Şimdi Ara

bugün itibariyle tj65 tk22 kullanıcısıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün uzun araştırmalardan sonra 522 js02 alacaktım ancak sonradan packerd belle de karar kıldım umarım beni utandırmaz bu makine. arkadaşlar nasıl bölecem ben sabit diski bunun birde yedeklemeleri dvdlere mi yapayım şuan fena durmuyor makine ama touchpad çok hassas

• PB hayırlı olsun,güle güle kullan makinanı
    Aynısı bendede mevcut,seçimin seni yanıltmayacak bunu ilerleyen günlerde sende göreceksin..

Bilgisayarım'a sağ tıkla yönet>disk yönetimi
    buradan mevcut bölmeyi gerçekleştirebilirsin

1 adet boş DVD kutu içinden çıkıyor zaten,2 tanede sen alacaksın..3 adet DVD ile recovery yaparsın.

sormak istediklerin olursa cevaplarım
  • teşekkür ederim kardeş seninki de hayırlı olsun. umarım pişman olmayız ama benim ki sanki birz yavaş çalışıyor. içinde ki sarjıla kullandım. şimdi sarja taktım akşama kadar dolsun. oyun performans nasıl kardeş call of duty modern far. filan. valla öğretmenim 1792 geldi. bayağı para saydık bana 1708 bilgisayar, mouse çanta dahil. dvd alacam verbatim onlara yapayım dedim. irtibatı koparmayalım
  • PM yoluyla görüşürüz öğretmenim öğretmen adayı olarak elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Oyun performansı çok iyi laptop'un, laptop'u kasacak bir oyun olan GTA4'ü falan denemedim ama NFS Shift'i yüksek ayarlarda oynuyorum hiçbir takılma yok.COD'da da sorun çıkacağını düşünmüyorum.
  • cod4 mw2 sorunsuz en yüksek çözünürlükte full + full takılma zerrisi yok 1 çoook az ısınıyor 2 :) yani çok normal bir ısınma aslında daha yüksek bekliyordum ısınmayı bu özellikler ile ama helal olsun süper sistem
  • teşekkür ederim bilgiler için. ancak niye benzerlerinden çok düşük fiyatı. acer de 2100 asus o civarda yine t9600 ama bu fiyata acaba malzemeden mi çaldılar. malzeme kalitesi nasıl arkadaşlar. kardeş inşaallah atanırsın bu arada. ya bilmiyorum packerd bell beni üç sene götürür mü. bugün kız arkadaşıma söyledim. pıckırt bell de ne insan tanınan bir marka alır dedi. bu kadar parayı hiç tanınmayan bir markaya mı verdin dedi gerçi teknolojiden anladığı pek söylenemez de. ben yazdan beri notebookları araştırıyorum. samsung r522 ve tj65 22tk. packerd belli, acer almış. kurulumda farketttim. acer sistemi yazıyor. bir de teknik servisten kimse memnun değil packerd için. zaten bilgisayarı götürdüm geri vatana sarjı tam doluyken 2. 18 dakika gösteriyor. cd okumadı bir de. sarj göstergesi bozuk 10:05 te yüzde 78 dolu kalan dakika 1 saat 58 diyor. 10:07 de 2 saat 5 dakika diyor 10:12 de 1 saat 38 diyor anlamadım bu işten. vatan teknik servis bakacak belki değişim derler. kendi içinde var olan bir oyunu bile 20 saniye de açıyor. ben anlamadım t9600 işlemci hayal ettiğim kadar büyük bir hız sağlamıyormuş demek ki. değişim derlerse samsung alabilirim ama onun da ekranında yandan bakınca sıkıntı oluyormuş flim izlerken tj65 de böyle bir sıkıntı var mı arkadaşlar yandan bakınca. birde sarjı yüzde yüz doluyken kaç dakika gösteriyor. ne kadar gidiyor sarjı bu arada. sonuna kadar okuduysanız sabrınız için teşekkür ederim. cevaplarınızı bekliyorum.

• İyi dilekleriniz için teşekkür ederim öncelikle,

Hocam asus,toshiba vs gibi markalara birde ismine para veriyorsun olay bundan ibaret,PB bugüne kadar f/p olarak bir model çıkarmamıştı.2008 ocakta acerde satın aldıktan sonra bir patlama yapması beklenirdi kendini gösterebilmesi için o da tj65-022dt modelinde mevcut.Hem PB türkiyede pek bilinmiyor avrupada en çok satan laptop markalarındandır.
    T9600 gözle görülür bir hız sağlıyor buna gerçekten emin olabilirsiniz yalnız sonuçta elektronik eşya,size biraz arızalı bir ürün denk gelmiş tahminimce,PB'den vazgeçmeyin derim değişim yaparlarsa.Değişim olmazsa samsung'a dönebilirsiniz.Servis hakkında çok dedikodu var bu konuda birşey diyemeyeceğim hocam.Allah düşürmesin kimseyi diyorum o kadar.
    Ekranı LED yandan bakıldığındada görüntüde zorluk çıkarmıyor.Diğer bir sorunuza gelirse ben baktığımda " 3 saat 15 dk " göstermişti.Yalnız bir oyun falan açıyorsun saat maat ortada kalmıyor
    Ben bugün gene bir laptop olsam bu PB tj65-022-dt olurdu.
    gerisi size kalmış...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artk bnde pb kullanıcısıyım arkadaslar :D t65 tk22 :DDD
  • Hayırlı olsun diyelim...
  • eywallah tesekkrler hocam.. bde bi sorunum war. çizim programnı kuramıorm windows 7de.. ne yapablrm?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.