Şimdi Ara

Bugün tam 1 yıl oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün Lumia 925'imi alalı tam bir yıl oldu.

Windows phone ile acısıyla tatlısıyla 1 yılı geride bırakırken L925 beni yeteri kadar tatmin etti. Neden mi ? Çünkü bugüne kadar bir kere bile takılmadı evet dile kolay 365 gün boyunca ne bir takılma ne bir reset. Bunu neden söylüyorum s3,s4,note3,iphone5,5s kullanan çok yakın arkadaşlarımla olan ilişkilerimden dolayı. Hadi android'in takılma res atma olaylarına aşinayız ama iphone'da bile oldu gözlerimle kaç defa gördüm. Evet Android ve Ios kullanıcıya eşsiz imkanlar dolu dolu bir mağaza sunuyor. Evet kamera görüntüleri çoğu Wp telefonlarından iyi çünkü ekran kaliteleri yüksek. Lakin gel gelelim bir telefonda sağlamlık stabilite ve eşsiz bir hız arayan bizlere. Kesinlikle nokia övecek bir insan değilim ama Sezarın hakkı Sezara. Telefonu asfalta betona düşürmeme rağmen silikon kıfınında yardımıyla ne bir çatlak ne bir çizik ! Lakin iphone dışında bütün markaların telefonları bu konuda çok hassas.

Heralde wp kullanıcılarının canını sıkan bir konu varsa o da mağaza uygulamalarıdır. Orjinal uygulamalar yerine muadil hatta çakma uygulamalarla yetinmek zorunda kaldık. Lakin orjinallerini aratmayan performans sergiledi çoğu. Benim en çok canımı sıkan konu Snapchat oldu bu süreçte. Diğer uygulama hatalarını bir şekilde hallettik.Play store'da efsane bir uygulama arşivi var , Ios en orjinal uygulamaları ile kullanıcılarını mennun ediyor. Ama Wp'yi bir kalemde silemezsiniz canlar.

Gelelim uzun lafın kısasına , bir arkadaşım çıkıpta telefonundan mennun musun ben de alayım mı derse direk al demem . Çünkü onun ihtiyaçları benden farklı olabilir. Ama yukarıda saydığım özellikleri arayan kim varsa gözü kapalı bu telefonları alabilir. 3-4 ay düşünüp aldığım telefonum gerçekten beni hiç mutsuz etmedi. Umarım sizin tercihlerinizde sizi hiç mutsuz etmez. Sağlıcakla kalın. Nice mutlu senelere

• Ben de orjinallik taraftarı bir kullanıcıyım ve bazen ana ekrana bakıp diyorum ki ne kadar orijinal bir ekran. Android iPhone bilmiyorum klasik geliyor.

Lumia 520 var, RAM yetersiz geliyor hissedebiliyorum ama temel düzeylerde iş yapar bir telefon. 1520 aldığımı düşünemiyorum, gerçekten memnun olmalılar.
  • Ben L925 i sattım neden;

425TL ye piranha zen aldım neden mi?

Sistemden dolayı ısınıyor,şarjı sıkıntılı,işletim sistemi windowsmobile 10 a kadar sadece stabil ve tek avantajı bu.

Renkli karolar var ve siyah kısımları çok göze batıyor,kamerası çok güzel.

Neden 425TL lik bi android cihaz aldım ?

w10 a göre ya note serisi ya nexus yada başka bi android cihaz alacağım.

w10 çok güzel gelirse sırf stabilite ve sağlamlığı için vede L930 gibi tasarım harikası telefonlardan seçeceğim.

Windowsphonu silmedik ama w10 a göre bi bakalım dedik ve bu arada oturmuş sistemleri tercih ettik Saygılar.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Evet 520 için Ram biraz sıkıntı olabilir ama dediğin 1520 falan bunlar çok hızlı telefonlar , mesela biz de 1 gb ram var dediğim gibi hiç takılmadı her şeyi hızlı bir şekilde açabiliyor arkadaşımın s4'ünde 1.5 gb ram var programlar kamera hep yavaş açılıyor geç tepkimeye giriyor. Umarım daha iyi deneyimleriniz olur ilerde
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    Ben de telefonumu alırken 3-4 ay gibi bir süre düşündüm ve araştırdım. Oturmuş bir sistem daha iyi olur dedi herkes ama yine de bu riski göze aldım, evet hocam şarj olayı sıkıntı olabilir bazı insanlar için ben de aktif bir kullanıcıyım gün boyu twitter, instagram ve whatsapp kapanmaz ama bana bu güne kadar 1 gün hep dayandı , bazen yanımda sarj aleti taşıdım evet ama sıkıntı olmadı. Eskiden hep derdim paranız varsa iphone alın diye ama gerek olduğunu düşünmüyorum kadar para harcamaya seçiminiz mantıklı, umarım w10 hepimizi mutlu eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: sTa1NLess

Ben de telefonumu alırken 3-4 ay gibi bir süre düşündüm ve araştırdım. Oturmuş bir sistem daha iyi olur dedi herkes ama yine de bu riski göze aldım, evet hocam şarj olayı sıkıntı olabilir bazı insanlar için ben de aktif bir kullanıcıyım gün boyu twitter, instagram ve whatsapp kapanmaz ama bana bu güne kadar 1 gün hep dayandı , bazen yanımda sarj aleti taşıdım evet ama sıkıntı olmadı. Eskiden hep derdim paranız varsa iphone alın diye ama gerek olduğunu düşünmüyorum kadar para harcamaya seçiminiz mantıklı, umarım w10 hepimizi mutlu eder

Umarım w10 güzel olurda amiral gemi bi wm10 telefon alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Ben L925 i sattım neden;

Sistemden dolayı ısınıyor,şarjı sıkıntılı,işletim sistemi windowsmobile 10 a kadar sadece stabil ve tek avantajı bu.

w10 çok güzel gelirse sırf stabilite ve sağlamlığı için vede L930 gibi tasarım harikası telefonlardan seçeceğim.

Windowsphonu silmedik ama w10 a göre bi bakalım dedik ve bu arada oturmuş sistemleri tercih ettik Saygılar.

Aman hocam tövbe de. Fanboylar linç eder seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakında bende böyle bir yazı yazacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede 8 ay oldu neredeyse şuana kadar pek sıkıntı yaşamadım ve memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 31 Aralık 2014; 15:06:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet bugün Lumia 925'imi alalı tam bir yıl oldu.

Windows phone ile acısıyla tatlısıyla 1 yılı geride bırakırken L925 beni yeteri kadar tatmin etti. Neden mi ? Çünkü bugüne kadar bir kere bile takılmadı evet dile kolay 365 gün boyunca ne bir takılma ne bir reset. Bunu neden söylüyorum s3,s4,note3,iphone5,5s kullanan çok yakın arkadaşlarımla olan ilişkilerimden dolayı. Hadi android'in takılma res atma olaylarına aşinayız ama iphone'da bile oldu gözlerimle kaç defa gördüm. Evet Android ve Ios kullanıcıya eşsiz imkanlar dolu dolu bir mağaza sunuyor. Evet kamera görüntüleri çoğu Wp telefonlarından iyi çünkü ekran kaliteleri yüksek. Lakin gel gelelim bir telefonda sağlamlık stabilite ve eşsiz bir hız arayan bizlere. Kesinlikle nokia övecek bir insan değilim ama Sezarın hakkı Sezara. Telefonu asfalta betona düşürmeme rağmen silikon kıfınında yardımıyla ne bir çatlak ne bir çizik ! Lakin iphone dışında bütün markaların telefonları bu konuda çok hassas.

Heralde wp kullanıcılarının canını sıkan bir konu varsa o da mağaza uygulamalarıdır. Orjinal uygulamalar yerine muadil hatta çakma uygulamalarla yetinmek zorunda kaldık. Lakin orjinallerini aratmayan performans sergiledi çoğu. Benim en çok canımı sıkan konu Snapchat oldu bu süreçte. Diğer uygulama hatalarını bir şekilde hallettik.Play store'da efsane bir uygulama arşivi var , Ios en orjinal uygulamaları ile kullanıcılarını mennun ediyor. Ama Wp'yi bir kalemde silemezsiniz canlar.

Gelelim uzun lafın kısasına , bir arkadaşım çıkıpta telefonundan mennun musun ben de alayım mı derse direk al demem . Çünkü onun ihtiyaçları benden farklı olabilir. Ama yukarıda saydığım özellikleri arayan kim varsa gözü kapalı bu telefonları alabilir. 3-4 ay düşünüp aldığım telefonum gerçekten beni hiç mutsuz etmedi. Umarım sizin tercihlerinizde sizi hiç mutsuz etmez. Sağlıcakla kalın. Nice mutlu senelere

Bilinçli bir tüketicisiniz, eskilerinizi artılarınız bilip ona göre bir cihaz almışsınız ve memnunsunuz darısı tüm arkadaşların başına araştırmak yetmiyor gidip bir teknoloji markette kurcalamakta şart ki sonra konu kirliliği olmasın

• Damn right...!Ben tam 2 seneyi geçkin lumia 820 kullanmıştım:) Ben de acayip memnundum. Taaki en sonundan ekranı kırılana kadar:) Millet hiç görmediği ürünler hakkında kuru sıkı atmayı çok seviyor. Lumia lar çok sağlam cihazlar. Windows Phone çok stabil ve yeterli bir sistem. Kullanmayı bilene. Buna rot yapılmıyor deyip asla windows almam diyenler bile var. Alsanız bile zaten size göre değil. Umarım Microsoft bu windos phone platorfmunun üstüne gider. Çok seviyorum çünkü. Eski windows larda olduğu gibi cami avlusuna bırakmaz umarım. Şu anda moto g kullanıyorum. Bu cihazdan da memnunum ama az biraz para biriktirip bu defa 1520 almayı planlıyorum. Ama geçim sıkıntısı belimizi büküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takıntılı bir adam

quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Ben L925 i sattım neden;

Aman hocam tövbe de. Fanboylar linç eder seni.

Hehe

• quote:

Evet kamera görüntüleri çoğu Wp telefonlarından iyi çünkü ekran kaliteleri yüksek.

Yazınız güzel olmuş, bende seviyorum telefonumu ancak şu kısma inanmak benim için imkansız gibi. Hiçbir Android veya iOS telefonunun Lumia'lardan iyi kamerası olduğunu düşünmüyorum. Aynı dönemde satışa çıkan modeller arasında en azından.
  • sTa1NLess kullanıcısına yanıt
    Objektif bir yazı 👍

Sezarın hakkı sezara. En sevdiğim söz :D

• Tek işi whatsapp ve oyun oynamak olan bir ergeni tatmin etmez. Fakat fotoğrafçılığı seven özgünlüğü arayan bir kişi için wp diyorum.

• MrHS kullanıcısına yanıt
    Piranha büyük risk değil mi hocam memnun musunuz cihazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Piranha büyük risk değil mi hocam memnun musunuz cihazdan

Bütçe olarak ona yetti param hocam,windowsphone dan sonra Android sistem değişik ve güzel geldi ama L925 gibi bi cihaz kalitesi beklemedim. Arkada piranha yazmasa çok şık bi telefon kamerası işimi görüyor yani ciddi ciddi fena değil. 425tl lik fiyat performans ürünü, discoveryden kasa olarak sağlam 3g hep full sesi güzel normal gün ışığında ve güneş ışığı altında ekran yeterli ve bildirim ışığı var eğerki bozulmazsa 2 yıl kullanıp Nexus yada note serisi sd10 lu bi telefon alacağım. Telefon güzel kronik şarj sorunu bende çıkması yüzde yüzden yüzde 10 A kadar normal düştü sevdim bu mereti

• 8 aydır L620 kullanıyorum.Stabilite 8.1 ile biraz düştü fakat 512MB ramli bir telefonla yinede akıcı çalışıyor.Uygulama konusunda ise şuana kadar sıkıntı yaşamadım.Line , Whatsapp yeterli geliyor.
    MSN Haber ile çevrim dışı haber okuyabiliyorum.Diğer haber uygulamaların hepsinde %40 reklam barları var.MSN haberde gram reklam yok.

Müzik uygulaması düzeltilirse çok sevineceğim.İE sürekli atma sorunları olduğu söyleniyor sadece 1 kere yaşadım.Telefonuma 8 aydır yazılım güncelleme dışında kapattığımı hatırlamıyorum.8 ay içinde işletim sistemide , mağaza da gelişti.Bunu L735,L830 incelemelerinde görebilirsiniz.İlk WP8 video incelemelerinde kuracak uygulama bulanıyorlardı.Şimdi durum çok değişti.
  • Keşke herkes senin gibi olsa forumda
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Burada tam kastettiğim ekranların çözünürlüğüydü hocam, evet kamera açısından çok farklı hatta iyi değiller ama bizim telefonların çözünürlükleri o kadar iyi değil, bunu ekranın sağlamlığına bağlayan bir nokia çalışanıyla konuşmuştum ne kadar doğru onu bilemem :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.