Şimdi Ara

Bugün siz Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı olsaydınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Volkan,Bekir,Serdar(Kiralık),Kadlec,Meireles,Baroni,Selçuk,Caner,Topuz,Webo ve Emenike'yi yollarım yabancı sınırlaması denen saçmalığı kaldırtıp ardından tüm teknik ekibi yollayıp işini iyi bilen ekibi getirip dünyaca ünlü bir T.D getiririm ve Avrupa'da kupayı hedef olarak belirlerim.

Holmen ve Emre'yi de yollarım.Recep ve Salih'i kiralarım.
  • Adım Adım Sıralamak Gerekirse ;

- Öncelikle Semih,Selçuk,Emre,Bekir,Baroni,Kuyt,Volkan,Serdar,Caner,Webo,Emenike,Yobo,Kadlec isimleriyle Görüşerek Yolları ayırırdım..
    - Kalan Oyuncular ile Sözleşme Tazelemek şartıyla yoluma devam ederdim,

Yeni Sözleşme içerikleri şu şekilde olacak ;
    + Yıllık Garanti Ücret : Max 1.5 milyon £
    + Maç Başına Ücret : 30-80.000 £
    + Gol Ücreti : 5.000 Forvetler , 7.000 Ortasahalar, 10.000 Defans Oyuncuları için.
    - 5 Maç Kadroya Girememe Cezası : - 50.000 £ + 5 Maçtan sonraki her maç için - 20.000 £
    - Kart Cezası : Sarı Kart 3.000 £ , 2 Sarıdan Kırmızı 15.000£ , Direkt Kırmızı 20.000 £

Toplam Olarak Bir Sow Mesela , ( 1.500.000 £ Yıllık Garanti Ücret )+ ( 40 Maç x 50.000 £ : 2.000.000 £ ) + ( 20 Gol x 5.000 : 100.000 £ ) - ( 3 Sarı Kart x 3.000 : 9.000 £ ) : 40 Maçlık Performansına Karşılık Sow Yılda 3.591.000 £ Kazanacak , ancak formsuz ve maça cıkamayan x futbolcular sadece 1.000.000 £ Kazanabilecek..
    Bu Sözleşme ile ne kadar emek verirlerse o kadar karşılık alacaklar ...

- Teknik ekip tamamen değişecek ve alt yapıya 2 kat önem verilecek, alt yapı için ismi Fenerbahçe ile efsaneleşmiş yerli futbolculardan ücret karşılığında destek istenilecek.

- Yabancı bir Scout ekibi kurularak her transfer döneminden 2 hafta önce rapor sunmak kaydıyla Avrupa'nın çeşitli ülkerine gönderilecekler + Fenerbahçe ile özdeşleşmiş yabancı futbolculardan ( PVH , Alex ) bulundukları ülkelerden genç yetenek tavsiyesi istenilecek.

- Alman ağırlıklı bir kondisyon ekibi kurulacak.

- Yeni Forma ve Stadyum sponsoru ile takıma farklı bir hava katılacak.

- Fenerium Ürünlerinde %30-40 kalıcı indirim yapılarak daha çok ürün satışı amaçlanacak.

- Göreve gelindikten sonraki 3 hafta içinde ilk olarak Federasyon temsilcileri sonrasında sırasıyla , Ligdeki tüm kulüp yöneticileri , Milli takım oyuncuları , A takımımız , Genç Takımlarımızdaki sporcular ve en son Teknik ekip ile Özel bir davette buluşularak doğrudan temas kurulup sıcak ilişkiler sağlanacak..

- Taraftar grupları bir davette toplanıp hepsinin tek çatı altında FENERBAHÇE TARAFTARI adı altında kılıfsız şekilde varolmaları için gerekli adımlar atılacak.

- Almanya 1 veya 2 , Hollanda ve Portekiz Liglerinden toplamda en az 2 takım ile anlaşma imzalanarak genç oyuncularımızın en 20 maçta oynatılmak kaydıyla yıllık kiralara gönderilecek ve tecrübe kazanmaları amaçlanacak..

- 1 sezon sonunda takıma Yabancı bir teknik direktör ve yardımcılığına Yılmaz Vural getirilecek.. ( Yılmaz Vural burada yerli oyuncuları etkilemek ve aradaki iletişimi daha üst seviyede kurmada kullanılacak )

- Ülke genelinde gençler arasında ( Liseler veya belediyeler ) turnuvalar düzenlenerek genç yetenekler izlenilecek.

- - - -

Ekonomik projelerimi burada yazmıyorum diğer adaylar fikirlerimi çalabilir

• EmAySiks kullanıcısına yanıt
    valla şuan oscarımı ben sana verdim başkan olsana sen
  • Fener zaten zengin bir kulüp bana kalırsa ekonomik yapılanmaya ihtiyacı yok sadece abartılmasın herkese hak ettiği verilsin yeter..
    Öncelikle gelen başkan her branşta gerek yabancı gerek yerli en iyi eğitmenleri almalı, altyapılar profesyonelleşmeli..
    Futbol takımını silerim ben mesela Volkan'ı falan da gönderirim Mert alır kaleyi, önce ruhun yenilenmesi lazım, sen eğer takım kaptanıysan orada herkesin forması terlemeli Volkan iyi bir Fenerli olabilir ama iyi bir kaptan değil bence bu benim görüşüm.. Mesela Terim Selçuk İnan için saha dışında da sorumluluk alması lazım diyor ben görevdeyken Ümit Karan sarhoş geldi antrenmana diyor ben hiçbir şey yapmadım fakat öğrendim ki Hakan ile Bülent yakasından tutup duvara asmışlar diyor, diyor.. Asıl başarı ruh ile sorumluluk ile gelir bence, bu da Fener'de yok..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.