Şimdi Ara

Bugün Vatan'da toplattığım sistem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Insallah montaj konusunda üzülmessin yaptıranlar memnun kalmıyormuş inşallah tecrübeli personel e denk gelirsin.Kasanin ss leri bekliyorum kablo saklamayı nasıl yapmışlar çok merak ettim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar. Cihaz elimize ulaştı. Buyurun fotoğrafları.
     Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem.

• Hayırlı olsun
  • Ooo hayırlı olsun darısı başıma. Kablo saklamayı o kadar iyi olmasada güzel yapmışlar.Iyi eğlenceler

• Teşekkürler arkadaşlar. Denemek için sabırsızlanıyorum :) Umarım en kısa zamanda sen de toplarsın istediğin makineyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaMeRoN

Evet arkadaşlar. Cihaz elimize ulaştı. Buyurun fotoğrafları.
     Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem. Bugün Vatan'da toplattığım sistem.

Kardeşim sistemin hayırlı olsun =)

O kasada kablo saklama ya yok ya da fazla ileri seviyede değil baksanıza cpu güç kablosu anakartı baştan başa dolaşarak güç girişine ulaşmış Yinede hevesini kırmayalım eskiden kablo saklama mı vardı

Performansından memnun kaldıktan sonra sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 10 Nisan 2015; 2:11:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

quote:

Orijinalden alıntı: RaMeRoN

Evet arkadaşlar. Cihaz elimize ulaştı. Buyurun fotoğrafları.

Kardeşim sistemin hayırlı olsun =)

O kasada kablo saklama ya yok ya da fazla ileri seviyede değil baksanıza cpu güç kablosu anakartı baştan başa dolaşarak güç girişine ulaşmış Yinede hevesini kırmayalım eskiden kablo saklama mı vardı

Performansından memnun kaldıktan sonra sıkıntı yok

Valla hocam henüz test edebilme şansım olmadı. Sapphire ekran kartının yanında hdmı kablosu olması gerekiyordu yok. Ayrıca benim monitör de VGA girişli sadece. Onu da akıl edemedik tabi. Şimdi yeni monitör sipariş ettim onu bekliyoruz. Evde tabiri caizse eşşek kadar led tv var ona mı taksam diyorum ama :D beklemek daha mantıklı sanırım.

• @RaMeRoN

Hayırlı olsun bir şey soracaktım, o yazdığınız fiyatlar internet sitesinde ki fiyatlardan farklı,dükkanda daha mı ucuza satıyorlar acaba?
  • Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan güzel sistem oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan güzel sistem oldu

Sağol üstad sayende :) ben toplamaya kalksam bu bilgisizlikle ortaya saçma sapan bişey çıkardı muhtemelen. :) teşekkürler tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

@RaMeRoN

Hayırlı olsun bir şey soracaktım, o yazdığınız fiyatlar internet sitesinde ki fiyatlardan farklı,dükkanda daha mı ucuza satıyorlar acaba?

Doğrusunu söylemek gerekirse internet fiyatlarını o kadar iyi bilmiyorum. Araştırmıştım tabi ama her aradığım ürüne ulaşamamıştım. Ancak mağazadaki arkadaşa sorduğumda internet fiyatıyla mağaza fiyatlarının aynı olduğunu söylemişti. Sadece internette bazen indirimde olan ürünler oluyormuş. Benim aldığım parçalardan sadece bir tanesinin internet fiyatı daha uygundu arkadaşın söylemesine göre. Onun da hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama 20-30 tl bir fark vardı o kadar. Teşekkürler bu arada. :)
  • Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.