Şimdi Ara

BUGÜN TÜM GÜN BEDAVA KONUŞMA KAZANMAK İSTEYENLER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cumartesi veya Pazar günü cebit fuarına gidecek arkadaşlar varsa haberleşelim..Ben fuarda olucamm
  • 2 gün süresince birçok arkadaşımızın ihtiyacını karşılamıştır bu kampanya.
    zaten katılmamız bile süpriz oldu.
    cebit fuarı için özel olarak düzenlenmiş bir kampanyaya katılamadığımız için ben turkceli kesinlikle suçlayamam.

bu kampanya sayesinde 200.000 kişi sınırlı olan bir kampanyanın SMS GRUBUNA sadece 45 dakika dayanabildiğini turkcele göstermiş olduk.

bilmediğimiz gizli saklı birçok oyunlar dönüyor olabilir. grubun varlığını turkcele ispitleyen olmuş olabilir. sonuçta cebite özel düzenlenmiş olan bir kampanyaya türkiyenin 4 bir tarafından katılımı sağlayan öncelikle snaqe isimli arkadaşımız, donanımhaber.com ve sms grubu oldu. ve turkcell tabi kayıt olmamızı 3.günden itibaren BİLEREK engelledi. (şahsi görüşümdür)

bungee20 ve tksharmely arkadaşımızın dediği gibi
    turkcell bundan sonra cebit etrafındaki baz istasyonlarından sinyal alan abonelere katılım şansı sağlayabilir.
    veya kampanyayı sonlandırmışta olabilir.

biz unutalım artık bu kampanyayı. lütfen tartışmayalım. güzeldi. katılan arkadaşlar 2 gün güzelce konuştular. tabiki de katılamayan arkadaşlarımız için oldukça üzgünüz ama yapacak birşey yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

2 gün süresince birçok arkadaşımızın ihtiyacını karşılamıştır bu kampanya.
    cebit fuarı için özel olarak düzenlenmiş bir kampanyaya katılamadığımız için ben turkceli kesinlikle suçlayamam.

bu kampanya sayesinde 200.000 kişi sınırlı olan bir kampanyanın SMS GRUBUNA sadece 45 dakika dayanabildiğini turkcele göstermiş olduk.

bilmediğimiz gizli saklı birçok oyunlar dönüyor olabilir. grubun varlığını turkcele ispitleyen olmuş olabilir. sonuçta cebite özel düzenlenmiş olan bir kampanyaya türkiyenin 4 bir tarafından katılımı sağlayan öncelikle snaqe isimli arkadaşımız, donanımhaber.com ve sms grubu oldu. ve turkcell tabi kayıt olmamızı 3.günden itibaren BİLEREK engelledi. (şahsi görüşümdür)

turkcell bundan sonra cebit etrafındaki baz istasyonlarından sinyal alan abonelere katılım şansı sağlayabilir.

biz unutalım artık bu kampanyayı. lütfen tartışmayalım. güzeldi. katılan arkadaşlar 2 gün güzelce konuştular. tabiki de katılamayan arkadaşlarımız için oldukça üzgünüz ama yapacak birşey yok.

yarın fuarda iken o bölgede kampanya kaydını denicem. eğer olursa düşüncelerimizde yanılmadığımız ispatlanır.

• bugün o bölgede ben kampanya kaydını denedim ama aynı cevabı veriyor bence bu 200000 limiti günlük değildi fuar boyuncaydı.DH olarak türkiyenin 4 bir yanına duyurdugumuz için bu 200000 limiti doldu o yüzden mesaj attıgımızda cebit kampanyamız sona ermiştir diyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

2 gün süresince birçok arkadaşımızın ihtiyacını karşılamıştır bu kampanya.

• piri.reisin dediği gibi cebitteki arkadaşlar olmasa haberimiz bile olmayacaktı.2 gün kullandık (ilk gün ben yetişemedim) işimize yaradı.güzelde oldu.Diğer kampanyları bekleyelim artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: velideli

Bugünden itibaren turkcell hattıma kontör yüklemiyorum. numara taşımaya başlandığı gün vodafona geçeceğim turkcell isterse bir ay bedava yapsın

3 operatör içinde bence en iyiysi turkcell ken sen bi kampanya kaçırdın diye numaranı değiştirceksen turkcellin sana diyeceği tek söz güle güle olur bence git vodafonedan yada aveadan kazık ye ondansonra dönersin geri
  • bugun cebite gitcem bakalım nolcak
  • CEBIT'teki TURKCELL STANDINDA YER ALAN KAMPANYALARI BİZLERLE PAYLAŞAMAK İÇİN LÜTFEN :

Acil kampanya bildirim hattı : 0537 795 02 56 hattı ARAYIN veya MESAJ ATIN ve KAMPANYALARI TÜM SMS GRUBU DONANIM HABER ÜYELERİYLE PAYLAŞIN..

Bu numara PİRİ REİS'e aittir...

TÜM CEBIT FUARINA GİDECEKLERDEN KAMPANYA HABERLERİ BEKLİYORUZ..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 11 Ekim 2008; 10:55:44 >
  • Cebit Kampanyası olan Bedava Konuşma bitti sanırım. Bugünün Kodu hâlâ ev olarak görünüyor. Ya da daha Kampanya başlamadı.
  • Kampanya bitmedi bence bitse yeni kodlar vermemeleri gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

Cumartesi veya Pazar günü cebit fuarına gidecek arkadaşlar varsa haberleşelim..Ben fuarda olucamm
    Pazar gidiyorum
  • Bugün gidiyorum sanırım nasıl oralar
  • saaat dört buçuk oldu hala bi ses yok
  • 07-12 Ekim 2008 tarihleri arasında Cebit ziyaretçileri arasından fuar alanında Turkcell standlarında dağıtılacak şifreyi 2383'e SMS ile gönderen Turkcell müşterileri gün boyu ücretsiz olarak görüşebilir.

Kampanyaya katılım limiti 200.000 müşteri ile sınırlıdır. Bu nedenle şifre gönderiminizde belirttiğiniz uyarıyı alıyorsunuz.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Derya Kaymakçı

Müşteri Çözüm Merkezi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

07-12 Ekim 2008 tarihleri arasında Cebit ziyaretçileri arasından fuar alanında Turkcell standlarında dağıtılacak şifreyi 2383'e SMS ile gönderen Turkcell müşterileri gün boyu ücretsiz olarak görüşebilir.

Kampanyaya katılım limiti 200.000 müşteri ile sınırlıdır. Bu nedenle şifre gönderiminizde belirttiğiniz uyarıyı alıyorsunuz.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Derya Kaymakçı

Müşteri Çözüm Merkezi

Bence bu bahaneleri.Ben gun boyu denedim o uyariyi aliyordum başlamadan nasil bitiyor

• Bu gün saat 12den akşam 7ye kadar fuardaydım.
    Bizi ilgilendirecek Kampanya vs. yoktu. Dünde, öceki günde Olmamış CEBIT de.
    Görevli arkadaş vardı Turkcellde.
    Yani Turkcell Fuar boyunca sadece fuardaki insanları hesaplamış.
    AmA bizim bu kampanyayı keşfedeceğimizi hesaplayamamış..

Güzel eylenceli sahneler vardı içerde.
    ama keşke Turktelekomun standının önünde hep olsaydım dedim bi ara.
    Leblebi gibi laptop ve ASUSun yeni çıkan mini notebooklarından dağıttılar..
    Akşam 4ten sonra içerisi çekilir gibi değildi. Hele turkcell standının önünde bazı tipler vardı sunuculara bağırıyorlar, Kürtçe küfürler ediyorlardı..Ufak kızların üstüne çıkan bile vardı..
    Şahan sahneye çıktı 10 15 dk göründü gitti.
    Hande yener 4 5 şarkı patlattı. en çok eğlendiğim an o andı..
    Ben bişey kazanamadım ama o ortamda bulunmak bile iyiydi.
    Kendime bir iyilik yapıp bugün gitmeye karar verdim.
    Ctesi günü böyle ise Pazar günü kimbilir nasıl olur orası bilemiyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

Bu gün saat 12den akşam 7ye kadar fuardaydım.
    Bizi ilgilendirecek Kampanya vs. yoktu. Dünde, öceki günde Olmamış CEBIT de.
    Görevli arkadaş vardı Turkcellde.
    Yani Turkcell Fuar boyunca sadece fuardaki insanları hesaplamış.
    AmA bizim bu kampanyayı keşfedeceğimizi hesaplayamamış..

Güzel eylenceli sahneler vardı içerde.
    ama keşke Turktelekomun standının önünde hep olsaydım dedim bi ara.
    Leblebi gibi laptop ve ASUSun yeni çıkan mini notebooklarından dağıttılar..
    Akşam 4ten sonra içerisi çekilir gibi değildi. Hele turkcell standının önünde bazı tipler vardı sunuculara bağırıyorlar, Kürtçe küfürler ediyorlardı..Ufak kızların üstüne çıkan bile vardı..
    Şahan sahneye çıktı 10 15 dk göründü gitti.
    Hande yener 4 5 şarkı patlattı. en çok eğlendiğim an o andı..
    Ben bişey kazanamadım ama o ortamda bulunmak bile iyiydi.
    Kendime bir iyilik yapıp bugün gitmeye karar verdim.
    Ctesi günü böyle ise Pazar günü kimbilir nasıl olur orası bilemiyorum..

Böyle yerlere gidilecekse haftaiçi gidilir...Yoksa hafta sonu eziyet oluyor...

• ah imkanım olsada gitsem
  • malborolight76 M kullanıcısına yanıt
    Evet, çünkü 10 sene olmuş. :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.