< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 14 Ocak 2018; 19:28:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 14 Ocak 2018; 19:28:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlış yapmışsın. O adama o koltukta oturması ile birlikte koltuk yatırma hakkı verilmiş. Kendi koltuğunu yatırması yada kaldırması için senden izin alacak değil. Yıllarca otobus yolculuğu yaptım. Bende önümde oturanın koltuğunu yatırmasından hiç hoşlanmam ama bu haklı olduğumu göstermez.
Otobüste komple koltuk yatırma iptal edilir, ozaman olur. |
Tuvaletlerde bile sifonu çekmeyi bilmiyor geneli
|
İlk kafayı gömen kazanır. Boş laf yapmışın
![]() |
Koltuk yatırma yasaklanmalı veya koltuğunu fazla yatıran kişilere ceza kesilmeli
|
Bende bir gün uzunyol yolculuğundayım. Koltuğu yatırmak istedim. usulca arkama döndüm ve oturan kişiye, ''beyefendi koltuğumu biraz yatırabilir miyim? '' dedim.. bana ; HAYIR dedi. ''Önünüzde çanta falan mı var?'' dedim. HAYIR dedi. ''Bir rahatsızlığınız mı var ? dedim. YOO dedi. '' tepsiniz mi açık?'' dedim. HAYIR dedi. .. ''ee niye yatıramıyorum'' dedim, İSTEMİYORUM dedi..
bu bende kötü bir anıdır. yani iyi insan olsan da, karşındaki iyi olmadığı sürece, senin iyi niyetinin bir önemi yok. o gün bu gündür koltuğu LAPP diye dibine kadar yatırırım. hele bir kaldır desinler de göreyim... İYİLİK BU ÜLKEDE BİTTİ BRO... |
iste zihniyeti bozuk bir mahlukata ornek.
ibret alin.. |
Hocam ben yazın otobüslerde muavinlik yaptım öyle lap diye yatırılması doğru değil buna benzer kavgaya ben de tanıklık ettim adamın servis sehpasında çay var adam lap diye yatırıyor adamın üzerine çay dökülüyor kavga büyüyor tabi ayrıca adam ben kendim rahat edeceğim diye başkalarının diz mesafesini kısıtlama gibi bir hakkı yok babasının otobüsü değil sonuçta anlayış göstermesi lazım
|
Arabanda 260 ibre var e5 e çıkıp 220 basabiliyor musun ? Yoksa polis çevirdiğinde diyebiliyor musun patron 260 ibre var az bile bastım diye ?
Özel jetin var izinsiz uçurabiliyor musun ? Üstünde kıyafetin olmadan çıplak şekilde çıkabiliyor musun sonuçta kimseden izin almana gerek yok ? Allaha şükür arabam varda yıllardır toplu taşımada otobüste falan sizin gibilere denk gelmiyorum. Şu memlekette sırf bunun için bile araba alınır. |
Adamın koltuğu yatırma hakkı var gece olması ya da uyuması gerekmiyor en fazla rica edebilirsin yatırmadı diye kavga edeceksen yalnız o adamda değil sende de sorun var
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 14 Ocak 2018; 19:34:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 14 Ocak 2018; 20:59:56 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 25 Temmuz 2021; 18:21:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |