Şimdi Ara

Bugün tam 1 yıl oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RKeles93

8 aydır L620 kullanıyorum.Stabilite 8.1 ile biraz düştü fakat 512MB ramli bir telefonla yinede akıcı çalışıyor.Uygulama konusunda ise şuana kadar sıkıntı yaşamadım.Line , Whatsapp yeterli geliyor.
    MSN Haber ile çevrim dışı haber okuyabiliyorum.Diğer haber uygulamaların hepsinde %40 reklam barları var.MSN haberde gram reklam yok.

Müzik uygulaması düzeltilirse çok sevineceğim.İE sürekli atma sorunları olduğu söyleniyor sadece 1 kere yaşadım.Telefonuma 8 aydır yazılım güncelleme dışında kapattığımı hatırlamıyorum.8 ay içinde işletim sistemide , mağaza da gelişti.Bunu L735,L830 incelemelerinde görebilirsiniz.İlk WP8 video incelemelerinde kuracak uygulama bulanıyorlardı.Şimdi durum çok değişti.

Hazır MSN uygulamaları demişken sizde MSN hava doğru sonuç gösteriyor mu ?

Çoğu kullanıcının şikayeti hava yağmurluyken uygulamanın bulutlu göstermesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara şuan bulutlu , hafif yağmurlu sonuçlar doğru gösteriyor.Bu biraz da meteoroloji ve bilgi alınan veri sağlayıcılara bağlı.(FORECA,WDT,AccuWeather)
    Dün kar uyarısı yapılmışken Ankara günlük güneşlikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 1 Ocak 2015; 10:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Ankara şuan bulutlu , hafif yağmurlu sonuçlar doğru gösteriyor.Bu biraz da meteoroloji ve bilgi alınan veri sağlayıcılara bağlı.(FORECA,WDT,AccuWeather)
    Dün kar uyarısı yapılmışken Ankara günlük güneşlikti.

İsmi Bing iken böyle değildi. Hayret etmiştim tahminler tam tamına uyuyordu.

Uğursuz MSN.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de tam 365 gün önce bugün telefonun açma tuşuna ilk kez bastım

söylediklerinin hepsi benim için de geçerli eline sağlık çok güzel yazmışsın
  • 13 ocakta lumia 920 ile iki yılı geride bırakıyorum... Bu zamana kadar beni pek pişman ettiği söylenemez. bakalım en az bir yıl daha beraberiz sonrası Allah kerim :D
  • Geçtiğimiz ay 920 2. yaşını doldurdu. Windows Mobile gelene kadar herhalde 2.5 yaşını görür

Ulan 8 döneminde görsel yükleyemezdik internete İnternete görsel yükleyebildiğimiz tek uygulamaydı şimdi kullanan yoktur garibimi

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=79050962

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 1 Ocak 2015; 23:37:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• millete bak burada nostalji yapıyor. servis aldı vermedi cihazımızı. hakem heyetide maşallah 2 aydrı bekliyoruz. Microsoft 535 i bile türkiye ye getirmedi. kaldık eilimizde saçma bi android ile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.