Şimdi Ara

Bugun Pathosta Piyasalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun pathosta piyasalar allak bullak. Bilerek item fiyatlarını düşürmek amaçlı çok sıkı çalışmalar var. Birisi çıkıp +7rogue çhitinler 35m, gb 20ytl vs... diyerek piyasayı düşürmeye çalışıyorlar. Bir yandan da başkaları gb 1ytl diyerek piyasayı yükseltmeye çalışıyorlar...

Hiç birşey anlamadım. Herşey birbirine karışmış durumda.

Bazen forumda sorular soruluyor, itemleri satim mi, ne olacak bu gb fiyatları dolayısıyla item fiyatları diye ? herhalde yapılacak en olumlu hareket riske girmeyi sevmeyenler ve zaten az parası olanlar için durumlarını korumak olacaktır. Ne alım yapmalılar ne de satış. Riski sevenler için ise söylenecek birşey yok. Onlar zaten kafalarına göre hareket edeceklerdir. Kimse oyunda şunun garantisini veremez. Dupe bir daha çıkmayacak ! Yani bir bakmışsınız yarın sabah kalktığımızda yine bir düpe çıkmış ve gb fiyatları bu sefer daha da azalmış...

D

• Evet ya en basit örk +8 cle 40m iken şimdi 80 ile 90 arası
  • kardeş haklısın 1 yıl önceki dupe cıktıında bayağı sürmüştü ama bu sefer erken sezdiler
    ve bnm ümidim tükenmişti itemlerimi sattıktan sora artık piasa düşmicek die ama Şükürler Olsun Rabbime piyasa yine düştü şu an 230m karım war para olarak hala bişey almadım biraz daha düşerse dizeceğim itemleri
  • en iyisi 1 hafta sabretmek
  • Dün berada md 8 600'dü bu sabah 490
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.