Şimdi Ara

Otobüste koltuğu yatıran elemanla kavga ettik (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
23.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
260 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zihniyete bak. Niye hemen insanlıktan uzaklaşma eğilimindesiniz?

Ozaman yeşilde geçen yaya ya çarpalım. Olur mu?
  • kesinlikle ama kesinlikle iyi niyetli konuşma. sert ol ve agresif ol %100 geri vites yapacaktır. asla ama asla heyecanlanma. uslubunu da bozmadan sert bir dille uzatırsa kafasına yumruğu yiyeceği izlenimini ver.
  • Ne yazsam bilemedim simdi tek taraf hakli degil burda 2 tarafinda hakki var otobus sirketleri aslinda koltuk yatirma olayini iptal etmeli cunku bacaklari uzun olan birisi ondeki koltugunu yatirirsa dogal olarak sıkışır zaten otobuste kisitli aralik var birde yatirinca rahatsiz oluyorsun ondeki adam da hakkini kullaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haktır hukuktur diye koltuğumu yatırırım diyen arkadaşların kafaları yerinde değil herhalde. O otobüs biletini seyahat etmek için alıyorsun. Oradaki tek hakkın o koltukta seyahat edebilme hakkı. Diğer şeyler firmanın sana ek olarak sunduğu bir kaç özellik. Bunlardan biri de tartıştığımız koltuk yatırma özelliği. Şimdi sen bunu kullanabilirsin elbette ama bunu kullanırken arkadaki yolcunun parasını ödeyip aldığı koltuğu ve o ufak alanı işgal edemezsin kardeşim. Başkasının hakkını ihlal etmeye başladığın anda senin hakkın sonra erer. Ayrıca merak ediyorum o zaman arkadaki yolcu da '' bu adam benim ekrandan bir şeyler izleme hakkımı elimden alıyor.. '' desin. Böyle dünya var mı abi? Az önce sis farları ile alakalı konuya baktım. Sizin mantığınız ile o davarların mantığı aynı ve tam olarak şu '' Arabamda sis farı var abi firma bana bu hakkı vermiş istediğim zaman yakarım. ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

bu otobüslerde koltuk yatırma olayının tamamen iptal edilmesi lazım öküzden bol birşey yok çünkü ülkede herkes oturarak gitsin yoluna

Bende aynı sorunu yaşadım metro turizm işe gidiyordum. Önümdeki hanzo sonuna kadar yatırdı neredeyse 1.85 100 kilo adamım sığmadım sığsam bile rahatsız olurum çünkü adamın kafası resmen gözümün önünde dedim birder kaldır dedim ne o rahatsız mı oldun dedi hee rahatsız oldum kaldır şunu dedim kaldırdı ayrıca her ülke bizim ülkedekiler gibi medeniyetsiz görgüsüz fazlasıyla yokki koltuk yatırmaya önlem alsınlar.

• Otobüslerde en ön yanyana 4 koltuktan birini alıyorum şoförün üstünde yolu seyrede seyrede gidiyorum sıkışma derdi yok biraz da koltuğu geri yatırınca mis gibi yolculuk yapıyorum
  • yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Iste senin zihniyetine gore carpmak lazim asil

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Koltukların sırt kısmı sabit olmalı. Oturulan kısmı ileri geri hareket etmeli. Çözüm bu. Trilyonluk araçlar yapıp satıyorlar. Bir bunu yapamıyorlar hayret edersin.

Onu yapmaları için koltuk sayısını düşürmeleri gerekir. Çünkü ön tarafa kayacak yer yok. Yetişkin, orta boyda biriysen dik oturduğunda bile dizlerin ön koltuğa temas ediyor. E koltuk sayısı düşürüldükten sonra zaten koltuk yatırma sorunu da kalmadığı için senin sunduğun çözüm de anlamsızlaşıyor.

• Tesadüf olabilir mi acaba ? Sanmıyorum ama siz bi çay için bence

https://forum.donanimhaber.com/otobuste-arkamda-oturan-veletle-tartistim--130881652
  • özgürlükten bahsedip otobüsle gidenlere şaşıyorum bende :)
    otobüs bu kardeşim ne özgürlüğün olacak ?

koltuklara o tertibatı koyanı bulup sormak lazım ,yahu kardeşim arka koltuğun önüne doğru yatan koltuk mu olur diye ?
    böyle bir teşkilat yaparsan birileri de kullanmak isteyecektir
    üstelik izin alınıp yapılsa ne olacak ,her şekilde arkadaki kişi rahatsız oluyor
  • Umarım bilerek anlamamazlıktan geliyorsunuzdur. Aksi çok kötü rahatsızlıkların belirtisi olabilir.

Yeşil ışık yandığı zaman yol yüzde 100 araçlara ait olsa da yayalara dikkat etmek lazım diyorum. Aynen otobüste olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24.

Yanlış yapmışsın. O adama o koltukta oturması ile birlikte koltuk yatırma hakkı verilmiş. Kendi koltuğunu yatırması yada kaldırması için senden izin alacak değil. Yıllarca otobus yolculuğu yaptım. Bende önümde oturanın koltuğunu yatırmasından hiç hoşlanmam ama bu haklı olduğumu göstermez.

Otobüste komple koltuk yatırma iptal edilir, ozaman olur.

Koltuk yatırma hakkı dediğin arkandakini rahatsız ettiğin an biter. Konu sahibide başta kibarca rahatsız olduğunu belirtmiş nesi yanlış? Yanlış olsa bile koltuğu yatıranın üslubu konu sahibini haklı çıkarıyor.
  • Koltuk yatırma belli seviyeye kadar limitlenmeli olmuyorsada komple iptal edilmeli. Gerçekten bazen çok can sıkıcı olabiliyor bu durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oOoSöNMeZoOoO

Otobüslerde en ön yanyana 4 koltuktan birini alıyorum şoförün üstünde yolu seyrede seyrede gidiyorum sıkışma derdi yok biraz da koltuğu geri yatırınca mis gibi yolculuk yapıyorum

Aynen çok rahat oluyor ilk kazada kafa kafaya kamyonla paramparça oluyorsun mantık süper.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

Tesadüf olabilir mi acaba ? Sanmıyorum ama siz bi çay için bence

https://forum.donanimhaber.com/otobuste-arkamda-oturan-veletle-tartistim--130881652

Valla helal oscarlik tespit

Şimdi yüzleşme vakti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi ciddi bunu ( arkaya yatırmayı ) kabul etmeyen kişiler var. Neymiş "o özellik oraya konsa bile kullanmak zorunda mısın? Beni rahatsız ediyor senin kullanman" öyle mi?
    İyi o zaman ben de dik şekilde yatıyorum ve o koltuğun arkasına da konmuş olsa koltuk benim varacağım yere kadar. Senin o ikramlığı indirip kaldırman beni rahatsız ediyor, tv izlemen rahatsız ediyor, etmese bile benim koltuğumda bırak onları.

Bir itirazın varsa git otobüs şirketine ilet. De ki "bu koltuk yatırma özelliğini sevmiyorum kaldırın", onlar da kabul ederse kaldırır. Etmezse git trene falan bin. Olmadı yürüme git. Uçağa bin ya da arabanla git, otostop çek.

Yeminle bizim ülkemizde özgürlük ya da hak gibi kavramlarda büyük sıkıntı var. Herkes kendi keyfini hak görüyor.
  • Ortada kavga yok
    Sadece tartışma var
    Click bait yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Orijinalden alıntı: oOoSöNMeZoOoO

Otobüslerde en ön yanyana 4 koltuktan birini alıyorum şoförün üstünde yolu seyrede seyrede gidiyorum sıkışma derdi yok biraz da koltuğu geri yatırınca mis gibi yolculuk yapıyorum

Aynen çok rahat oluyor ilk kazada kafa kafaya kamyonla paramparça oluyorsun mantık süper.

Hocam o konulara hiç girmeyelim ortadan giren tırda ortada ki yolcuları çok rahat öldürebilir kimin önce öleceği hiç belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

Koltuk yatabiliyorsa kimseden izin alınmasına gerek yoktur.

Arkası boş ise kimseden izin almak zorunda değil doğru.

Konuda bahsi geçen kişiye örneksin şu an...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.