Şimdi Ara

Bugün Telefon Alıyorum, Turkcell T50 & Moto G

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Şık Tasarım (T50 Önde)
    - Çok çekmesem de çektiğimde adam gibi çıkmasını istediğim fotoğraflar (T50 önde)
    - Uzun şarj süresi ( hangisi önde bilemiyorum)

Ek görüşlerim ;

- Oyun filan fazla oynamam, sanırım oyun ve uygulama performansında moto g bir adım önde ama mesela moto g nin oldukça stabil çalışıp da t50 nin çok zorlanacağı cinsten oyunlar ve uygulamalar olduğunu sanmıyorum. bilen arkadaşlar daha iyi yorumlayabilir.

- Şu android güncellemelerinin benim gibi telefonu çok aşırı derecede kurcalamayacak olanlar için ne kadar büyük farklar getireceğini de anlayamadım tam olarak. Varsın android l moto g'ye gelsin de t50'ye gelmesin ne kadar büyük bir fark yaratır ki?

Son olarak bilenlere bir soru;

- şu root-rom filan denilen olaylarla beraber garanti kapsamı dışında kalsa bile cihaza kendimiz bu android sürümlerini yükleyebiliyor muyuz olay o mudur?

3 gün önce MotoG almak üzere olan birisi olarak kafam T50'de şu anda anlayacağınız üzere, yardımlarınızı bekliyorum cidden bugün alacağım telefonu.

• T50 her haliyle önde Moto Gye bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t50'yi alırsan bir daha android yazılım desteği alamayabilirsin. Ama motorola g'nin daha 13-14 ay yazılım desteği sunacağı bilgisi var birde aynı ram miktarlarına sahip olmalarına rağmen t50'nin içinde bulunan birçok turkcell'in programı yüzünden telefon ram miktarında azalma ve berbat bir multitasking performansı var ama telefon gerçekten çok şık o konuda haklısın ama benim kişisel fikrim moto g yönünde ama sen bilirsin

• benım tercıhım moto G olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapplex

t50'yi alırsan bir daha android yazılım desteği alamayabilirsin. Ama motorola g'nin daha 13-14 ay yazılım desteği sunacağı bilgisi var birde aynı ram miktarlarına sahip olmalarına rağmen t50'nin içinde bulunan birçok turkcell'in programı yüzünden telefon ram miktarında azalma ve berbat bir multitasking performansı var ama telefon gerçekten çok şık o konuda haklısın ama benim kişisel fikrim moto g yönünde ama sen bilirsin

turkcell uygulamalarının 2-3 tanesi dışında hepsinin kaldırılabildiğini söylüyor kullanıcılar. yazılım desteğinin bana olacak yararı nedir ilk mesajda sorduğum gibi? ve t50ye root atarsak rom yüklersek manuel olarak güncelleyemiyor muyuz?
  • ilkistan İ kullanıcısına yanıt
    türkcell uygulamaları derken telefona yüklenen launcher gibi veya android klavye yerine shift klavye gibi kalıcı uygulamalar bunlar kaldıramaz mısın kaldırırsın ama bunun için root, rom gibi gelişmiş işlem uyguluyan kullanıcar içindir ikinci olarak güncelleme stanbilize için çok önemlidir dışarden kendin kurduğun custom romlar kendi isteginle güncelleyebilirisin ama orjinal rom kadar performans ve stabilizasyon sunmaz onun için pek tavsiye edilmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.