Şimdi Ara

Bugün ilk sigaramı içtim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış içtin büyük ihtimalle. Dumani yutman lazim en hafif sigara bile olsa kafanin dondugunu hissedersin.

Ama baslama yani ben 2-3 paket farkli sigaralar içtim ve şuan hiç icmiyorum 1 yil falan oldu bağımlı olacak bir durum yok ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün ilk paketimi aldım. Şuan çöpe atmaya cesaretim yetmiyor sonucta 9.5 ama içmek te istemiyorum napıcamı bılmıyorum
  • Yol yakınken bırak. Faydasını gören olmadı. Hem sağlığına hem çevrendekilere hem çevreye zarar. Herşey birşey olmaz ile başlar. Bu son, bu sefer son diye diye pakedi yudumlayacağım günler gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yada 4 kere denedim. Sigaranın bi kafası yok bomboş bişe. Sizin ruh haliniz 60sa 70 yapmıyor. Sigara bağımlısı olduğunuz zamanda içmezseniz ruh halinizi 50ye düşürüp içince 60a çıkarıyor ve yaradı sanıyorsunuz.
  • İyi halt etmişsin.Biz bırakmak için kendimizi paralıyoruz bunlar sigaraya başlıyor.Düz mantık düşünün güzel bir şey olsaydı niye bırakmak isteyelim ? Ayrıca tam açıklamasını bilmiyorum ama bazı insanlar bağımlı olmayabilirler.Ayın yılın başı bir tane içen insanlar var fakat bu oran çok düşük.%99 bağımlı olacaksın.Kanser olursun falan bunları herkes biliyor ama işin can alıcı kısmı o değil.Vücuttaki nikotin seviyesi son sigaranı içtikten 45 dakika sonra düşmeye başlar.Her 45 dakikada bir kendini kötü hissetme,huzursuzluk,can sıkıntısı gibi belirtiler yaşamaya başlarsın.Bunları geçirmek için sürekli sigara içmek zorundasın.Bağımlı olmayan biri bunları yaşamaz ama biz sürekli bu döngünün içindeyiz.Bırakamazsak da ömür boyu bunu çekecez.Senin mutluluğunu azaltan günün her dakikası zihnini meşgul eden bir illet.Seni öldürdüğünü bile bile içmeye devam ediyorsun.Eroin kullanmaktan bir farkı yok.Tek farkı kafa yapmıyor olması.Uzak durun diyorum kısacası.Bu zehiri vücudunuza sokmayın ve özgür kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 23 Eylül 2018; 11:27:18 >

• buyuk ihtimalle iceri cekemedigin icin bi fark hissetmedin ve bagimlilik sebin dusunemeyecegin birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: Yargıdağıtanadam

Sigaraya başlamayı düşünen biri bence çok zeki değildir hatta zekanın esamesi bile yoktur. Bu kafayla fazla yaşamazsın.
    https://www.psychologytoday.com/intl/blog/the-scientific-fundamentalist/201010/why-intelligent-people-smoke-more-cigarettes

türkiyenin iq 80 civarı bunu göz önüne alaraktan hesapla

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Zamanla penisin küçülecek.Erken boşalma ortaya çıkacak.Yol yakınken bırakmanı öneririm.
    Erken bosalmayi nasil duzeltebiliriz .sen anliyon heralde bi yardim et.

• Marifet sanki. Bir de kızlar içiyor. Sen kizsin kibar olmak lazım alımlı olman lazım is kokman değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu abla sayesinde başaldım çok yararlı video tavsiye ederim
  • Loreayes kullanıcısına yanıt
    sığır annendir
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Normal içiyorsun hocam daha nereme çekeyim. Bir de ben en ağırını almışım galiba camel sarı olan var zifir falan 10mg yazıyor bugün akrabanın sigarasına baktım 4mg yazıyordu ondan alayım bundan sonra
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.