Şimdi Ara

Bugün saat 19:00'da Canlı Yayında Oyuncu Bilgisayarı topluyoruz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
5
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canlı takip edemesem de sonradan izleme olanağı buldum güzel yayın olmuş bu tür yayınların devamını bekleriz
  • bende kayıtdan izledim gerçekten güzel yayın olmuş sıkılmadan bende izledim teşekkürler dh ekibi

• İzliycem...
  • hayret ALTIN KAPLAMA RTE YALDIZLI DONANIM incelememişsiniz.Neden acaba ? Yoksa bugün 19 mayıs filan değildi ondan mı ? Belki 30 Ağustos ZAFER BAYRAMIN DA böyle bir inceleme yaparsınız.

Not : En azından donanimhaber sitesine yakışan programlara geri dönmüşsünüz , ona seviniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 2 Temmuz 2015; 13:08:52 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    BEN 3.000 E ALDIM SADECE KASA. şimdi dolarda yükseldi tabi dahada arttı fiyatlar ben aldıgımda dolar 2.2 civarıydı.
  • Yayını kaçırdık yav,
    Tekrar ne zaman gelecek ?
  • Videodaki tüm kullanılan parçaları yazacak olan var mı ?
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Boşuna ortalığı karıştırmaya çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes - Benz

Boşuna ortalığı karıştırmaya çalışma

tamam
  • Her oyuncunun ulaşabileceği vs piyasada alınabilir vs araya yine firma reklamı ürünler girmiş yine.

• Bir de oyun oynamayan normal kullanıcılar için bir bilgisayar toplarsak güzel olur.
  • parçaları kople yazıcak vatandaş yok mu?

bide yayını yapanlar yazıcaz dedi !
  • Üç saati baştan sona izledim canlı yayın havası çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldi teşekkürlerKasa çok iyi yalnız
  • Yahu nasıl bir şanssızlıklar silsilesidir bu, videoyu izlerken ben telef oldum burda, bi kurban falan kesin kan akıtın.
  • ne çektin be mesut çevik sesi ayarladın sen kasaya anakartı motajla sabit diskleri falan yerleştir poversuply nin azizliğine uğra daha sonra uzay montaj yaptın anteni takamdın ne çektin beeeeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

10.000 TLlik cihaz Gtada 32fps gördü, sebebi nedir bunun ??

Windows 10 kurdukları için driver ve windowsta kararsızlık var o yüzden çok düşüp yükseliyordu

• Çok uzun yayın oldu yani her şeyi tadında yapmak gerekir, bir dahak o kadar uzun olmaz sanırım. :)

Az olmasında çok da olmasın ortasını tutturun işte, 3 saat yayın olmuş helal valla.

• Evet biraz uzun oldu ama uzun olması hem ses kaynaklı teknik problemlerden hemde kurulacak sistem parçalarının sıkıntılı olmasındandı. Tabi burda suç biraz dh de, bu parçaların uyup uymayacağı baştan hesaplanmalıydı. Ki zaten mesut çevik suçun kendisinde olduğunu söyledi, bu video ilk kez sistem toplayacak arkadaşlara pek klavuz olamayacak çünkü kurulum tarafı çok detaylı anlatılamadı. Biraz kör topal şekilde gitti süreç en sonda da zaten uzay montaja kadar düştük

Ama sonuç olarak ilk kez dh böyle birşey denedi, aksaklıklar olması doğal zamanla daha iyi işler yapılabilir. Sadece sistem toplama içinde değil ürün incelemeleri içinde yapılabilir mesela her hafta 3 ürün belirlenir 2 pc donanımı 1 telefon bunlar detaylı incelenir, haftalık program gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 2 Temmuz 2015; 23:18:44 >

• Toplayamazsınız

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.