Şimdi Ara

Havaalanında tanıştığım bayana yemek ısmarladım hesabı kitledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar insanlarla ikili ilişkilerimi güçlendirmek adına tanımadığım insanlara yol saat hal hatır ne varsa sormaya başladım. Bunun sebebi içime çok kapanık olmam. 2 gün önce izmirden İstanbul’a gelmek için havaalanına gittim. Check-in sırasında 2 ön sırada çok güzel sarışın bir bayan vardı. Önümdeki adam sıradan çıktı ve bayan hemen önümde kaldı sıra da uzundu biraz. Ben de bir cesaret laf açayım diye hangi koltukların daha rahat olduğunu falan sordum ama kadın Alman çıktı izmirde halası yaşıyormuş İstanbul’a uğrayıp gezip ülkesine dönecekmiş. Almancam yoktu İngilizce konuştuk dedim yanlış anlamazsanız oturup birşeyler içelim doğma büyüme istanbulluyum size anlatırım nerelere gitmeniz gerektiğini falan. İlk başta garip karşılasa da sefere daha 2 saat olduğu için kabul etti. Bir kafeye oturduk İngilizce çat pat sohbet etmeye çalışırken bir anısını anlattı. Halası almanyada çikolata fabrikasında çalışırken şirkette bir Türk’le tanışmış ve izmire yerleşmiş, burada Türk çikolatalarını yediğini ama Alman çikolatası tadını yakalayamadığından bahsetti. Sonra tuvalete gidicem dedi gitti. Aradan baya bir vakit geçti uçuşa çok az kalmıştı şuna bir bakayım dedim tuvalete doğru gittim kapıyı tıkladım birden ışıklar söndü kadın birden amuda kalkmış bir şekilde ich ich zuphe ani dich mi dedi ben anlamadım sonra geri çıkmaya çalışırken gizli şifreyi çözdüm ve kadının zebani olduğunu anladım içimden bir zebhanike okudum gözlerimi açtığımda hala tuvaletteydim ama kadın yoktu uçuşu da kaçırmıştım kadın hesabı da ödemeden öyle çekti gitti bundan sonra her gördüğüm insanla konuşmaya çalışmicam valla yeter hiç yoktan 60 tl heba oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebhanike.

• İngilizce konuşmaya başladığın an CSB olduğunu anladım hocam.

• Zebhanike okudum

• God bless "sayfada bul"

Amen.

• Başta CSB desene..

Bilmem nerenden uyduruyon gercek sanmistim..

Hay senin zebanini-zebhanekeni!!

• Okumayın zebhanike

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nobel ödülünü burda mı verelim paket mi olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: jeanbay3

Nobel ödülünü burda mı verelim paket mi olsun?

Free shipping se eve yolla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.