Şimdi Ara

Bugun Iphone 4S mi aldım ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold magaza sından aldım indirimli 1600 tl + kullanıcı hatalarına karşı sigorta yaptılar 200 tl ye de işte 1 yıllık
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisye

Gold magaza sından aldım indirimli 1600 tl + kullanıcı hatalarına karşı sigorta yaptılar 200 tl ye de işte 1 yıllık

1.600+200=1.800 tl ye iphone 4s aldınız demek
    İphone 4s bu kadar kral ya
    O paraya gider 5 alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onca kişiye uyup da sakın güncelleme.
  • iOs 7 harika. Artik iOs 6 cagdisi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 ye geçmeyip bir süre 7.1 sürümünü bekleseydiniz keşke.Hayırlı olsun yinede

• Adam geçmemiş zaten okumadan yorumları mesaj yazmayın. O değil de 1800 e iPhone 5 alınırdı hata yapmışsın çok pahalı almissiniz ben 1 buçuk sene once iPhone 4s i 1700 TL ye aldim

• quote:

Gold magaza sından aldım indirimli 1600 tl + kullanıcı hatalarına karşı sigorta yaptılar 200 tl ye de işte 1 yıllık

1899 tl ye iphone 5 alınırdı ayrıca 200 TL 1 YILLIK SİGORTA çok değil mi ben 19 tl ye yaptırmıştım sigortayı babama aldığımız nokia 306 alırken hepsiburda da 63 tl iphone 5 in sigortası. Neresi orası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem gold hem de 1800 lira. Yazık valla acıdım verilen paraya

• Arkadaşlara katılıyorum o fiyata ip5 alınmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

1.600+200=1.800 tl ye iphone 4s aldınız demek
    İphone 4s bu kadar kral ya
    O paraya gider 5 alırım

Geçen hafta 1700 liraya arkadaşıma 5 aldık
  • 2 senelik bir telefona bu kadar para veren olduktan sonra 5S 3.000 ede satar 4.000 ede. Biraz araştırsak bilinçli tüketici olsak ama nerde.
  • Çok pahalıya gelmiş. Keşke ip5 alsaydınız.

• 1600 TL'ye LG G2 vardı
  • Jailbreak yap hocam direk

• Pahalıya almışsınız

• Hayırlı olsun öncelikle.

Keşke ios 7 ye güncellemeseydiniz cihazı enazından güzel bir performans verirdi cihaz 6.1.3 de.
  • Üstat'lar ios7'ye yeni geçtim açık ve net çok farklı bir güzelliği var çok düşündüm geçsemmi geçmesemmi diye ama geçtim dönmek istiyormuyum pek fazla değil(zaten dönemem de stabillik açısından bir fark göremedim),yenilik iyidir.İphone 5 sahibiyim.Yukarıdakilere aldırma sen geçmek istersen geç yok neymiş '' her iphone sahibinin istediği sürüm ios6'ymış''(Ama neden ios6 çünkü jb var ios7'ye jb çıksa ios7 en iyisi olur illegalin sonu yoktur) ios5 varken ios6 çıktığında geçmeyin etmeyin diyenleride biliyoruz boş muhabbetler bunlar.Apple bu zamana kadar stabilitesinden ödün vermemiş ios7'demi bunu yapıcak yapmayın arkadaşlar zaten ödediğiniz paralar mühendislere gidiyo,sadece cihaza o parayı vermiyosunuz.Bunu çözemeyen arkadaşlara gelsin.

Edit= Hayırlı olsun güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 12 Ekim 2013; 17:01:42 >

• 2 sene önceki telefona o kadar para verdikten sonra ben olsam güle güle kullanamazdım
  • Keske lg g2 ya da i5 alsaydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böle kekolar olmasa gold teknosa vs nasıl %500 kar yapacak ki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.