Şimdi Ara

Bugun playstation 3 u olan herkese acidim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anti aliasing yokluğu ve soluk renkler dışında bi sorunu yok ps3 ün .
  • Böyle bir olayı 2004'te falan yaptım. 19" CRT monitörle beraber 1900 dolar verdim. Radeon 9800 XT o zamanların en üst kartıydı onu falan aldım. Aklıma geldikçe o verdiğim paralar, hala içim cız eder. 9800 XT 450 dolardı.
  • 2 yıl sonra elinde patlar o sistem ps3 sahipleri de tüttüre tüttüre oynar
  • Pc de oyun sektoru biticek o zaman acirim ben sana. Ayrica son cikan oyun 90 lira ps3'ude bi sony braviaya bagla bakalim senin ekran kartin ne halt yiyecek;).
  • 2400 e karşı 800 ps3 desek geriye kalır 1600.ps3 oyunlarına kimse 150 vermiyor.en fazla 90 100.ayrıca ps3 oyunlarının geri dönüşü var.satarsın takaslarsın.yani oyunu aldın bitti değil.ayrıca büyük ekranda yayıla yayıla oyun zevki,arkadaşlarınla oyun zevki o heyecana paha biçilemez.ayrıca sınırsız multiplayer keyfi var.öbür türlü crack filan uğraşılmaz.tak oyna bitti.pc 2 sene sonra yeni oyunları doğru düzgün kaldırmayacak.ama ps3 en az 2012 2013 üstü çıkmadan seni tatmin edicek.
  • ps3 oyunlarınıda oynayabiliyo musun o sistemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

Pc de oyun sektoru biticek o zaman acirim ben sana. Ayrica son cikan oyun 90 lira ps3'ude bi sony braviaya bagla bakalim senin ekran kartin ne halt yiyecek;).

e o kasayı da bağlayalım tv ye
    5870 falan almış heralde arkadaş
    1080p de akar yani
  • heheh konuyu açan arkadaşın kompleksi varmış uzun zamandır. pc yi alınca dökülmüş, erimiş yağları. hahaha heralde birisi nu arkadaşı fena ezdi ps3 ile zamanında şimdi çemkiriyor.
  • PS3 kafede PES oynayalım dedik oyunlar kasıyor
  • Farcry 3 mü ?
  • 2400 kaçmış diyen arkadaşlar.4,5 sene sonra 600 tl olur o pc diyorsunuz.4,5 sene sonra ps3 oyunlardan size kaçan kaç para olucak acaba?. Türkiyede yaşıyoruz kendimizi kandırmayalım.Ps3 türkiye şartlarında oyun oynamak için çok pahalı.Ayrıca ps3 ex oyunları yerine pc rahatlığında fps + onlarca mmorpg oyununu da tercih ederim.Sanki yüzlerce exc oyun cıktı.1,2 oyun için konsol alıyorsanz ya cok zengnsnzdir yada cok saf.1,5 seneye yakın önce aldığım pcmle hala full grafk bütün oyunları oynuyorm.Bitirdğim oyn sayısınn haddi hesabı yok.Zamanında verdiğim 2000 tlyide sonuna kadar hakediyor.Pc de olan extra olanaklara deyinmiyorum bile.
    Kabataslak hesap yapalım her ay 1 oyun alsanz ortalama 100 tl.Bir yılda 12 oyn 1200 tl(ne kadar yazıkki 12 oynla 1 sene idare etmek zorundasnz) 5 yılda 6bin tl.Bir yılda 12 oyun oynayarak 6 bin tl kaybediyorsnz ki fazla alan vardır.6 bin tl oyuna verdniz hayırlı olsn.

unutmadan o ps3 e en az 1000tllikte lcd lazm ki 1000tlik lcd de ne derece kaliteli oynarsnz tartısılır.etti 7bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 27 Kasım 2009; 1:13:55 >

• optimizasyon denen bir zamazingo var bildin mi oyunlar konsola yaılır konsolda oynanır kasanın içindekine degil ekrana konsantre olunur bitti gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

Pc de oyun sektoru biticek o zaman acirim ben sana. Ayrica son cikan oyun 90 lira ps3'ude bi sony braviaya bagla bakalim senin ekran kartin ne halt yiyecek;).

e o kasayı da bağlayalım tv ye
    5870 falan almış heralde arkadaş
    1080p de akar yani

5970 cikti simdi nvidia liderligi alim derken ortalik kiziscak bunun pcde 9-10 ay icinde elinde patlicak yani oyunlari acar ama paramara unutsun.bense ps3 umu oynucam ohh hala full hd kasma 0 crack derdi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

PS3 kafede PES oynayalım dedik oyunlar kasıyor

uncharted2 de yağ gibi akıyo bak şu Allahın işine
  • benimde olsa banada acısan
  • ikisinin alanları farklı yaw simdi ps3 de cod 6 oynayamazsın ama bir pes cok güzel gider arkadaşlarınla artı tvnin cok onemi var benım kuzenım almış bi ekran 26mı 24mü bilmiyorum samsung herhalde full hd vermıyor ve cok kotu gosterıyor bide oynanmıyor ps3 konsolla pc güzel ama araba yarısı ve futbolda cok iyi bide pc 3 icin cıkan ozel oyunları unutmayalım gercek yanında rüya kalır
  • Sony Bravia 42 inç plazma TV'mde 5+1 surround ses sistemimle gayet iyi geçiniyorum ben.Hem yakında PS3 için çipler vb. çıkar, oyunlar yarı fiyatına düşer.
    PC'de oyun zevki başka, konsolda başka.Evde 20 kişi parti verdiğimde PS3 her zaman tercihim olur.Hem yeni kollar da alıyorum para biriktirdikçe
    Geceleri tek başına MGS4 oynamak da paha biçilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1ndfre4k
    2400 kaçmış diyen arkadaşlar.4,5 sene sonra 600 tl olur o pc diyorsunuz.4,5 sene sonra ps3 oyunlardan size kaçan kaç para olucak acaba?. Türkiyede yaşıyoruz kendimizi kandırmayalım.Ps3 türkiye şartlarında oyun oynamak için çok pahalı.Ayrıca ps3 ex oyunları yerine pc rahatlığında fps + onlarca mmorpg oyununu da tercih ederim.Sanki yüzlerce exc oyun cıktı.1,2 oyun için konsol alıyorsanz ya cok zengnsnzdir yada cok saf.1,5 seneye yakın önce aldığım pcmle hala full grafk bütün oyunları oynuyorm.Bitirdğim oyn sayısınn haddi hesabı yok.Zamanında verdiğim 2000 tlyide sonuna kadar hakediyor.Pc de olan extra olanaklara deyinmiyorum bile.
    Kabataslak hesap yapalım her ay 1 oyun alsanz ortalama 100 tl.Bir yılda 12 oyn 1200 tl(ne kadar yazıkki 12 oynla 1 sene idare etmek zorundasnz) 5 yılda 6bin tl.Bir yılda 12 oyun oynayarak 6 bin tl kaybediyorsnz ki fazla alan vardır.6 bin tl oyuna verdniz hayırlı olsn.

unutmadan o ps3 e en az 1000tllikte lcd lazm ki 1000tlik lcd de ne derece kaliteli oynarsnz tartısılır.etti 7bin

Yaptigin hesap tamamen yanlis cunku insanlar ps3 alinca en pahalisindan ve son cikan oynu aldim ve5 gunde bitirdim digerine gectim takasladim boylece sadece kargo odeyerek oyunlari oynuyorum arada da boyle ozel oyunlari arsivime koyuyorum

Sizin yaptiginiz nokiacilarin iphone igrenc 5800 al gibi birsey devam edin.Anvak sahip olursaniz anlarsiniz burda ne desek bos

• quote:

Orijinalden alıntı: Burzum_^^

slm herkese 1 hafta once yeni bir pc toparladim (2400ytl monitor haric) ve oyun dunyasiyla yeniden baristim.
    1 haftadir callofduty6, farcry3, nsfshift, gibi oyunlari full detail oynuyorum ve bu oyunlarin hicbirine 5 kurus vermedim. tamam belki oyun dunyasini baltaladim kanunsuz bir is yaptim kabul ediyorum. ama bi oyunada 150 tl vermek bana delilik gibi geliyor. arkadasim acik arttirmadan 2.el 4 oyun almis 340tl vermis ucuza aldim diye seviniyor onu oracikta bogasim geldi. ama beni asil sasirtan cdleri ps3 e taktiktan ve oyunu actiktan sonra gordugum goruntu oldu ''beeeerrrrbaatttt" grafikler benim pc nin yanina bile yaklasamaz. sacmalamayin gidin pc alin, konsollarida logitech.

• ps3 le pc oyunu farklı şeyler tamamiyle tercih meselesi bunu bu kadar karşılaştırmaya ne gerek var sen pc de oynadığın strateji zevkini playstationda alamazsın playstationda oynadığın futbolundkinide pc de.farklı kulvarlar karşılaştırmak anlamsız heleki 700-800ytl lik ps3 ile 2400 ytl lik bilgisayarı ps3 triple slı yaparım beee
    not:ps3 üm yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.