Şimdi Ara

Bugün saat 19:00'da Canlı Yayında Oyuncu Bilgisayarı topluyoruz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
5
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesut Çevik dediyse doğrudur
    Ps4 bir sene sonra hiçbir oyunu kaldırmayacak zaten o zaman herkes anlayacak neyin ne olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnakinHendrix -- 1 Temmuz 2015; 18:08:52 >
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun sistem topladım fakat ekran kartı konusunda çok takıldım sonucunda oyun pc si.
    bazıları 280x ten memnun bazıarlı değil bazıları 300 serisini bekle vealacaksan 300 ak en azından 280x in fiyatı düşer öyle alırsın onu diyorlar bazılarıda diğer bileşenlerden kesip gtx070 al diyor ben ne yapacağım lütfen ama lütfen yardım edin alacağım sistem bu herşeyi tm ama ekran kartı hakkında yardımcı olun yukarıdakilerden hangisine uyayım ben beni 3-4 yıl götürsün ve ultra grafiklerde rahat oynatan bi kart olsun kart için bütçe en fazla 1100 akşamki sistemide izleyip onun içinde yorum yapabilirsiniz ama lütfen yardımcı olun (pc 1 ay sonra toplanacak ama eğer para gelirse direk toplarım belki 300 serisini beklerim )
    Bugün saat 19:00'da Canlı Yayında Oyuncu Bilgisayarı topluyoruz bazılarıda 290x öneriyorr kafam allak bullak oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediyekafatanfare -- 1 Temmuz 2015; 18:10:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

Mesut Çevik dediyse doğrudur
    Ps4 bir sene sonra hiçbir oyunu kaldırmayacak zaten o zaman herkes anlayacak neyin ne olduğunu.

Mesut Çeviğe bakarsak Bf4ü konsollarda göremeyecektik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben topladım, 3-5 foto atarım, ramazan ramazan yorulmayın.
  • Takip
  • Kimin sponsorluğunda topluyorsunuz sistemi söyleyin de bilelim.

• Canlı yayında elektrikler gitmesin de aman :)
  • gtx 980ti sistem toplamak yakışır size
  • tamam abi toplayın da bildirim göndermeyeydiniz iyiydi mini-mobil sürümlerde ne bildirimi olduğu belli değil mecbur pc yi açıp baktım ne oluyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

tamam abi toplayın da bildirim göndermeyeydiniz iyiydi mini-mobil sürümlerde ne bildirimi olduğu belli değil mecbur pc yi açıp baktım ne oluyor diye

Aynen hocam bende yahu tam sürüm'ü telefondan acana kadar canım çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara 16000 TL ye PC toplama videosu vardı. Noldu ona ?
  • İyi olmuş bu durum iftar için bir yere gitmezsek bakarım duruma göre. 2000-2500 tl arası olursa makul olur daha aşağısına zaten artık pc toplanmıyor diyebiliriz.
  • Son 20 dk beklemedeyiz
  • vaaay ;) 2 medeni insan birlikte, kaçırılmamalı ısrarla izlenmeli :)

• Ekran kartı ne olacak ? merak içindeyim içimden bir his gtx 980 yada gtx 980 ti diyor ama bir sürpriz ile karşılaşırsak amd fury yada amd fury x ?? mi görücez ??

Umarım testte GPU kasan türden baba oyunlarda olur..
  • Burdayızz! Umarım bütçesi yüksek olur
  • Güzel etkinlik.
  • Umrumda değil egoistlerin ne topladıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Praetorian*

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Zahmet edip bu bilgisayarı üyelerden birine hediye etseniz nasıl olur? Webtekno gibi DH'nin %1'i olan siteler bile her hafta bir şey hediye ediyor. Ne olur yani arada bir mutlu etseniz üyeleri?

Oralar öyle şeyleri daha çok takipçi çekmek için yapıyor.Ancak buranın takipçi çekmeye ihtiyacı yok.Bilgi vermek amaçlı yapıyorlar böyle şeyleri

Olsun arkadaş, onların 500 katı para kazanıyorlardır. Ne olur yani takipçilerinden kazandıkları paralardan ara sıra hediye verseler.

• kesin yayında geçikme olur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.