım kargomu.
  • aras kargoya biraz önce telefonla sordum emanetin sahibi olduğunu kargo üzerindeki yazılı kişi olduğunu belgelediği an malı alır gider dediler
  • ben yaklaşık 3 yıldır 200 e yakın kargo aldım gönderdim 18 i hala doldurmadım bir kere sorun çıkarmadılar.

Tipini sevmemişlerdir senin gıcıklık için yapmışlardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 17 Ekim 2008; 23:56:07 >
  • quote:

Nası olmuş o?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.