Şimdi Ara

Otobüste koltuğu yatıran elemanla kavga ettik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
23.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
260 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkedeki durumun özeti bu forumda görülüyor. O koltuğu yatıran hanzonun ödediği parayı ben de ödüyorum. Ben de uzun boyluyum. Birisi koltuğu sonuna kadar yatırdığında dizlerinize oturmuş gibi acıyor. Kim veriyor ona bu hakkı? Ben mecbur muyum bunu çekmeye. Otobüs firmaları ayrı bir dünya, Allah düşürmesin iyi ki araba var... Mecbur kalırsam da en ön dışında almam. İnsanlar çok saygısız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaki cay kahve icerken yatir bakalim

• Türk milletinin en büyük eksikliği : "Empati"

• Sonuç ne,
  • Hocam haklısın, ama adamı uyarmak, kaldı ki dürtüp uyarmak ....

Toplum zaten garip bir gergin, problemli. Çağırıcaksın muavini, burada rahat edemiyorum rica etsem koltuğu kaldırırmısınız
    diyeceksin.

Bence insanları tanımak için illa konuşmaya gerek yok, o düşüncesiz tavrıyla zaten ne olduğunu göstermiş, sizde gidip pisliğini iyice dışarı çıkarmasını sağlamışsınız.
  • Kamera fln varsa bişekilde kendıne vurdur sonra yaralamdan dava carsın hemde kamusal bir alan otturursun adamı
  • Böyle tam kavga edecekken hevesli hevesli kaşlarımı çatıp o anı yaşayacaktım ama hevesimi kursağımda bıraktın. Bazen böyle kavgalı dövüşlü yazıları okuyunca nedense yazar kadar okurken cinnet geçiriyor gibi hissediyorum. O an karşımda olsa boğacağım gibi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Sonuç ne,

muhtemelen su an kavga edıyorlar :D
  • Kardeş gebze de binenden ne bekliyorsun ki ?
  • pamukkale candır , tekli koltuklara bin , alanlarıda çok geniş arkaya yatırsan bile bişey olmaz.

• Yıllar önce öküzün biri ile bende kavga etmiştim. Artık çözümü buldum. Mümkün olduğunca - gerektiğinde- uçakla yolculuk ediyorum. Otobüsle ise öndekinin koltuğunun ardına dizlerimi dayıyorum.patırdıyor yatırmak için olmuyor tabi. Arkasına bakıyor falan. Dizlerimi görmüyor. Görse bile takıyorum kulaklığı duymazdan geliyorum. Sonra bakıyor olmuyor akıllı duruyor. Bu arada uçak fiyatları bayağı uygun hale gelince havada da krolarla karşılaşmamak pek mümkün olmuyor.

• Kötü koltuk yatırma sistemini eğitimsiz bencil insanlarla buluşturunca otobüs yolculuğu eziyet oluyor

• Koltuk yatırma problem ama arkadaki veledin rahat durmaması ile sorumsuz velinin "çocuktur o çocuk" demesi kadar kötü değil.

• Otobüs ve uçaklarda her kuruşun hesabı yapılacağına birer sıra koltuk eksik koyulup oluşan boşluk diğer koltuklara eşit olarak dağıtılsa herkes rahat edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebnem Ferah

Arkadaki cay kahve icerken yatir bakalim

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz aslında

Özgürlük başkasının özgürlüğünü engelleyene kadardır daha fazla hakka sahip olamazsınız.Koltuğun arkasındaki televizyon ve tepsi arkanızda oturan kişi için bu durumda o koltuk tamamen size ait olmuyor ve istediğiniz gibi kullanamazsınız.

@yusuf24.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 15 Ocak 2018; 23:7:33 >
  • Bende istanbuldan rizeye gidiyordum rize ses ile önümdeki bayan koltuğu yatırdı diyorum kaldır şunu diyor sende yatır sanki evinde koltuğa uzanıyor kahpe neyse buna bağırmaya başladım baktım otobustekiler full laz bana cephe almaya başladı daha fazla ses çıkaramadım neyseki yanimda oturan bana destek çıkmıştı

Bizim bu ülke insanının çoğunluğundan bir cacık olmaz medeniyetsizler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Değerli arkadaşım
    Medeni, çağdaş ülkelerde o işler öyle olmuyor ne yazık ki!

Olması gerekeni söyleyeyim izninle.
    Arkanda oturan kişiye dönüp, koltuğu yatırdığınız vakit rahatsız olup olmayacağınızı sormanız gerekiyor.

Eğer mahsuru yok derse koltuğu yatırabilirsiniz.
    Aksi taktirde yapılan yanlıştır ve kimse kendi rahatı için başkasını rahatsız ederek yolculuk etmek istemez diye düşünüyorum.
  • Uzun yolculukta koltuk yatırılır ama lap diye değil.

Insan rahat yolculuk ister çünkü..

• Otobüs firmaları o koltukları yatırılamayan şekilde tasarlamalı artık. Türk milleti için uygun değil adam kendini kral gibi evinde sanıyor. Koltuk yatıranlara kafa göz giresim geliyor tam dayaklıklar.

Ailesi çolugu cocugu ile o otobüslere binenlere allah sabır versin. Ne geveze yaşlıları biter ne de kendini Harvardda okuyorum sanan triplere girmiş boş beleş üniversite öğrencisi biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 15 Ocak 2018; 23:37:30 >
  • Koltuk yatırma hakkı verilmiş. Adam da hakkını kullanıyor. Bu konuda çok katı görüşlüyüm. Bende sonuna kadar yatıran ve arkamda ki bir şey söylediğinde güzel bir dille bunun benim hakkım olduğunu söylüyorum. Ve sonrasında konuşmaya devam ederse kulaklığımı takıp kendisini hiç takmadan yoluma devam ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.