fateeh bu kampanyayı ilk 2 gün kendisine haber verdim. 2 gün baya güzel konuşmuş, çok işine yaramışta. ondan yazmış galiba.
(öz amcaoğlum olur kendisi. aramıza yeni katıldı.)
dün sms grubuna pm atmış. numarasını yazmış. baktım numara tanıdık. senin ne işin var burda amcaoğlu dedim. senmisin bilal abi dedi.
dağ dağa kavuşmaz inasan insana kavuşurmuş. sakla samanı gelir zamanı.
quote:
Orjinalden alıntı: FaTeeH
quote:
Orjinalden alıntı: kurtadam_4107
EVET TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN SÜPER OLDU
süper olan ne?
Bugünkü KOD: EV
DÜNDE MOBİLDİ AMA BİŞEY OLMADI
quote:
Orjinalden alıntı: talipb
evet ama erken saate yaptım bunu lımıt dolmus:(
quote:
Orjinalden alıntı: bend_sahra
quote:
Orjinalden alıntı: talipb
evet ama erken saate yaptım bunu lımıt dolmus:(
limit dolmamış. daha kampanya başlamamış ondan öyle bir mesaj alıyorsunuz.
hımm anladım bunun saatı falan yok mu
ne evi ya daire bugunku kod
quote:
Orjinalden alıntı: westblood
ne evi ya daire bugunku kod
EV
kod
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
İlk günden beri, turkcell müşteri hizmetlerinin, kampanya ne zaman başlayacak?, ne göndericez?, neden bitti?, ne zaman bitti?, ne çabuk bitti?, 200,000 kişi değil yalan söylüyorsunuz!, şeklindeki söylemlerle karşılaşması, konunun araştırılması ve araştırma sonucu cebit'e özel bir kampanyadan, Türkiye'nin dört bir yanındaki kişilerin yararlandığının tespit edilmesi sonucu Turkcell kampanyayı durdurmuş, yada kullanımını sadece cebit fuarının yapıldığı bölge içinde sınırlandırmış olabilir.
Not: Bunlar sadece tahmindir. Cebit'e gidip bilgi alabilen olursa konuyu aydınlatmış oluruz.
bencede olabilir...
Ben de bu şekilde tahmin ediyorum. Çünkü adı üstünde Cebit Kampanyası. DonanimHaberin de bu kampanyayı kullandığını fark eden Turkcell bize dur dedi
ben katılımıyorum sıze cunku 200.bın sınır koymus ne fark eder ali yada veli olay farklı msj attım bakım ne cevap gelecek
200.000 kişi limiti olduğuna göre sadece cebite gidenlerin katılcağını düşünmeleri çok saçma.
Bugünden itibaren turkcell hattıma kontör yüklemiyorum. numara taşımaya başlandığı gün vodafona geçeceğim turkcell isterse bir ay bedava yapsın
bugün ben gittim özel olarak bunu sordum görevli dediki ne zaman başlayacagını bilmiyoruz anons yapıyorlar o zaman başlıyor her an anons yapılabilir dedi.
bence bu 200.000 kişi işi toplam fuar süresindeki limitti(çünkü kişi alımını gün içinde kapatıp acıyorlardı 2. gün piri.reis 12:30 cıvarı bilgi vermişti ve 15 dakika içinde katılım dolmuştu ama saat 4 cıvarı tekrar deneyen bir iki arkadaşım olmuş ve kayıt olmuşlar)ve o limit 2 günde doldu artık deneyince cebit kampanyamız sona ermiştir diye cevap geliyor.bence yarın ve pazar günüde faydalanamayacaz.
quote:
İlk günden beri, turkcell müşteri hizmetlerinin, kampanya ne zaman başlayacak?, ne göndericez?, neden bitti?, ne zaman bitti?, ne çabuk bitti?, 200,000 kişi değil yalan söylüyorsunuz!, şeklindeki söylemlerle karşılaşması, konunun araştırılması ve araştırma sonucu cebit'e özel bir kampanyadan, Türkiye'nin dört bir yanındaki kişilerin yararlandığının tespit edilmesi sonucu Turkcell kampanyayı durdurmuş, yada kullanımını sadece cebit fuarının yapıldığı bölge içinde sınırlandırmış olabilir.
Not: Bunlar sadece tahmindir. Cebit'e gidip bilgi alabilen olursa konuyu aydınlatmış oluruz.
Bugun birçok kez denedim olmadi umarim tekrar geri gelir çok lzm oluyor bu dakikalar :)
Tüh, kaçırdık ya ...
quote:
Orjinalden alıntı: veziroglu
bugün ben gittim özel olarak bunu sordum görevli dediki ne zaman başlayacagını bilmiyoruz anons yapıyorlar o zaman başlıyor her an anons yapılabilir dedi.
bence bu 200.000 kişi işi toplam fuar süresindeki limitti(çünkü kişi alımını gün içinde kapatıp acıyorlardı 2. gün piri.reis 12:30 cıvarı bilgi vermişti ve 15 dakika içinde katılım dolmuştu ama saat 4 cıvarı tekrar deneyen bir iki arkadaşım olmuş ve kayıt olmuşlar)ve o limit 2 günde doldu artık deneyince cebit kampanyamız sona ermiştir diye cevap geliyor.bence yarın ve pazar günüde faydalanamayacaz.
quote:
turkcell baktı durum fena 200 bın kısı konustukca konusuyor hemen klasık taktıgı kullandı limit dolmustur cakallıkta ustunu yok turkcell hem iyi olmakta hem kötü olmakta bir numarası