fener gs bjk farketmez bu tür görüntüleri görmekten utanıyom artık bi de avrupa ülkesi olacaz
aynen katılıyorum küfür etmekten ağzım yumuluyor bu görüntüleri görünce... ulan messi gelse böyle karşılanmaz ya...
nedir bu görmemişlik ya bu nasıl bir zihniyet hayata bakış açısı... söylencek şey bulamıyorum...
haldun üstünel dışındaki adamların tipine bakın hepsi potansiyel suçlu tiplere bak yoğurt mayala
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Yahu haber vermesinler bari futbolcu geleceğini. Bu ne rezilliktir ya
Kahretsin ya şöyle adamları gizlice sokun ülkeye abi.Onun yerinde olsam nereye geldim ben diye üzülürdüm direk..
Resimde 4 tane direk holigan apachi karışımı adamlar var belli zaten Haldun kaybolmuş arkada
Şu havaalanında futbolcu karşılama adetinden nefret ediyorum..
polis falan yok mu bu nasıl iş
şu tiplere bak ya sanki adam hapishanede karşılanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: süpürman
quote:
tiplere bak çay demle
Tiplerde ne varmış la. Soldaki Memet Aslantuğ sağdaki Mustafa Sandal arkadaki Banderas işte.
quote:
Soldakinin tip aynı esrarkeşler gibi taraftardan çok
quote:
Tam rezillik bodyguard yokmuymus ya Bu arada resim bana Yılbası gecesı taksımde turıstlerı fortlayan apacileri hatırlattı.
Elano bize şifre vermiş eliyle 3 işareti yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BeyzadeM
quote:
Soldakinin tip aynı esrarkeşler gibi taraftardan çok
Yeni Açığın Adamı O Bılırım
Bu karşılama işlerini abartıyoruz bence. Barbarlığın daniskası. Yurtdışında millet transferini stadlarda tanıtıyor. Biz havaalanlarında "heyvenlik" yapıyoruz. Adam otobüse girince oh be kurtuldum deyip içerde oynamaya başladı. Haldun Üstünel desen keza suratı beş karış oldu. Yıldız futbolcu görünce yağmur ormanlarında insan görmüş Yamyamlar gibi davranıyoruz. Adam daha formayı giyip topu ayağına almadan bu kadar sevilir mi, yüz verilir mi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme