Şimdi Ara

Bugün saat 19:00'da Canlı Yayında Oyuncu Bilgisayarı topluyoruz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
5
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçırmışım ağlıycam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2 kasa değiştirmiş, yapamayınca uzay montaja kaçmış bir şeyler gözüksün diye, farklı kategorilere attığı komponentleri kullanmak zorunda kalmış (yayın, oyun pc'si vs...) saat 10 civarı bitmiş

Ekran kartını ana kartın üzerine takıp yayını kapatmışlar

Kimin ne olduğu belli oldu.

Nasılda biliyoruz ama, insan sarrafı olmak, erdemli olmak böyle bir şey. Tahmin ettiğim bir mevzu idi gerçekleşmiş

Bu arada Teog konularından çıkıp buraya girmen, insanlara böyle şeyler yazman haddine değil. Daha çok süt, daha çok üzüm kurusu. Nick, mesaj, üyelik tarihi, doğum tarihi; block ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 1 Temmuz 2015; 22:35:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

quote:

Mesut varsa kalsın, ben almayayım ...

Güle güle biz buradayız.

Toplayamaz o kasayı, yorumlarda millet bir şeyler demiş ne oldu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum... Ön görmek zor değil.

Topladığı da çalışmaz. Bu geceden önce bitiremez o işi. İftarı falan geçtim.

nasılda g*t oldu ama

2 kasa değiştirmiş, yapamayınca uzay montaja kaçmış bir şeyler gözüksün diye, farklı kategorilere attığı komponentleri kullanmak zorunda kalmış (yayın, oyun pc'si vs...) saat 10 civarı bitmiş

Nasılda biliyoruz ama, insan sarrafı olmak, erdemli olmak böyle bir şey. Tahmin ettiğim bir mevzu idi gerçekleşmiş

adın recep baltaş mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu arada Teog konularından çıkıp buraya girmen, insanlara böyle şeyler yazman haddine değil. Daha çok süt, daha çok üzüm kurusu. Nick, mesaj, üyelik tarihi, doğum tarihi; block ...

skype ver hele

• pc boşa para harcamak için özel yapılmış... çöp oğlu çöp olmuş... yazık o paraya...
  • Kayıttan izleyemiyomuyuz bu videoyu ? canlı yayını kaçırdımda ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitaek

Kayıttan izleyemiyomuyuz bu videoyu ? canlı yayını kaçırdımda ben.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Twitch de akan sorulara sabırla 280 alın tavsiyesi veriyorlar biraz etkisi olur

Tam duymak istediğim gibi.

• niye bildirmle haber vermek zorundasınız? bana ne ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitaek

Kayıttan izleyemiyomuyuz bu videoyu ? canlı yayını kaçırdımda ben.

Aynen yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube linkine tıklayın tekrari var yalniz baya bir fail olunmus sanirim kasa topliycaz deyip 2 kasayada monte edemediler urunleri.
  • Zamanında buraya droidhaber denecek kadar telefon haberinden, incelemesinden, haberinden gına getirmişlerdi. Üyeler bakın burası "Donanımhaber" diye geçiyor dahili bileşen veya harici bileşen incelemesi nerede ? diye haklı olarak uzun süreler bunu dile getirdiklerinde hiçbirşey değişmedi aynı şeyler olmaya devam etti baya bir süre parça incelemesi gelmedi, cevapta gelmedi. Sonra ayıp olmasın diye heryerden okuyabileceğimiz özelliklerle öylesine ve alelade yapılmış olduğu belli olan bir video ile susturma çabası içine girildi ama olmadı tabi o eski talep, alaka bu konuya da atılan mesaj sayısından da anlayabileceğiniz üzere yok ve büyük ihtimalle kolay kolay olmayacak.

Artık iyi veya kötü tartışılır birsürü inceleme yapan yerler var, insanlar güncel şeyler bekliyor, söylediklerini bizzat kale alıp işleme koyulmasını istiyor umursanmamasını değil, e kimse padişahın oğlu da değil biryere kadar olur sonrası böyle işte kaçırdığın treni herkese zoraki bildirimlerle yakalamaya çalışırsın, gene olmaz.

Ha yayında da failler olmuş sanırım, ilgi ve alakanın dozunu veya hazırlanmışlığı görebiliyoruz.

Ayrıca böyle zoraki bildirim gelen şeylere ben şahsen inadına bakmıyorum haberiniz olsun aynı Apple konusunda olduğu gibi hafife alınmayacak bir kısmında bundan rahatsız olduğunu biliyorum neyse artık yeni bir apple veya android telefonu incelenir iş biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Temmuz 2015; 0:55:49 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş.
    Beynin hoşuma gitti.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Gözümden su aktı hocam. Ya kalın punto kullanmasaydın, ya da daha fazla pragrafa bölseydin. Mahvoldum yahu.

• klavye mouse tercihi neydi arkadaşlar yetişemedimde ben :)
  • 10.000 TL'lik cihaz Gta'da 32fps gördü, sebebi nedir bunun ??
  • Çok lazımdı
  • Kacirdik ya nasil izlicez yotubeye atildimi

• ciikolove C kullanıcısına yanıt
    Siteye yüklerler hocam herhalde.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.