Şimdi Ara

Bugün minibüste ' çökün kalkın ' yaptık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbulda Aksaray dolmuşlarına binerseniz ulubatlı civarlarında sık sık çömelmek zorunda kalabilirsiniz.

Saçma aslında otobüste de ayakta gidenler var neden ceza kesilmiyor belediye otobüslerine? Madem ceza kesiyorlar o zaman paraya kıyıp birkaç otobüs alsınlar da balık istifi gitmeyelim.
  • Otogar Aydınlık dolmuşunda başıma geldi benimde Dolmuşçu oturmazsan dövecek gibi bağırıyor

@BERk___
    izmirde 4 kere otobüse bindim 3ünden şöförle tartıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çifsıfır -- 23 Ocak 2009; 23:48:15 >
  • Camla bütünleştiğimi bilirim
  • Bu olayı ne zaman duysam aklıma hep Kemal Sunal geliyor ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourDooM

Camla bütünleştiğimi bilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Thoughtless

İstanbulda Aksaray dolmuşlarına binerseniz ulubatlı civarlarında sık sık çömelmek zorunda kalabilirsiniz.

Saçma aslında otobüste de ayakta gidenler var neden ceza kesilmiyor belediye otobüslerine? Madem ceza kesiyorlar o zaman paraya kıyıp birkaç otobüs alsınlar da balık istifi gitmeyelim.

Otobüste zaten belli sayıda kişiye kadar ayakta durmak yasak değil ondan tutunma yerleri var. Ayrıca yaşlılara ve gazilere yer veriniz yazısından da anlaşılabilir. Minibüste ayakta gitmek çok kasıyo bazen insanı, otobüste bi nebze daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 23 Ocak 2009; 23:58:42 >
  • Fordus Magandusların hoşlandığı ortam,ayakta yolcu alan minibüsünü arka tarafları..
  • konyada nedir abi bu minibüsler ya yer yok adam hala alcam diye ugrasıyor ama gerçekten tıka basa dolu nefes alamıyorsun ..Çok ii oluyor ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

konyada nedir abi bu minibüsler ya yer yok adam hala alcam diye ugrasıyor ama gerçekten tıka basa dolu nefes alamıyorsun ..Çok ii oluyor ..

bence alsınlar ya almamaları yüzünden bosnadan sınava gidemiyo insan
  • askerde bi çök kalk yaptıyodu elin krosu bi düdük çög bi düdük gallk dizlerimiz tutmazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

-çökün
    -......
    -kandırdım kalkın

• Kabataş-Zeytinburnu Tramvay hattında hiçbir şekilde biryere tutunmama gerek kalmadan 8 durak ilerlediğimi bilirim. Düşecek yer yoktu çünkü.
  • Olayı şimdi anladım ya Heralde AB için ayakta yolcu almak yasak. Yakında İstanbul'da da böyle bir uygulama gelecekmiş öyle okumuştum bir yerde...
  • antepte hemen hemen her dolmuşa bindiğimde yaşanır bu olay
  • Ankarada cok olur malesef bu olay.

Bir gün sinirli halimde dolmusçu çökün dedi, emir kipiyle konusulmasindan zaten sinir olurum iyice sinirlendim hiyar dolmuscunun sayesinde. Döndü tip tip bakti sende cök dediginde, doldurmasaydin kardesim agzina kadar cevabini almasiyla yoluna devam etti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.