olay konyada oldu inanamadım ayakta gidiyorum arka tarafta cam kenarında yaslanmıs durumdayım , şoför birden bağırdı abiler bi çökün be polis var diye , neyse çöktük ben camdan da polislere bakıyorum önlerinden geçiyoruz polisin biriyle göz göze geldim beni gördüler , hemen eğdim kafamı ama maalesef adam ceza almaktan kurtulamadı çünkü hemen megafondan 42 bilmem bilmem ne çek sağa diye bağırdı adamlar ve şoför cezayı yedi.. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ama böyle bi olayın çok eskilerde kaldıgını sanıyor ve sadece rahmetli kemal sunal ın çökün kalkın bi daha çökün kandırdım kalkın sahnesinden biliyodum...
ali eskiden ata bakardı..şimdi karıya kıza bakıyo kereta
quote:
Orijinalden alıntı: Dorota
Güzel :D
quote:
Orijinalden alıntı: Dorota
İstanbul'da saolsunlar böyle bir olay yok..Neredeyse üst kat boş deyip otobüsün üstüne çıkartacaklar..Balık istifine devam
nerdeyse biz onu hergün yapıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: CYBER-WARRIOR
İstanbul'da saolsunlar böyle bir olay yok..Neredeyse üst kat boş deyip otobüsün üstüne çıkartacaklar..Balık istifine devam
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CYBER-WARRIOR
bence böyle olmasından iyidir ya çökmek ne demek ya çok saçma ,
quote:
Orijinalden alıntı: ali ata bakarmısın
quote:
Alıntıları Göster
Ankara'da çok oluyo
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Çökmeyi nasıl başardınız? Ben Bosna dan binip kampüse gidinceye kadar pestilim çıkmış bir halde ayakta zor duruyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: .ceylan.
Ankara'da çok oluyo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
Ankara'da çok oluyo
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: jedi_master
Çökmeyi nasıl başardınız? Ben Bosna dan binip kampüse gidinceye kadar pestilim çıkmış bir halde ayakta zor duruyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jedi_master
:d vay bosna kampüs he :d bu olayda o hatta oldu,, ama fazla kişi yoktu ya 4 5 kişi falan vardı ayakta emniyet e varmadan hava lojmanlarının oralarda oldu olay
quote:
Orijinalden alıntı: .ceylan.
Ankara'da çok oluyo
Alıntıları Göster
abi belediye otobüsü en dandik otobüslere körük takıp 200 kişiyi ayakta götürüyosa dolmuşta alacak tabi.. ama kötü bi durum insan rahatca gitmek istiyor.. maselef yaşanması engellenemeyecek bi durum.. bi yanda ekmek parası bi yanda kurallar bi yanda can meselesi
quote:
Orijinalden alıntı: karasew vasilli
abi belediye otobüsü en dandik otobüslere körük takıp 200 kişiyi ayakta götürüyosa dolmuşta alacak tabi.. ama kötü bi durum insan rahatca gitmek istiyor.. maselef yaşanması engellenemeyecek bi durum.. bi yanda ekmek parası bi yanda kurallar bi yanda can meselesi
Alıntıları Göster
-çökün -...... -kandırdım kalkın
quote:
Orijinalden alıntı: AlleinMann
Alıntıları Göster
hacı sende polisle gözgöze gelmişsin. gel şu salağa bir ceza kes der gibi
quote:
Orijinalden alıntı: AlleinMann
Alıntıları Göster
antep'Te asker iken oluyordu. adam bi bagiriyodu abiler bi çökün Allahtan hem otururken denk geldi. çökmeme gerek kalmamişti. istanbulda böyle bişeye rastlamadim
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
antep'Te asker iken oluyordu. adam bi bagiriyodu abiler bi çökün Allahtan hem otururken denk geldi. çökmeme gerek kalmamişti. istanbulda böyle bişeye rastlamadim
Alıntıları Göster
Ben bu servisçi olayını anlamadım? Adam size niye çökün diyo ki
quote:
Orijinalden alıntı: birkoyuncittenatladi
hacı sende polisle gözgöze gelmişsin. gel şu salağa bir ceza kes der gibi
Alıntıları Göster
Benim boy 1.95, ne kadar eğilsem de bir şey farketmez.
quote:
Orijinalden alıntı: RevidaL
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: RevidaL
ne servisi? adam bize ceza yememek için çökün diyo ayakta yolcu almanın cezası var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: RevidaL
ne servisi? adam bize ceza yememek için çökün diyo ayakta yolcu almanın cezası var
Alıntıları Göster
o kadar kişi çökerse eğer...akraba olma ihtimalleri %90'a çıkar
allahtan istanbulda yok böyle bi durum....balık istifine şükretmeliyiz...:)))
quote:
Orijinalden alıntı: İGENÇ
Alıntıları Göster
Ankarada hemen hemen hergün olan şeyler:)
quote:
Orijinalden alıntı: İGENÇ