Şimdi Ara

Bugun playstation 3 u olan herkese acidim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

PS3 kafede PES oynayalım dedik oyunlar kasıyor

şakamı?
  • 2.5 milyar harcayıp 399 dolarlık alete laf atmak hoş olmuş

sen bence o parayı eğitimine harca, en azından 2 sene sonra aynı hatayı yapıp salak durumuna düşmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Pc de oyun sektoru biticek o zaman acirim ben sana. Ayrica son cikan oyun 90 lira ps3'ude bi sony braviaya bagla bakalim senin ekran kartin ne halt yiyecek;).

e o kasayı da bağlayalım tv ye
    5870 falan almış heralde arkadaş
    1080p de akar yani

5970 cikti simdi nvidia liderligi alim derken ortalik kiziscak bunun pcde 9-10 ay icinde elinde patlicak yani oyunlari acar ama paramara unutsun.bense ps3 umu oynucam ohh hala full hd kasma 0 crack derdi yok

crack dert değil zaten
    full hd oyun da yok adam gibi ps3 de
    ara sıra da kasıyo bazı oyunlar ama ps3 ün gücüne lafım yok
    adam 5870 le 2 yıl rahat gider 22''monıtorde
    oyunları netden indirdi desek illegal yoldan ,bilinçli birinin ps3 oyununa verceği para 50-100 arası,e adam sadece sonbaharda 5 6 tane oyun alsa yılda bi 500 lira verir heralde oyunlara.
    oyunlara verceğin parayı kenara koyup 2 sene sonra zamanın kralı bi kart alır takarsın ki adamın şu anki işlemcisi i7 920 falan olsa gerek onun gideri çok
    pc olayı da fena değil aslında

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pc de oyun sektoru biticek o zaman acirim ben sana. Ayrica son cikan oyun 90 lira ps3'ude bi sony braviaya bagla bakalim senin ekran kartin ne halt yiyecek;).

e o kasayı da bağlayalım tv ye
    5870 falan almış heralde arkadaş
    1080p de akar yani

5970 cikti simdi nvidia liderligi alim derken ortalik kiziscak bunun pcde 9-10 ay icinde elinde patlicak yani oyunlari acar ama paramara unutsun.bense ps3 umu oynucam ohh hala full hd kasma 0 crack derdi yok

crack dert değil zaten
    full hd oyun da yok adam gibi ps3 de
    ara sıra da kasıyo bazı oyunlar ama ps3 ün gücüne lafım yok
    adam 5870 le 2 yıl rahat gider 22''monıtorde
    oyunları netden indirdi desek illegal yoldan ,bilinçli birinin ps3 oyununa verceği para 50-100 arası,e adam sadece sonbaharda 5 6 tane oyun alsa yılda bi 500 lira verir heralde oyunlara.
    oyunlara verceğin parayı kenara koyup 2 sene sonra zamanın kralı bi kart alır takarsın ki adamın şu anki işlemcisi i7 920 falan olsa gerek onun gideri çok
    pc olayı da fena değil aslında

Arkadasim ps3 e oyun alan yok takasliyoruz

• ps3 güçlü olduğu için mi hedef aldın bırak biz kullanırız.
  • ps3 u olan arkadaslar ne yaparsaniz yapin benim baktigim goruntu kalitesine bakamayacaksiniz.1920x1080 896bit de oyun oynuyorum 2560x1600 destekliyorum, ps3 un uzerindeki parcalar belli aslinda oda bi pc gibi ama neyazikki eski parcalardan olusan ve kendisine odediginiz fiyatin kat kat uzerini oyunlara odediginiz bi pc bozmasi. :(
  • sen ps3lere acıyorum demişssin ben sana acıyorum. karşılaştırma yapmak için eşit değerde olması lazım biri 800 biri 2400 aptallaşma ikincisi oyun konusunda da saçmalamışssın. zira sen para vermesende birçok gelişmiş ülkede insanlar para vererek pc oyunu alıyorlar anladın hem ben 1000 lira verdim pcye, monitör, kasa, psu hariç, bende full oynuyorum

• ps3 le cod mw 2 oynayın birde pcde oynayın sonra gelin burda yorum yapın...
  • naptın 2400 e hacı. k.bakma kazıgı tatmsıın ucundan baya
  • quote:

Pc de oyun sektoru biticek

1000 lira verdim ben de full oynuyorum diyenler acaba 2400 veren arkadaş 1 yıl sonra da full oynarken siz yine full oynayabilecek misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 27 Kasım 2009; 1:26:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m1ndfre4k
    2400 kaçmış diyen arkadaşlar.4,5 sene sonra 600 tl olur o pc diyorsunuz.4,5 sene sonra ps3 oyunlardan size kaçan kaç para olucak acaba?. Türkiyede yaşıyoruz kendimizi kandırmayalım.Ps3 türkiye şartlarında oyun oynamak için çok pahalı.Ayrıca ps3 ex oyunları yerine pc rahatlığında fps + onlarca mmorpg oyununu da tercih ederim.Sanki yüzlerce exc oyun cıktı.1,2 oyun için konsol alıyorsanz ya cok zengnsnzdir yada cok saf.1,5 seneye yakın önce aldığım pcmle hala full grafk bütün oyunları oynuyorm.Bitirdğim oyn sayısınn haddi hesabı yok.Zamanında verdiğim 2000 tlyide sonuna kadar hakediyor.Pc de olan extra olanaklara deyinmiyorum bile.
    Kabataslak hesap yapalım her ay 1 oyun alsanz ortalama 100 tl.Bir yılda 12 oyn 1200 tl(ne kadar yazıkki 12 oynla 1 sene idare etmek zorundasnz) 5 yılda 6bin tl.Bir yılda 12 oyun oynayarak 6 bin tl kaybediyorsnz ki fazla alan vardır.6 bin tl oyuna verdniz hayırlı olsn.

unutmadan o ps3 e en az 1000tllikte lcd lazm ki 1000tlik lcd de ne derece kaliteli oynarsnz tartısılır.etti 7bin

Yaptigin hesap tamamen yanlis cunku insanlar ps3 alinca en pahalisindan ve son cikan oynu aldim ve5 gunde bitirdim digerine gectim takasladim boylece sadece kargo odeyerek oyunlari oynuyorum arada da boyle ozel oyunlari arsivime koyuyorum

Sizin yaptiginiz nokiacilarin iphone igrenc 5800 al gibi birsey devam edin.Anvak sahip olursaniz anlarsiniz burda ne desek bos

İşte siz bir oyunu 5 gün oynayp bitirmeden bırakamıyorsnz.Ben bir oyundan sıkılınca diğerini oynayabiliyorum illa elimden biranönce cıksın diye yırtınmıyorum.Oyun bitmeden günlerce tek oyun oynamak çok mu mantıklı? Hadi takas etttiniz baktınız oyun hoşunuza gitmedi vs gene elinzde patladı.Siz uzun süre kendinizi bi oyun oynamya mahkm ediyorsunuz kaldıki takasa para vermesenz bile dediğiniz gibi kargoya veriyorsunz + bu işle uğraşmak var herkezin evinin dibinde kargo şirketi olduğunu sanmıyorum.Sonuc oyun oynamak için çile.Harcadığnz emekler yerine ve kargo paraları yerine 10mb netle güzel bir pcle saatler içinde yeni cıkan oyunları edineblirisinz bilginize.

ps3 te pes tadı başka diyenlerde var 2 joystick alıp pcdede aynı tadı alabilirsiniz denemesi bedava

• bu arada konsol alacaksınız xbox 360 alın geçen bir arkadaş resimleri koymuştu ps 3 ile xbox 360 arasındaki fark diye xbox 360 ın grafikleri daha iyiydi
    not: konsolum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burzum_^^

slm herkese 1 hafta once yeni bir pc toparladim (2400ytl monitor haric) ve oyun dunyasiyla yeniden baristim.
    1 haftadir callofduty6, farcry3, nsfshift, gibi oyunlari full detail oynuyorum ve bu oyunlarin hicbirine 5 kurus vermedim. tamam belki oyun dunyasini baltaladim kanunsuz bir is yaptim kabul ediyorum. ama bi oyunada 150 tl vermek bana delilik gibi geliyor. arkadasim acik arttirmadan 2.el 4 oyun almis 340tl vermis ucuza aldim diye seviniyor onu oracikta bogasim geldi. ama beni asil sasirtan cdleri ps3 e taktiktan ve oyunu actiktan sonra gordugum goruntu oldu ''beeeerrrrbaatttt" grafikler benim pc nin yanina bile yaklasamaz. sacmalamayin gidin pc alin, konsollarida logitech.

[O.o] - O rly?
    /)__)
    -"--"-
  • quote:

ps3 u olan arkadaslar ne yaparsaniz yapin benim baktigim goruntu kalitesine bakamayacaksiniz.1920x1080 896bit de oyun oynuyorum 2560x1600 destekliyorum, ps3 un uzerindeki parcalar belli aslinda oda bi pc gibi ama neyazikki eski parcalardan olusan ve kendisine odediginiz fiyatin kat kat uzerini oyunlara odediginiz bi pc bozmasi. :(

bu arada tuttum seni kanka, yeni renk formatları yaratıyosun 896 bit
  • ps3 cüler kendilerini avutmaya kandırmaya devam etsinler 2700 çok değil bende 2500 lia harcadım sizin oynadığınız ps3 oyunlarını 2 kat daha kaliteli ve 16x af 16x af ile oynuyorum siz 0xaa 0xaf ile devam edin burda çok bilmişlik yapmayın.. ps4 çıksa dahi pc ye yaklaşamaz..

pc de güç ve upgrade mümkün
    ps3 de güç minimum düzeyde ve upgrade şansınız yok
  • 1 oyun 100 tl mi? Saçmalamayın.
  • quote:

ps3 u olan arkadaslar ne yaparsaniz yapin benim baktigim goruntu kalitesine bakamayacaksiniz.1920x1080 896bit de oyun oynuyorum 2560x1600 destekliyorum, ps3 un uzerindeki parcalar belli aslinda oda bi pc gibi ama neyazikki eski parcalardan olusan ve kendisine odediginiz fiyatin kat kat uzerini oyunlara odediginiz bi pc bozmasi. :(

Cod mw2 bi sende acalim bi bende ama ben 32 ekranda acmicam ona gore sonra konusalim sen 2 yil sonra suruncen zaten o sistemle.ayrica yaptigin kendini avutma sen hirs yapmissin ps3 gecicem diye ama gecemessin
  • Sen o 2400 lirayla biz God of War 3 oynarken ağzından akan salyaları silersin. Bak bende sana acıdım şimdi feykoviç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 27 Kasım 2009; 1:29:40 >
  • Açıkcası Takas yoluyla oyun oynuyorsa acımam ben o konsol sahibine. Ama geliri orta ise ve her fırsatta ps3 oyunu alıp saklıyorsa işte o kişiye acırım.

Bu arada 2400 e ne aldın mübarek?
  • tabii ki pc. Tartışılmaz bence. 2sini de denedim. ben de olsam aynısını yapardım ancak ps3 almışlara "acımak" biraz saygısızca olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.