Şimdi Ara

Bugün saat 19:00'da Canlı Yayında Oyuncu Bilgisayarı topluyoruz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
5
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://9gag.com/gag/anBN4KE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnRateD -- 3 Temmuz 2015; 6:59:41 >
  • Heycanla bekliyoruz. 980-t de kullanın mesut abi.

• mobiliteye bu hafta noldu reyizler

• Tekrarini anca şimdi izleyebildim.. Çok güzeldi bee keşke hep böyle uzun süreli olsa videolar.. Resmen oturma odama misafir oldular oturdum izledim sanki, çok içten çok samimi Doğal halleriyle izlemek güzeldi.. Saat 5'de izlemeye başladim durdur başlatlarla, iftardan sonrasina sarkmasiyla anca şimdi bitti.. Bundan sonra hep böyle videolar gelsin isterim..

Ancak şunu soracağim, Videoda Hiç ses kartinin modelini söylemediniz yada ben kaçirdim.. Asus marka ama hangi modeli ondan Hiç bahsedilmedi.. Bileşenlerin Kasaya toplanmiş Tam halinide daha sonralar Ekleyecekmisiniz..
  • Elinize saglik co guzel video oldu....

• kaçırdım izleyemedim zaten 3 saat zaman ayıramazdım büyük ihtimalle o saatte :( böyle yayınlarn yapılması çok iyi tebrik ederim

• kaçırdım izleyemedim zaten 3 saat zaman ayıramazdım büyük ihtimalle o saatte :( böyle yayınlarn yapılması çok iyi tebrik ederim

• merhabalar,

tavsiyenizi rica edeceğim bir sorun var elimde zotac gtx 680 4 gb var terfi gereklimi sizce ? eğer gerekli ise hangi ekran kartı fiyat/performans anlamında tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkürler kendinize iyi bakın iyi yayınlar dilerim.

• Merhaba Mesut. Konunuzun dışında ama sizi hazır yakalamışken bir sorum olacak. Tomb raider da ayarlarda 3d yi nasıl aktif edebiliyoruz?

NOT Tv 3d li ve nvidia dan da 3d ayar açık.
    Canlı yayınızda başarılar.

• Bugun derken hangi gün? 1 Temmuz'un Bugünü mü 4 temmuzun bugünümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 4 Temmuz 2015; 21:42:53 >
  • CriticalWave kullanıcısına yanıt
    1 Temmuzun bugünüydü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muccos

1 Temmuzun bugünüydü.

1 temmuz da diye yazaydılar oraya dokunduruyorum aslında. günlerce kalacak şeyde bugün diye yazılmaz. Grafikerim böyle saçma hata olmamalı
  • Abi bir dahaki yayın ne zaman ?
  • termal macuna hıc onem vermemısınız cok guldum kulllandıgınız termal macun 5 tltlık bır macun ben kendım bılgısayar servıs ısı yapıyorum notebook bga chıp onarım yapıyorum ben onları olu pclere bıle kullanmıyorum keske coolmasterın yada yıne pıyasada daha kalıtelı bır macun kullansadınız ben kendım 70 tlık bır macun kullandıgımı dusunerek cok merak edıyordum kullandıgınız mavunu benden daha ıyıdır markasını onerılerını duyım benden ondan satın alayım dıye ama cok guldum harbıden macundan sonra yayını kapadım zaten ıyı calısmalar

• canlı yayında oyun laptopu toplansa da teknolojide kendinizi aştığınızı gösterseniz diyorum:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 18 Temmuz 2015; 15:36:24 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.